Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.12.2004, 15:29   #1
Posłany
BA/\//\/ED

Data rejestracji: 27.04.2003
Posłany w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
"Szkolne zwały" :)

Witam!

A więc będąc na innym forum utworzyłem taki topic i cieszył się on powodzeniem Więc czemuż Wy nie moglibyście się podzielić własnymi przeżyciami . Początkowo chodziło tylko o to aby przedstawiać ciekawe sytuacje ze szkoły, jednak teraz wpadłem na pomysł że możnaby ogólnie zrobić topic ze śmiesznymi sytuacjami (ale i tak wg. mnie szkoła/praca pod tym względem r00xują).

I jedna zasada: nie ma opisywania bardzo chamskich zachowań(tyczy się szkoły )

A więc piszta! Ja zaczne

[gimnazjum, 3 klasa, fizyka]
Robiliśmy zadanie i babka powiedziała żeby kumpela zrobiła je na tablicy. No to kumpel(Krzysiek) dał jej swój zeszyt - już miał w nim zadanie zaczęte. No i ona pisze dane, skończyła a babka do niej zeby polozyla zeszyt i dalej robiła. Ona położyła go na biurku. Babka do Krzyśka(nie wiedziała jeszcze o zeszycie):
-A ten już się spakował, no no...
Otworzyła zeszyt i do kupeli:
-A tu masz jedną daną źle opisaną....
-Tak, możliwe....
-Dobrze-rób dalej
Babka odłożyła zeszyt, krzysiek udawał że się wypakowuje, babka spojrzała na naklejke (wszyscy prawie na nią patrzyli, oprócz Krzyśka), uśmiechnęła się i wyjechała z tekstem:
-I co Krzysiu? Znalałeś zeszyt?
W tym momencie Krzysiek zadowolony wyciąga zeszyt z gegry i mówi:
-Tak, już zaczynam pisać
A my: leżymy, płaczemy, płaczemy, leżymy, babka ma polew a Krzysiek nie wie o co chodzi

[gimnazjum, 3 klasa, biologia]
Babka lubi sobie zwały z ludzi robić. Czegos tam nie rozumielismy czy cos takiego, a ona:
-Wy macie normalnie w głowach(pauza)
A kumpel tak się na nią popatrzył i spokojnie dokończył:
-Dżem...
No i babka dalej coś tam gadała o dżemie - spoko lekcja była

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.12.2004, 15:35   #2
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
W podstawowce, 7-8klasa przysnolem na lekcji
weszla dysrektorka, banda lizusow podnosie sie z miejsca a ja delej trwam w niezmienionej pozycji w fazie lekkiego snu. Potem mi taki sajgon zrobili, ze cham itd na rozmowie z wychowawca musialem isc.
Narazie nic wiecej nie pamietam, ale cos napewno dopisze bo w szkole to mialem ciagle problemy
Stary 12.12.2004, 15:37   #3
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
u mnie to największa zwała jest właśnie teraz czyli w 3 klasie technikum... Na lekcji %Rachunkowość przedsiębiorstw kumpela obliczała przez CAŁE 45 min podatek Vat 22% od pewnej ceny... albo na matmie kumpel był już taki głupi że mnożenie w postaci 8 x 7 mnożył w słupku... a największą zwałem my zrobili jak w 1 klasie zwialiśmy całą klasą (dosłownie nikt nie został) z piątku z wszystkich lekcji... i zamiast ekonomii, polskiego, matematyki, religii, marketingu, informatyki, techniki biurowej i w-f mieliśmy w sobote 2 historie (nasza facia od historii to pogrom całej szkoły... a nawet innych szkół...) 2 polaki i 2 matematyki...
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2004, 16:52   #4
paja
niezwykły

Data rejestracji: 07.02.2003
paja zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hehe kiedyś rzucaliśmy podpalony,i kulkami (zgniecionymi kartkami z zeszytu) w kolegę (nie bardzo go lubieliśmy ) ten jak dostał taką wkurzył się zlapał w ręke (palącą) i wyrzucił do śmietnika (na oczach nauczycielki).

