Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ile NAS jest ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ile-nas-jest-36840/)

Loczek 09.07.2004 11:21

Komputer Świat togazetka którą czyta się na kiblu ajak już skonczysz tocozaczoles to podcierasz sobie nią dupsko. Tosyf a niegazeta. Pamietam jak kiedys kupilem ja i byl test cdromow. Teac 40x uwazany za jeden z najlepszych cdromow byl ostatnina 8 rozmych modeli.

andrzejj9 09.07.2004 11:24

Cytat:

Napisany przez Loczek
Komputer Świat togazetka którą czyta się na kiblu ajak już skonczysz tocozaczoles to podcierasz sobie nią dupsko. Tosyf a niegazeta. Pamietam jak kiedys kupilem ja i byl test cdromow. Teac 40x uwazany za jeden z najlepszych cdromow byl ostatnina 8 rozmych modeli.

Tak, ale zapominasz o fakcie, że nie był najładniejszy z wyglądu zewnętrzego, a w tym teście to miało ogromne znaczenie ;)

Cholera - a propo kibla - właśnie wczoraj robiłem porządek w starych gazetach, których nie miałem czasu w semestrze przeczytać i Komputer Światów uzbierało mi się z 25 zaległych numerów. Sporo czasu musiałbym w kiblu spędzić ;)

smolik 09.07.2004 11:54

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Cholera - a propo kibla - właśnie wczoraj robiłem porządek w starych gazetach, których nie miałem czasu w semestrze przeczytać i Komputer Światów uzbierało mi się z 25 zaległych numerów. Sporo czasu musiałbym w kiblu spędzić ;)

Minister Zdrowia ostrzega "Czytanie Komputer świata na kibelku grozi przewlekłym zatwardzeniem" :mruga:

Mily_ 09.07.2004 11:54

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tak, ale zapominasz o fakcie, że nie był najładniejszy z wyglądu zewnętrzego, a w tym teście to miało ogromne znaczenie ;)

No to musiałbyś mieć coś takiego. Wtedy byś mógł siedzieć na kiblu do woli :>

nimal 09.07.2004 12:01

:rotfl:
jedyny watry kupienia numer KS to ten z TheBat!'em :banan: poziom artow gdzies tak w okolicach bravo, ale ewoluuja... w kierunku glamour (czy jak to sie pisze) :D

CIAPEK 09.07.2004 14:02

rzeczywiście rozbieżności straszne, rankingi praktycznie niczym niepoparte, ale powinniśmy gdzieś tam być :)

Ja zawsze mówiłem: forum CDRinfo - największe forum tematyczne tego typu w polskiej sieci, jedno z największych w Polsce.

krzpac 09.07.2004 17:06

smieszny ranking :D

znam wiele forów [jak to się odmienia ? :D] które prezentują się lepiej od tam zamieszczonych, a jest ich brak... dodam ze na forum mojego klubu jest 3153 użytkowników...

andrzejj9 09.07.2004 19:19

Cytat:

Napisany przez Mily666
No to musiałbyś mieć coś takiego. Wtedy byś mógł siedzieć na kiblu do woli :>

A gdzie podłączenie do internetu ??? ;)

Mily_ 10.07.2004 20:45

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A gdzie podłączenie do internetu ??? ;)

No bezprzewodowe

andrzejj9 10.07.2004 22:52

Cytat:

Napisany przez Mily666
No bezprzewodowe

tak podejrzewałem, ale zanim zamontuję, musiałem się upewnić ;)

epol 13.07.2004 14:04

KŚ to.... szkoda słów

MacGyver 13.07.2004 14:07

Cytat:

Napisany przez epol
KŚ to.... szkoda słów

Kiedyś kupywałem i w porę się wycofałem z dalszego kupywania tej gazety :)

Piterniel 13.07.2004 14:21

Kiedyś do nich napisałem. Wzięłem od qmpla wszytkie numery i przeglądłem wypiasałem wszytkie głupie artykuły

Typu : 'Jaki zmienić tapete' to było ok 10 stron A4 pisane 8,5 pkt Vardeną. Jak narazie nie dostałem (dostaje) odpowiedzi bo wysyłam to raz w tygodniu do nich ;)

Pierwszy 13.07.2004 14:29

Cytat:

A co do forum to we wszystkich statystykach polskich forów odstawiana jest wielka lipa, np. w artykule z aktualnego numeru KS-Eksperta klasyfikacja polskich for:
1. forum centrumxp
2. forum.win-os.pl
3. xp.net.pl
4. forum.infojama.pl
LUDZIE!! przecież widać od razu, że forum cdrinfo tu nie pasuje - w KŚ oceniane były fora zajmujące się systemami widows, problemami z nimi, z softem i z hardware - gdzie szukać pomocy w tych spawach, A NIE W SPRAWACH PALENIA PŁYT!! także nie dziwne, że cdrinfo się tam nie znalazło...

andrzejj9 13.07.2004 19:10

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Kiedyś kupywałem i w porę się wycofałem z dalszego kupywania tej gazety :)

A ja ciągle kupuję. Nie spodziewam się cudów, większość artykułów tylko kartkuję, przeglądam sobie nowości, czasem rzucę okiem na testy i wystarczy. Niczego więcej nie oczekuję, i dostaję to, czego chcę :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:44.