![]() |
:piwo:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 157950 Cytat:
Tłiter, tłiter... Jeszcze tylko fejsbunia w starbuniu Ci brakuje :> |
qrde, rzadko tu ostatnio zaglądam, bo mnie Tłiter ostatnio pochłonął :sciana:
jadę tam po pisuarni jak po burej suce, no ale z wami czasem cza wypić :piwo: |
Wy tu gadu gadu, a czas nagli
:piwo: A po śrubki poszedłem kiedyś do takich macherów komputerowych, dali mi całą garść najróżniejszych za friko. Wyglądało, jakbym im ulżył nawet :D |
Jeszcze przy skręcaniu komputera takich reakcji jak w relacjach intymnych nie doświadczyłem :nie: Choć owszem, jak zobaczyłem ile sprzedawcy życzą sobie za te śrubki, ciśnienie mi się podniosło :>
|
Skręcanie komputera jest jak rozbieranie kobiety. Z każdym kolejnym elementem napięcie rośnie i jeszcze to oczekiwanie czy coś z tego bedzie jak skończysz :rotfl:
... komputer nie zaskoczy okresem czy bolem głowy wiec pewniejszy sukces w oczekiwaniu (oczywiście że nie na to samo):P |
Hedżhogus potrzebował nowego kompa :) Zacząłem przedwczoraj, ale okazało się, że brakuje jednej śrubki do dysku M.2. U nas w mieście jak się okazało nie do dostania, a na allegro te bździlstwa o wartości jakiegoś grosza za sztukę są oferowane za od 3 do... 20 zł za 10 sztuk :P
|
A po co go rozbierałeś?
|
Po najpierwsze jeździłem, po drugie miałem kolację, po trzecie właśnie siedzę sobie w domu i kończę składać kompa, zatem :piwo:
|
Widzę tu same trolle z AA, aż żal :rotfl:
:piwo: :spoko: |
:kawa:
|
:kolejka:
|
po porannej :D
|
Woseba z gipsem :kawa:
|
Żubrówka biała