Po chwili śmietnik się zapalił i nauczycielka (na dodatek nasza wychowawczyni) powiedziala do jednego z kolegow.
-Michal zrób cos

On podszedl, wziął śmietnik, wystawil na korytarz i wrócił.
Ale była afera

ahhh kochana pierwsza klasa mozna bylo z tamtą panią robić wszystko co się chciało.
Stary 12.12.2004, 17:17   #5
Posłany
BA/\//\/ED

Data rejestracji: 27.04.2003
Posłany w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
[gimnazjum, 2 klasa, chemia]
Babka pytała i zachciało jej się mnie pytać:
-Marek, do odpowiedzi...
A ja tak podnosze głowę i tekst:
-Nieobecny
-Wolisz nieobecność?
-yyyy no dobrze...
i dostałem +4 =)

[gim, 3 kl, angielski]
Przed angielskim podsunelismy pod drzwi biurko(od zewnątrz). babka kazała nam to odsunąć itepe. Jak podsuwalismy biurko to troszke pouderzalo w sciane (akurat taka z Regipsa - cienka i strasznie słychać było) Ja korzystając z okazji zacząłem ostro pukać co by umilić życie na świetlicy i wszedłęm do sali. Okazało się że babka od początku patrzyła na to co robie Zaczęła mnie ścigać że pukam a babka od angielskiego wytłumaczyła jej że biurko przenosiliśmy

[gim, 1kl, wos]
Pani nie ma - kumpel podszedł do tablicy. W tym momencie babka już stała w drzwiach i patrzyła co on robi, a on nie widząc jej z uśmiechem na twarzy walnął duży napis HWDP My w śmiech a on sie popatrzył na babke i zaczął mazać. Gościówa spoko jest bo nic nawet nie powiedziała ;]

[gim, 2kl, geo]
Proste ale jakoś wtedy śmiesznie było. babka gada, wszyscy są cicho, ale każdy czymś się zajmuje...
-Lewy brzeg... Czy ktoś mnie wogóle słucha?!
-Oczywiście! Lewy brzeg...
Stary 12.12.2004, 17:58   #6
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
To u nas głównie można pośmiać się na angielskim... Chociaż na innych lekcjach też się zdarza...

Angielski:
Piszemy godzinny sprawdzian, cisza jak nigdy a mój kumpel (Tomek mu na imię) wstaje i mówi:
T: Przebraszam bardzo, ale mam pytanie nie cierpiące zwłoki...
N: Proszę bardzo...
Tomek wyjmuje bułkę z kechupem z plecaka i:
T: Czy mogę to zjeść??

A wszyscy w rechot...

Albo inna lekcja anglika:
Nauczyciel coś tam tłumaczy, Tomek (wychodzi na to, że to nasz klasowy jajcarz) wstaje i pyta się nauczyciela:
T: GOŚCIU!!! Ile razy mam powtarzać, że my i tak z tego nic nie rozumiemy...

Albo fizyka...
Nauczyciel coś tam mówił, przerywa i mówi:
N: Żeby was trochę rozweselić opowiem wam kawał: (Wnuczek poszedł z babcią do kościoła w Zaduszki. Słucha jak ksiądz czyta wypominki:
"Za duszę Jana, Marcina, Henryka, za duszę Adama, Andrzeja, Teofila..."
Chłopiec słucha, słucha, w końcu zaniepokojony ciągnie babcie za rękaw:
"Babciu, chodźmy stad, bo on nas wszystkich zadusi!").
Taka cisza ponad pół minuty na sali, w końcu jakiś głos z tyłu klasy się odezwał:
-Śmiejemy się?? (i wszyscy w śmiech wpadli)

Albo jeszcze polski.
Nikt nie zauważył kiedy nauczycielka weszła do klasy, bo wszyscy w najlepsze byli rozgadani...
N: Nie słyszeliście, kiedy weszłam?? Czy sądzicie, że jestem głucha...
A mój kumpel z ławki:
- Zdarza się...

Jak sobie coś jeszcze przypomnę, to napiszę
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2004, 18:21   #7
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A u nas... największe jazdy są... na:

Matematyce, Fizyce, Angielskim, WF'ie, Polskim, Religii, Technice... i of korz na... Godzinie Wychowawczej! Zaczne od matematyki...

MATEMATYKA

Pewnego dnia nauczycielka prosi za złe zachowanie kolege Dawida do tablicy... to śmiesznie wyglądało... bo opisać to trudno...ale w kancie razie kolega stanął bardzo blisko nauczycielki. Nauczyciel na to odsuń się... to Dawid odbiegł na drugi koniec sali... a Ona nie tak daleko, to podszedł krok bliżej...... pani mu zadała pytanie jakieś i kolega wybiegł z sali....

FIZYKA

Kolega wstał na lekcji... podszedł do zlewu, właczył wode i się napił ... <-- ale to nie było śmieszne

ANGIELSKI

"Kolega" spytał czy moze wyjsc sie załatwić... a nauczyciel mu pozwolił, spakował sie kolega i wyszedł z sali...oraz ze szkoły i poszedł na huśtawki, na następnej lekcji koledze dali całą tabake jakąś ostrą i kolega sie zbełtał

"Kolega" = Nie zbyt lubiany osobnik

W 2 i 3 klasie zmienili nam nauczyciela bo z 1 klasy nie wytrzymał psychicznie z nami ...

