![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2002
![]() |
Program
czesc
Mam niezly problem moja siostra niedlugo sie zeni i poprosila mnie abym zrobil jej na komputerze ZAPROSZENIA NA SLUB.Czy ktos moze wie jaki program bedzie sie do tego nadawal najlepiej zeby mial juz w sobie jakies obrazki ktore beda pasowac na zaproszeniu albo moze mozna gdzies sciagnac pliki z gotowymi zaproszeniami tylko wydrukowac ![]() ![]() dzieki,nara |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
kazdy program do skladania tekstu sie nada np. wszechobecny Word
mozna tez uprofesjonalnic i uzyc Quarka (sklada sie tym gazety) nie radze na zaproszeniach na slub uzywac gtowych klipartow - lepiej zaplacic grafikowi za kompleksowe opracowanie szaty graficznej - on tez bedzie mial mozliwosc wydrukowania ich na czyms innym niz na zwyklym papierze 80g/m jesli nie wiesz jakich programow uzyc to lepiej zlec to komus innemu - bo nie chcesz chyba kompromitowac siostry :-)
![]() |
![]() |
#4 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
chyba, ze jej nie lubisz, albo przyszlego szwagra, to wez jakąś okładke z muzyki "metalowej", kolor odpowiedni, bo czrny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
A ja mam przepis z ksiązki kucharskiej
![]() Potrzebne : kilku dzieciaków wiek 4-8 15,5kg kredek 30min wolnego czasu okolo 200 kartek Dac dzieciaka kartki i kredki i powiedziec ze moga rysowac co chca ![]() zawsze to tak ładnie artystycznie wyjdzie ![]() A tak na serio to chyba nie drogo robia to profesionaliści .. 1zł/szt |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|