![]() |
a ja z koleżanką na jakiś bal... w gajerach qrwa mać! ;)
|
... a ja do pracy na nocną zmianę :| :\
|
Ide do kumpla na bibe :D
|
ja jade do Warszawy... ale nie wiem czy robie dobrze... ehh....
|
U mnie nic tez sie nie dzieje ... chyba zaprosze kilku kumpli którzy tez nie maja gdzie isc no i poimprezujemy co nieco jak to bylo w zeszlym roku ...
|
ja jeszcze nie wiem ale moze pojade w pruszkowie (pojde) na znicz czyli na wolna impre a moze pojade do warszawy na starowke jak nic sie nie znajdzie.
jeszcze zobacze ale na razie to brak planow |
To tak jak ja. Ostatnio dwa razy ja organizowałem a w tym roku posiedzę sobie w domu, pogram w Rome: Total War, podbiję galię i egipt i bedzie fajnie :blee: :blee: :blee: :sciana: :sciana: :bluzga: :bluzga:
Pozdro |
Witam!
Ja nie wiem dlaczego ludize sie tak podniecaja Sylwestrem... dzien jak kazdy inny tylko data ciekawsza. Imprezki na miare Sylwestra to ja mam czesto, wiec Sylwester to dla mnie kolejna imprezka... A gdzie jade... wynajmujemy wille w Kobylej Gorze :) |
Cytat:
|
A ja nie mam gdzie iść na sylwestra :| Nikt nie robi nic ciekawego - nuda....
|
ja z braku jakiejs fajnej imprezki organizowanej przed znajomych (w zeszlym roku ja organizowalem z kilmoma kumplami - to moze dlatego w tym roku nie ma bo mi sie nie chce robic ;) ) - spedzam sylwka we dwoje z moim koteczkiem :serdusz: - bedzie super :)
|
Impreza raz do roku :)))) gdzie idziecie ??
Witam :) juz za kilka dni Swieta Bozego Narodzenia :) a pozniej jedyna dzampreza na ktora czeka sie rok !!!
Pytanie do wszystkich :) Gdzie sie wybieracie ?? :sylwek: Sami ?? :piknik: Ile bedzie "imprezowiczow" ?? :konf: kto chce moze sie pokusic o wypisanie zaopatrzenia :) (ile i czego :) :piwo: :sluze: :sylwek: a po dzamprezie :) Ten post |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27. |