![]() |
Re: Ile za strone?
Cytat:
Kilka stron kiedyś prowadziłem i wiem, że dobrze jest jak najdokładniej okreslić co to znaczy "miesięczna aktualizacja". Czy co miesiąc, czy przez miesiąc, itd. Także klient nie rozumie często specyfiki medium, więc takie rozmowy zaczyna webmaster. Jak to Twój tato z szefem - to pewnie stratny nie będziesz :) |
Remix coz ty masz na swojej www ze mi jej TweakXp nie puszcza ??
|
Cytat:
|
mógłby ktoś dac namiary na ten program Xary WebStyle ? bowiem co chwila się przewija przez forum jego nazwa, a ja go w sieci znaleść niepotrafie... :cisza:
|
Witam!
takie menu mozna rowneiz zrobic w programie AllWebMenus 3.1 PRO, tylko ze jest z tym wiecej srania po katach... ale program ma wieksze mozliwosci :) ja tam uzywam xary... jest prosta i szybka |
@Smartek: Weź 250 i jest ok!:P :P :P :P :P :P :P :P A o aerwer się spytaj Taza40!! On ma fajowy serv.
|
Cytat:
Nie ma to jag dobry gotowiec :P |
@remix, przeceiz logo i menu jest z xary :D :)
pozdro ;) ps - no wiec zostaje przy 200 zl i 50 zl aktualka :D |
Witam!
dalo by rade, ale bylo by o wiele trudniej i czasochlonniej jesli sa wspomagacze, to trzeba z nich korzystac :) |
Cytat:
Ale bez Xary WebStyle by sie nie obeszlo... :chytry: ;p |
Cytat:
ZALEZY OD TEGO CO SMARTEK POTRAFI ZROBIC... |
Witam!
a ja juz zrobilem 4 strony znajomym - za darmo i to z wlasna grafika i podstronek wiecej niz 10 :) narazie jeszcze trenuje... ale jak opanuje php to zaczne na tym zarabiac... w sumie to ucze sie sam metoda prob i bledow :) juz opanowalem HTML i CSS - choc i tam musze sie jeszcze wiele nauczyc. moj najnowszy projekt... http://members.lycos.co.uk/pridewar (w Operze menu sie nie wyswietla poprawnie - mam nadzieje, ze to poprawia w wersji 7.20) |
Cytat:
Ale z 10 podstronami !!! ??? |
Zalezy co jeszcze jestes w stanie zrobic ale minimum to 500zl za
projekt i te 50zl za aktualizacje moze byc... Inaczej sie nie opyla... |
Hmm.. 200zl :o
No co ty ! Zalezy z reszta jaka www robisz, jak na zwyklych tabelach no to i za 200, ale mi by sie nie chcialo, o nieeeeeeeee... Z wlasna grafa, nigdy... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:26. |