I w 2 i 3 klasie jest gorzej, ale nauczyciel jeszcze zyje

Raz cała klassa rzuciła plecaki pod drzwi sali, a w sali był nauczyciel i nie mógł wyjść ;\ puźniej opluli jej klamke... i ona to złapała... kiedys puźniej całą... 25 minutową przerwe podgrzewali klamke ... zapalniczka i facia sie poparzyła

I wogole palili fajki na lekcji i wogole... ta nauczycielka jest bardzo dziwna... każdy to powie...

WF>....

Nasz koffany pan od WF dostał od nas koszulke z okazji że zaręczył się z jakąś kobietą... (ślub)... i z przodu koszuli miał napisz... Kocham swoją żonę(coś tam coś tam... jakiś śmiesnzy tekst) nie widział koszuli z tyłu.. ubrał ją chodził po całej szkole chwalił sie dyrekcji itp... a na odwrocie było... nie nawidze gimnazjum w którym pracuje

RELIGIA...

Kolega wychodzi z sali... puźniej siostra zakoonna ucząca reli a drugi kolega krzyczy "I co przeleciałeś ją?" i miał ostry syf.. ale brecha niezła..

Ksiądz mnie przesadził do osobnej ławki.... zawsze siedzieliśmy w L (połączone stoły) a ja siedze teraz w 3 metrowej odległosci od kąta 90st. tej L... i ksiądz nazwał mnie samotną wyspą... a przy mnie była koleżanka i mi coś na ucho mówiła i powiedział do niej, co obdagujesz kogoś tak?! Spójrz w lustro... (a ta dziewczynka nie jest zbyt ładna )...ehh cała klasa w brehe.. bo jej też nie lubią...

POLSKI, GODZINA WYCHOWAWCZA...

Oglądaliśmy porunusa... Legalnie

i wogóle robimy co chcemy, witamy sie z trupem (takim w trumnie z kartonu który jest w sali itp...)...

Technika..

Kumpel spalił całą wystawe kartonikowych figurek

Ale te rzeczy nie są zbyt śmieszne... wasze są lepsze... no cuź

Ogólnie moja klasa sie zachowuje jak ... podstawówka 2-3....Panuje moda z mówieniem Jerzy z akcentem na R.... oraz Twój stary ... Twoja stara... ale w odp. momentach to nawet facie smieszy... ehh ogolenie spoko nie zgrana klasa.... zamiast smacznego to udław sie itp

W podstawówce na plastyce jakis kolo zjadł plasteline...

ehh n/c..
bakupl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2004, 18:27   #8
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez bakupl
W podstawówce na plastyce jakis kolo zjadł plasteline...
To u mnie polówa klasy zjada kredę, na matematyce pani przed leckja przyniosla 3 kredy, w polowie lekcji wyszla na chwile z klasy, po powrocie kred nie bylo

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2004, 18:35   #9
Ziele
.: AT90S2313 :.

Data rejestracji: 09.09.2002
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Raz cała klassa rzuciła plecaki pod drzwi sali, a w sali był nauczyciel i nie mógł wyjść ;\ puźniej opluli jej klamke... i ona to złapała... kiedys puźniej całą... 25 minutową przerwe podgrzewali klamke ... zapalniczka i facia sie poparzyła

I wogole palili fajki na lekcji i wogole... ta nauczycielka jest bardzo dziwna... każdy to powie...
Przecież to chamskie było jak nie wiem

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2004, 18:41   #10
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
eh co sie teraz w szkolach dzieje... powiem Wam tyle, ja Was czytam, to zal mi tych nauczycieli - jacy by oni nie byli..........

ale tesh cos opowiem,
liceum, bodajze 2 klasa:
wystepuja: klasa, Wojtek (on jeden sie w podstawowie rosyjskiego uczyl), prof od bioli,
akcja: prof od bioli opowiada jakis kawal po rosyjsku (tzn pol polski - pol rosyjski)
i wygladalo to tak:
prof od bioli : bleblebleble ( i tu koniec dowcipu)
1s
2s
Wojtek - smiech
1s
klasa - smiech

czego to sie z uprzejmosci nie robilo
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2004, 18:47   #11
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>

ja mialem wiele smiesznych przygod w szkole, ale napisze to, co ostatnio brat opowiadal:

wykladowca do studenta:
- ile Pan zrobil tych zadan ... i dlaczego zero?
student milczy...
profesor:
- odpowiedź: zero, bo mniej sie nie dalo
Stary 12.12.2004, 18:56   #12
Victorek
Nadszyszkownik

Data rejestracji: 27.09.2002
Victorek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Talking

W mojej szkole średniej miałem kumpla, który lubił ubierać się w kurteczki zamszowe z frędzlami, kapelusz kowbojski, jednym słowem "dziki zachód".
Któregoś razu wpada zdyszany na lekcję chemii (godz. 8:20), chemica zlustrowała go wzrokiem po czym wypaliła:
- Co tak późno? Koń Ci stanął?

