![]() |
zalezy od dnia jak siedze caly dzien w domu to z 8 godzin z przerwami na jedzenie :)) Ale jak nie ma mnie w domu przez dluzszy czas to mam "ochote" <hehe> posmigac po necie :P moze jakis odwyk by sie przydal :P
|
Cytat:
ja siedze: pon. - 2 godz max wt. - 2 godz max śr. - 3 godz w szkole, w domu już nie mam siły ale 0,5 godz max czw. - masakra 4 godz w szkole (monitory crt 15' chyba, czasem ściemniam, że coś robie ale nie robie bo mam dość), w domku raczej 0,5 godz góra :D pt. - 2 godz max sob. - raczej nie mam czasu siedzieć :> niedziela - raczej 3 godz rozciągając na cały dzień... |
Około 10h dziennie, czasem mniej, czasem więcej, przy czym nie mam gdzie oglądać filmów tylko na kompie. :D
|
Różnie to bywa ale najczęściej 3h.
|
To zalezy czy jesr rok przesteny czy zwykly ;) ^_^
A powaznie to roznie bywa - bywa, ze 5 minut, a i bywa, ze 6-8h. Srednio 4h. |
roznie tak od 4 do 10h dziennie ale komp chodzi srednio 12-16h dziennie ,dobrze ze mam lcd bo bym juz byl slepy jak kret ;)
|
ja 5-6 godzin dziennie ale komp stale wlączony bo idzie w tle azorek tak w wekkendy to nawet po 18 godz + komp na noc
|
ja już pisałem ile siedzę, ale winda używana mocno wymaga restartu co trzy dni.
|
A jak robię lekcje to też się liczy? :D
Wkońcu siedzę przed moniotorem :> |
ale mojj rekord to jest 22 godziny bez przerwy jszcze jak miałem zwykły monitor ale nie oczy napier*****
BAMBOCHA!!!!! |
hmm rekord to pamietam jak nfs underground 2 sie pojawil nowy :) - instalka sie skonczyla gdzies kolo 17 w sobote a polozylem sie [czytaj zwleklem sie od monitora na lozko] o 13 w niedziele - to byl szczyt - galki mi siadly juz totalnie karku nie czulem podobnie jak kregoslupa :( - no i odsypialem do poludnia w poniedzialek :) sic
ale przeszedlem do konca hehehe - teraz mi juz przeszlo :) |
w ratach ok 8-10h (komputer 24/h działa)
|
3-4h...ogolnie nauka jest. Ale to i tak duzo...
Są wakacje to sie gra...:D Ehhh te nocki z kumplami :) |
9 godzin w pracy, okolo 3 w domu, czasem mniej, wiekszosc jednak wiecej...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:16. |