Cytat:
Napisany przez luminat
Nie nauczono Cie czytac ze zrozumieniem? A moze potrafisz tylko obrazac ludzi? Juz dostales ta to odpowiednia dezaprobate.
|
Chyba jednak nauczono mnie czytać ze zrozumieniem. W Twojej wypowiedzi nie doszukałem się jakiegokolwiek podtekstu, a Twoje wypowiedzi są infantylne i na niskim poziomie... INTEL jest super, bo nawet jak do ogniska go wrzucisz to nic się nie stanie, bo ma takie super zabezpieczenie, a AMD jest z założenia be. Nie ma to jak rzetelne, obiektywne spojrzenie :spoko:
Od dawna zarówno INTEL, jak i AMD ma zabezpieczenie termiczne i nie ma możliwości spalenia procesora. Era spaleń procesorów AMD skończyła się wraz z Athlon'ami Thunderbird.
Na marginesie, ubolewam za negatywa ^_^ Szkoda jeszcze, że nie potrafisz opinii wyrazić w kulturalny sposób, bez używania przekleństw. To świadczy o Twoim poziomie... jeśli można mówić o jakimkolwiek poziomie w Twoim prrzypadku.
Zarzucasz mi, że wyrwałem zdanie z kontekstu?! Przecież to jest jedyne zdanie, jakie napisałeś więc nie było co wyrywać z kontekstu.
Czas kończyć tę wątpliwej jakości i jakby nie na temat wypowiedź... i nie obawiaj się, nie mam zamiaru dawać Tobie negatywa, bo nie będę sie zniżał do Twojego poziomu. Wolę to zaznaczyć, bo dla Ciebie reputki są chyba bardzo ważne.
P.S.
Swoją drogą, może z rozumkiem potraktowałem Ciebie zbyt ostro i nie było to do końca na miejscu, za co przepraszam, ale zdania nie zmienię odnośnie jakości Twych wypowiedzi.
|