^_^
Victorek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2004, 19:11   #13
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Victorek
W mojej szkole średniej miałem kumpla, który lubił ubierać się w kurteczki zamszowe z frędzlami, kapelusz kowbojski, jednym słowem "dziki zachód".
Któregoś razu wpada zdyszany na lekcję chemii (godz. 8:20), chemica zlustrowała go wzrokiem po czym wypaliła:
- Co tak późno? Koń Ci stanął?

^_^
korek pod biedronka
bakupl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2004, 21:09   #14
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Kiedyś daliśmy takie coś belfrowi z infy

DEKALOG QUAKE'A
1. Jest jeden Quake.
2. Quake objawia sie w trzech osobach: Quake 1, Quake 2 oraz Quake 3 Arena.
3. Quake jest gra sprawiedliwa, w której kazdy ma równe szanse.
4. Pamietaj, aby dzien swiety z Quake'iem swiecic.
5. Nie campuj.
6. Nie cheatuj.
7. Serwera nie przeciazaj.
8. Z rocket-jumpów regularnie korzystaj.
9. Nie pozadaj broni team-mate'a swojego.
10. Ani zadnej rzeczy, która jego jest. :-]
ENTER

OJCZE MICROSOFCIE

Ojcze Microsofcie, któryś jest na dysku
Święć się Windows Twój
Przyjdź update Twój
Bądź Bugfix Twój
Tak jak w Windows, tako i w Office

MSNa naszego powszedniego daj nam dzisiaj
I odpuść nam nasze piraty
Jako i my odpuszczamy naszej Telekomunikacji
I nie wiedź nas do IBM
Ale nas zbaw od OS2

Bo Twój jest DOS i Windows i NT
Na wieki wieków
ENTER

10 Przykazań Huba DC:

1 . Jest jeden HUB.
2 . HUB objawia sie
3 . HUB jest sprawiedliwY, w którym kazdy ma równe szanse.
4 . Pamietaj, aby dzień Huba świecić.
5 . Nie kapój
6 . Udostępniaj na MAXA.
7 . HUBA nie przeciazaj.
8 . Z zasobów regularnie korzystaj.
9 . Nie pożadaj IP-ków bliźniego swego.
10. Ani zadnej rzeczy, która jego jest. :-]
ENTER

AKT WIARY USERA
UMIŁOWANI USERZY ,PYTAM SIĘ WAS:

CZY WIERZYCIE W "TRANSFER" KTÓRY PLYNIE PO WSZYSTKICH SIECIACH NICZYM KREW W ŻYLACH??

WIERZYMY!!!

CZY WIERZYCIE W INTERAKTYWNĄ TRÓJCE "DNS, IP ,MACC ADDRES"?

WIERZYMY!!!

CZY WIERZYCIE W BIBLIE HTML KTÓRA JEST GŁÓWNYM ŹRÓDŁEM WEBMASTERSKIM??

WIERZYMY!!!

CZY WIERZYCIE W LEPSZY ŚWIAT - TRANSFER 1 Gb/s , prywatne IP , WSZYSTKO BEZ OGRANICZEŃ??

WIERZYMY!!!

CZY WIERYZCIE ,ŻE TPSA I MATRIX UDOSTĘPNIĄ NETA ZA DARMO??

NIE WIERZYMY!!!!!!!

CZY WYRZEKACIE SIĘ SASSERA I BLASTERA KTORY JEST GŁÓWNYM CZYNNIKIEM KONFLIKTU W SIECI

WYRZEKAMY SIĘ!!!

TO KUPCIE SE NAJNOWSZEGO MKSA :p

IDŹCIE W POKOJU USERZY - WASZE KOMPUTERY SĄ JUŻ CZYSTE +
Stary 12.12.2004, 21:47   #15
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Jak tak czytam Wasze historyjki przypomina mi sie moje liceum... Narabani delikwenci na lekcji, picie denaturatu na fizyce, zupelnie niechcacy zmaskarowanie jakiejs plastelinowej wystawy i wiele innych historii ktorych aktualnie nie pamietam. Choc mielismy tkaich dwoch co przez 4 lata prowadzili dialogi pokroju :
- Ty skurczyflaku obustronny podgrzewany na masle z kaloszem
- Ty smierdzacy komunista osli ogonie i do tego zarzdzewialy
- Twoj stary jest buc
- Twoj stary jest ******
- Twoj stary jest Twoim starym
- A Twoj stary jest Twoja stara

Teraz to brzmi prymitywnie i chamsko, ale wszyscy wiedizeli o co chodzi i tak naprawde nikt sie o to nie obraal, bo to byla forma ucieszki od zelaznej logiki systemu ;-D!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: