![]() |
Cytat:
Wstawać! :kawa: |
:kawa:
|
Perła to moje ulubione piwko. Smak ma oryginalny wyraźnie inny niż reszta sztafety. Za to argus mi nie leży. Kiedyś po nadużciu bolały mnie nogi i ręce... Innym razem po 4 porcjach dostałem mocnego kaca. Więcej nie próbowałem. Hgw z czego to robią.
|
Byłem na zakupach, a na koniec Lidla zaczepiłem, mając nadzieję, że z tygodnia greckiego jeszcze ser do sałatek został, no i dorwałem ostatnie pudełeczko, ale jak tu coś się uda, to gdzieś musi się nie udać, żeby równowaga w przyrodzie była. Nie było mojego ulubionego Argusa w szkle, to wziąłem Perłę w szkle... o rzesz kurva, co to za syf, a kiedyś niezłe piwo było... No nic, tylko 4 flaszki, prawie zamrożę, to pójdzie.
:piwo: |
|
|
Na razie, to na przedpierwsze śniadanie jem sobie sałatkę z młodej kapusty, tylko pokrojona kapusta i sól, pychota. :jem:
Za chwilę wstanę i kawę z pianką zrobię. :kawa: |
Ja mam lustrzycę, więc nie widzę, ale jest naprawdę ciepło dzisiaj.
W związku z tym zimny Namysłów Pils i praktycznie zamarznięta seta Saskiej Kawa z Nutą Brandy, taka zimna, że aż gęsta, więc po kropelce. :piwo: toast2 |
Mnie też gorąca końcówka czasem lata :)
|
Gorąca końcówka lata, trzeba się napić :piwo:
|
Podwójna z pianką. :kawa:
|
|
Nie ma co się rozpamiętywać o tych wypitych, trzeba pamiętać żeby nie brakło :taktak:
:piwo: :spoko: |
Właśnie dopiłem trzecie, najgorsze, że nie pamiętam jak piłem drugie, przysnąłem w trakcie. :szczerb:
:piwo: Dobra, teraz już jest taka godzina, że pod prysznic i do wyra, dam już radę dospać do rana, z jakąś małą przerwą w nocy. |
Po całym :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |