Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.07.2002, 23:05   #1
lopus
WeldMaster

Data rejestracji: 16.08.2001
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ILU jest MODERATORÓW

Kto jeszcze, oprócz Miśka4 i Majoneza jest moderatorem na Forum.
Czy nie Zbieg12.Prosze o odpowiedz ."Czuje sie jak w panstwie policyjnym"
lopus jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.07.2002, 06:16   #2
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... no jest Zbiegu moderatorem, ale dość przyjaznym środowisku:cool: 8)
Stary 04.07.2002, 23:24   #3
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Coś krótko tu jesteś.
Montera znasz?

Pewnie, że jestem przyjazny, ale porządek musi być.

Pozdrawiam
Stary 05.07.2002, 12:12   #4
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no to całkiem [OT]

Cytat:
Zbieg12 napisa***322;(a)
Coś krótko tu jesteś.
Montera znasz?

Pewnie, że jestem przyjazny, ale porządek musi być.

Pozdrawiam
ale Monter interweniuje tylko w sytuacjach kryzysowych
a Ty ostatnio byłeś nadwyraz widoczny / Majonez łąduje 8) akumulatory? /
anarchia qrde umiera
ja też chcę w moderatory
np od off topic / zaspokaja to na razie noje aspiracje 8) /
proszę o pozytywne rozpatrzenie nieformalnego podania
pozdro
ps też chcę już na urlop a tu jeszcze 3 tygodnie next 2 tyg szkolenia a dopiero później urlopik / i remont mieszkanka i znów kasę zamiast na konpa i szeroko 8) pojęte rozrywki wydam na jakieś bzdety /
cana jest offline  
Stary 05.07.2002, 13:35   #5
Fantomas
=F=

Data rejestracji: 19.04.2002
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: no to całkiem [OT]

Cytat:
cana napisa***322;(a)
ale Monter interweniuje tylko w sytuacjach kryzysowych
a Ty ostatnio byłeś nadwyraz widoczny/ Majonez łąduje 8) akumulatory? /
anarchia qrde umiera
ja też chcę w moderatory
np od off topic / zaspokaja to na razie noje aspiracje 8) /
proszę o pozytywne rozpatrzenie nieformalnego podania
pozdro
No Panowie, jeszcze trochę, a każdy kto przekroczy magiczną liczbę 500 postów zostanie moderatorem (ach, Misiek4 się nie załapie:-D, no chociaż Majonez dalej będzie moderował jak już fest odpocznie). Ciekawe czy działów wystarczy dla takiej ilości moderatorów. Panowie, czy widzieliści samochód, który ma kilka kierownic?
Cytat:
ps też chcę już na urlop a tu jeszcze 3 tygodnie next 2 tyg szkolenia a dopiero później urlopik / i remont mieszkanka i znów kasę zamiast na konpa i szeroko pojęte rozrywki wydam na jakieś bzdety
Ja chwilowo bez urlopiku (może wrzesień), a remont własnie kończę. Marzył mi się nowy monitor 17" (Zetoxa, trochę Ci zazdroszczę). A tak Cana, zostanie nam zaśpiewać:
"Fortuna nie toczy się kołem, fortuna się toczy ...kredytem".
Fajnie przerobiłem, co? :-D
Fantomas jest offline  
Stary 05.07.2002, 15:18   #6
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... ja to mogę sobie pomoderować co najwyżej wydatki żony na nowe ciuszki a i to niespecjalnie mi wychodzi, eech
Stary 05.07.2002, 22:31   #7
Misiek4
____

Data rejestracji: 26.05.2000
Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Hehehe 500 postow nie oznacz, ze ktos bedzie moderatorem Majoneza nie ma i nie bedzie az do wrzesnia. Ale to nie znaczy, ze mozna sobie folgowac )))))))) HEHE (az sie sam rozmieszylem ) - Jezeli ktos z Was ma ochote byc moderatorem to zapraszam ) (minimalna ilosc postow kandydata: 300)...

Pozdrawiam
Misiek4
Misiek4 jest offline  
Stary 05.07.2002, 22:40   #8
Taz40
Forumator

Data rejestracji: 26.02.2002
Taz40 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Exclamation

Ok zgłaszam swoją kandydature.
Taz40 jest offline  
Stary 05.07.2002, 23:04   #9
cana
Łaskobójca

ja też chetny na tą niewdzięczną fuchę
pozdro
cana jest offline  
Stary 05.07.2002, 23:12   #10
cana
Łaskobójca

Cytat:
Misiek4 napisa***322;(a)
Hehehe 500 postow nie oznacz, ze ktos bedzie moderatorem Majoneza nie ma i nie bedzie az do wrzesnia. Ale to nie znaczy, ze mozna sobie folgowac )))))))) HEHE (az sie sam rozmieszylem ) - Jezeli ktos z Was ma ochote byc moderatorem to zapraszam ) (minimalna ilosc postow kandydata: 300)...

Pozdrawiam
Misiek4
co Majonez ma jakąś kampanię wrześniową ? że tak wczęśnie do akademola zawita? 8)
jak tak to kopa w rzyć na szczęscie / na PŚk zawsze to pomagało /
pozdro
cana jest offline  
Stary 06.07.2002, 13:36   #11
Yahol
Gość

Quis custodiet ipsos custodes?

Stary 06.07.2002, 13:50   #12
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
yahol - nikt ich nie bedzie strzegl...

sam chetnie zajal bym sie moderowaniem - mam stale lacze, duzo czasu spedzam przed kompem, problemow z wyjzadami brak - laptop jesli jest potrzebny

miska4 prosilbym o odpowiedz (moze byc tu, moze byc na maila)
pozdrawiam
Stary 06.07.2002, 14:21   #13
Yahol
Gość

Cytat:
Yahol napisa***322;(a)

Quis custodiet ipsos custodes?

Podziwiam, za znajomość języków
Ale, np. ja sie nie nadaję... jestem altruistycznym liberałem - zrobiłbym kącik warezowy:-D

Stary 06.07.2002, 20:13   #14
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

... kurde co jest, ja myślałem, że ostatni kapo wyginęli w Oświęcimiu, a tu proszę tylu chętnych !!! :o :o :o
Stary 06.07.2002, 20:34   #15
Yahol
Gość

Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)
... kurde co jest, ja myślałem, że ostatni kapo wyginęli w Oświęcimiu, a tu proszę tylu chętnych !!! :o :o :o
FUJ!!! Co za okropne porównanie!!
My tu dla dobra naszego FORUM:o a ty takie .... fuj!!
( a tak w nawiasie :-D to ja akurat nie )

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: