![]() |
Komputer Świat togazetka którą czyta się na kiblu ajak już skonczysz tocozaczoles to podcierasz sobie nią dupsko. Tosyf a niegazeta. Pamietam jak kiedys kupilem ja i byl test cdromow. Teac 40x uwazany za jeden z najlepszych cdromow byl ostatnina 8 rozmych modeli.
|
Cytat:
Cholera - a propo kibla - właśnie wczoraj robiłem porządek w starych gazetach, których nie miałem czasu w semestrze przeczytać i Komputer Światów uzbierało mi się z 25 zaległych numerów. Sporo czasu musiałbym w kiblu spędzić ;) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
No to musiałbyś mieć coś takiego. Wtedy byś mógł siedzieć na kiblu do woli :> |
:rotfl:
jedyny watry kupienia numer KS to ten z TheBat!'em :banan: poziom artow gdzies tak w okolicach bravo, ale ewoluuja... w kierunku glamour (czy jak to sie pisze) :D |
rzeczywiście rozbieżności straszne, rankingi praktycznie niczym niepoparte, ale powinniśmy gdzieś tam być :)
Ja zawsze mówiłem: forum CDRinfo - największe forum tematyczne tego typu w polskiej sieci, jedno z największych w Polsce. |
smieszny ranking :D
znam wiele forów [jak to się odmienia ? :D] które prezentują się lepiej od tam zamieszczonych, a jest ich brak... dodam ze na forum mojego klubu jest 3153 użytkowników... |
Cytat:
|
Cytat:
No bezprzewodowe |
Cytat:
|
KŚ to.... szkoda słów
|
Cytat:
|
Kiedyś do nich napisałem. Wzięłem od qmpla wszytkie numery i przeglądłem wypiasałem wszytkie głupie artykuły
Typu : 'Jaki zmienić tapete' to było ok 10 stron A4 pisane 8,5 pkt Vardeną. Jak narazie nie dostałem (dostaje) odpowiedzi bo wysyłam to raz w tygodniu do nich ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:44. |