![]() |
powiedziałem sobie że paczki jem tylko do 23ciej. ponieważ bardzo je lubię a trafiła mi sie gratka - DOMOWE przez speca najwyzszej klasy to specjalnie wstałem o 7:00. do godziny 23:00 zjadłem 25 sztuk (jednorazowo zjadłem 7). mój rekord padł rok temu - jednocześnie był to najgłupszy zakład w jaki wszedłem - załozyłem się że zjem 11 pączków mniej wiecej jeden po drugim. a zakład był o to że jesli mi się uda to... zapłacą za te plus następne 11 ;).
aha, nie jem paczków przez myśle jakiś tydzień. pozdro, Marcin |
chlopaki? 7? no co wy... slabiutko
ja tylko jednego - ale nie moglem wiecej bo dzis pozbawiono mnie ósemki na sobote rodizna trzyma dla mnie 10 sztuk - i wiem ze to bedzie malo siadasz z polmiskiem przed monitorem, zapuszaczasz film, albo jakeis ciekawe czytadlo - i polmisek pusty smacznego :D |
Cytat:
a i nie kupujcie pączków jutro i pojutrze ;) |
4 paczki... 2 na trzezwo ;-D...
|
Na razie 2... ale dopiero wrocilem do domu i teraz sie zacznie ^ _ ^
|
3 paczki sobie dzisiaj wszamalem :).
|
No ja też tylko 2. Ale dobre i to! :zeby:
|
A ja zero :)
Nie jadam paczkow w tlusty czwartek. Po pierwsze zwykle dowiaduje sie o nim wieczorem, kiedy ogladam wiadomosci i kiedy jest juz za pozno na kupowanie czegokolwiek, a po drugie w tym dniu paczki robione sa na setki tysiecy i nikt nie przyklada najmniejszej wagi do tego, jak sa robione, w jakich warunkach itp. Wole sobie kupic paczka kazdego innego dnia. Ale oczywiscie nikogo nie zniechecam ;) |
he he sam nie wiem chyba mnie zmuliły i nie pamiętam :) Jakoś powolutku się pozbyło tych pączurów he he
No przynajmniej w tym roku jestem/byłem spokojny o pomieszczenie i wypuszczenie owoców tłustego czwartku! |
Cytat:
|
2 pączki
i coś słodkiego przypominający mały kawełeczek torciku sam nie wiem co to było ale rok temu poszło 11 pączków nie wiem gdzie ja to wtedy pomieściłem!? |
5 :)
do tego normalne posiłki poza obiadem :) pzdr sayan_ssj |
3 sztuki polknalem :)
pozdro ;) |
1 rano
1 w poludnie 1 w popoludnie 1 na podwieczorek 1 na kolacje mowa tylko o paczkach :) |
Hmm, nie liczylem 7-8.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:50. |