![]() |
To mechanik, co od lat robi, może nie najlepiej jak się da, bo ja chcę tanio :szczerb: ale znają się, a na elektryce wręcz genialnie.
Pralka wiruje drugie pranie, a ja czekam, bo nie pomyślałem, że trzeba najpierw wyprać bluzy do roboty, które jutro będą potrzebne, a resztę można prać później... zrobiłem na odwrót. :sciana: :piwo: |
No czas najwyższy :piwo:
|
To mechanik, co od lat robi, może nie najlepiej jak się da, bo ja chcę tanio :szczerb: ale znają się, a na elektryce wręcz genialnie.
Pralka wiruje drugie pranie, a ja czekam, bo nie pomyślałem, że trzeba najpierw wyprać bluzy do roboty, które jutro będą potrzebne, a resztę można prać później... zrobiłem na odwrót. :sciana: :piwo: |
Cytat:
|
Kasztelan ze szkła bardzo mi smakuje, zupełnie tak bardzo jak pić mi się chce. :piwo:
Myślałem, że nie dojadę z zadupia, pasek wielorowkowy mam w strzępach, chyba napinacz go rwie. do tego przesunął się o jeden rowek na zewnątrz... :sciana: Do tego gej sprzęgła nie chce wracać, rano jadę do mechanika, ciekawe, czy to zrobią, bo powinienem znowu na zadupie pojechać. |
Śpicie? Ja siem zdrzymłem i teraz :kawa:
|
A kto bogatemu zabroni? Jeden woli przepić, drugi kupi ajfona :D
Ja ekonomicznie w domu pilsika :piwo: :spoko: |
Jem i pijem w Zajeździe Szlacheckim :piwo:
ale będzie rachunek :wow::O |
:kawa: poranna.
|
Cytat:
|
Jaki zaniedbany temat.
:piwo: |