![]() |
Normalnie załamka, pierwsza pewna praca w niedzielę o 7 rano, co tu robić, może pójść do Żabki i się upić? Znaczy nie pod Żabką, ale pójść po zaopatrzenie. :D
Wypiję piwo i pomyślę... o pójściu spać. :P :piwo: |
:kawa:
|
Ja właśnie wróciłem z zakupów, przywiozłem wór przepięknej czerwonej papryki po 3 zeta za kilo, ale zapomniałem o gorczycy i occie. :szczerb:
Piję lodowatego Kasztelana, trochę nie wiem czy mogę, bo jak zadzwonią... ale to i tak będzie na 18. godzinę, to wywietrzeje. Straszny upał, jest lato. :D :piwo: |
Żurek? :wow: Jak ja dawno nie jadłem żurku, a jak chętnie bym zjadł.
Ale mi zadziałałeś na ślinianki....chyba pójdę się napić :piwo: |
:kawa: bo jakoś nie mogę się dziś uruchomić, a zaraz potem na zakupy i pichcę żurek ;)
|
:kawa: z pianką.
|
|
|
A widzisz, bo pilsika jeszcze nie zaznałeś.
To po całym :piwo: |
Wódki to w tym roku jeszcze nie piłem :> a smakowe piwa lubię , bo nie strzącha mnie po nich jak po tych gorzkich , ogólnie z praktyką u mnie słabo , ale można bez tego żyć :spoko:
|
Reds jest dobry... do popijania wódki. :P
Cofam wszystkie złe słowa o Królewskim, Harnasia wypiłem, dobrze, że pod bułkę z kotletem mielonym, z musztardą i harissą, to zabiło smak. :szczerb: :piwo: |
A jam że dziś wypił dwa Redsy jabłkowe :taktak: okazja była bo żem zdał dziś kurs na wózki widłowe :jupi: mam jeszcze dwa ,ale będę wydzielał po kropli :ysz: bo urlop do końca miesiąca a sklepu nie ma :>
|
Diabelska, to jest Żabka z jej cenami, ale po 4 piwa, to nie opłacało się nigdzie jechać.
Mętne Królewskie jest gorzkie jak trzeba, poza tym, to nic specjalnego. Jak sobie przypomnę smak Sfinksa kupowanego w wielkie plecaki, prosto z browaru... https://static.myvimu.com/photo/59/39035923_m.jpg |
Właśnie słodzę kawę, ale ten twój pomysł żeby zajrzeć do lodówki iście diabelski jest.
|
Stwierdziłem, że nie mam piwa w lodówce, trzeba podjąć wyprawę do Żabki.
:kawa: /Królewskie niefiltrowane + precelki Lajkonika. :piwko2: :jem: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |