![]() |
odpowiedz prawidlowa: mniej niz zero :blee:
|
roznie bywa czasem wiecej czasem mniej
chwilowe rekordy (moje) to przekraczanie 100, a zdaza sie ze nic sie nie przepali srednio powiedzmy 20 (mam w dodatku glupi zwyczaj - zamiast palic po trochu to czekam az dysk sie zapelni i wtedy sesyjka 8) ) |
Ja tam ostation wyjątkowo dużo wypaliłem bo zrobiłem prezent dla ważnej osoby w moim życiu i wypaliłem cało dyskografie elvisa okolo 41 albumów!!!
|
... rzuciłem palenie w sylwestra 2000 roku i dobrze mi tak :jupi: :spoko: :kasa:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Praktycznie wypale 1 plytke na 2 tygodnie nadodatek jest to moja samochodaowa RW. ;)
|
Witam!
ostatnio malo, tak do 5 i to glownie muza, ewentualnie cos przegrac :) a wiaze sie to, jak u wiekszosci z brakiem czasu :) |
Cytat:
|
Teraz..... no to bedzie, w domu 10/tydzien, w firmie czasami 10/dzien:D
Roznie....do 50 plyt tygodniowo cuzamen do qupy. |
To co wolisz ;)
|
:D ^_^
buhaha <5 i 5> to w sumie to samo :jezyk: :peace: a co jesli pale 5 na tydzien, co wybrac :P |
nagrywalem przez miesiac srednio kolo 200 plytek... teraz nagram miesiecznie 40 to jest dosc wysoki wynik...
tak jak Sid powiem... dokladnie tak i nie inaczej... brak czasu... nawet filmow nie ogladam... a nazbieralo sie juz kolo 200 do obejrzenia... trzeba bedzie chyba zostawic to na czas wakacji... ;) :D :peace: |
Cytat:
|
a ja cos ok. 10, bo wlasnie testuje nowy bios
zwykle wypalam mniej Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:11. |