Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Do ilu moze nagrzac sie P4??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ilu-moze-nagrzac-sie-p4-51627/)

Smartek 27.04.2005 10:56

zorg nie wiem czy ten zestaw bedzie na tyle wydajny zeby miec takie temperatury... z reguly zestawy sa gorsze od "samo skladakow" :)
pozdro ;)

legion 27.04.2005 13:53

mi Pentium 4 Northwood 2.8 Ghz HT 800 27 do 40 bez podkrecenia a z podkrecenie 35 do 47/50 :D
mysle wiec przy dobrym chlodzeniu 1.8 powinien nawet miec temp od 25 do 37 :)

kukis2003 27.04.2005 19:41

EEE To moj wentylator takich cudow nie robi :P Ja tam mam ok 42 stopnie po dlugiej pracy :)

Joe_Doe 28.04.2005 00:23

http://processorfinder.intel.com/scr...all&CorSpd=all duuuza lista prockow pentium wraz z dokladnymi danymi (m.in. temperatura)

kukis2003 29.04.2005 15:56

Thx :)

Proton 29.04.2005 23:18

Cytat:

Napisany przez luminat
I dlatego procki firmy AMD sa duzo tansze - mozesz je wymieniac jak zarowki :D

Szkoda, że rozumki kapucynek nie są w podobnej cenie, bo dla Ciebie byłby taki jak znalazł...

luminat 30.04.2005 00:20

Cytat:

Napisany przez Proton
Szkoda, że rozumki kapucynek nie są w podobnej cenie, bo dla Ciebie byłby taki jak znalazł...

Nie nauczono Cie czytac ze zrozumieniem? A moze potrafisz tylko obrazac ludzi? Juz dostales ta to odpowiednia dezaprobate.

michalsza 30.04.2005 00:22

duron 900

ja kiedys wylaczylem sobie wiatrakczek na procku i ciagnolem tylko na radiatorze...po 2 godzinach zajrzalem do biosa a tam bylo juz cieplo.....85 stopni!!!!!!!!!!!!! a procek dalej chodzi.....

whiskey 30.04.2005 00:52

U mnie P4 2.26 Ghz Northwood smazy sie przy 40*C Przyssalem do niego ostatnio "powiewacz" Aero-Cool Extreme, nawet cicho pracuje tylko z obudowy przez szpary wylazi biale, niebieskie i pomaranczowe UV... no coz nie mieli zwyczajnych na skladzie a ja potrzebowalem szybko gnojka ostudzic :sylwek:

Proton 30.04.2005 09:26

Cytat:

Napisany przez luminat
Nie nauczono Cie czytac ze zrozumieniem? A moze potrafisz tylko obrazac ludzi? Juz dostales ta to odpowiednia dezaprobate.

Chyba jednak nauczono mnie czytać ze zrozumieniem. W Twojej wypowiedzi nie doszukałem się jakiegokolwiek podtekstu, a Twoje wypowiedzi są infantylne i na niskim poziomie... INTEL jest super, bo nawet jak do ogniska go wrzucisz to nic się nie stanie, bo ma takie super zabezpieczenie, a AMD jest z założenia be. Nie ma to jak rzetelne, obiektywne spojrzenie :spoko:
Od dawna zarówno INTEL, jak i AMD ma zabezpieczenie termiczne i nie ma możliwości spalenia procesora. Era spaleń procesorów AMD skończyła się wraz z Athlon'ami Thunderbird.
Na marginesie, ubolewam za negatywa ^_^ Szkoda jeszcze, że nie potrafisz opinii wyrazić w kulturalny sposób, bez używania przekleństw. To świadczy o Twoim poziomie... jeśli można mówić o jakimkolwiek poziomie w Twoim prrzypadku.
Zarzucasz mi, że wyrwałem zdanie z kontekstu?! Przecież to jest jedyne zdanie, jakie napisałeś więc nie było co wyrywać z kontekstu.
Czas kończyć tę wątpliwej jakości i jakby nie na temat wypowiedź... i nie obawiaj się, nie mam zamiaru dawać Tobie negatywa, bo nie będę sie zniżał do Twojego poziomu. Wolę to zaznaczyć, bo dla Ciebie reputki są chyba bardzo ważne.

P.S.
Swoją drogą, może z rozumkiem potraktowałem Ciebie zbyt ostro i nie było to do końca na miejscu, za co przepraszam, ale zdania nie zmienię odnośnie jakości Twych wypowiedzi.

legion 01.05.2005 17:37

spokojnie panowie nie pobijecie sie chyba ;)

kodziu 01.05.2005 18:27

Cytat:

Napisany przez legion
spokojnie panowie nie pobiecie sie chyba ;)

A co będzie jak się jednak pobiedą?? Dobrze odmieniłem?? ^_^

legion 01.05.2005 20:54

Cytat:

Napisany przez kodziu
A co będzie jak się jednak pobiedą?? Dobrze odmieniłem?? ^_^

no j zgubilem :) a ty juz w panike wpadasz :D

luminat 01.05.2005 21:07

Cytat:

Napisany przez legion
spokojnie panowie nie pobijecie sie chyba ;)

Spokojnie, nikt nie ma zamiaru sie z nikim bic. Tylko Proton zle zrozumial moje slowa i stad niby cale spiecie i sprzeczka. Temat uwazam za zakonczony, poniewaz autor tematu uzyskal odpowiedz na zadane przez siebie pytanie. Prywatne spory odstawiam na bok, jak cos to na PW sluze pomoca.

kodziu 01.05.2005 21:11

Cytat:

Napisany przez legion
no j zgubilem :) a ty juz w panike wpadasz :D

Ja, w panike? Chyba żartujesz :D:D:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:48.