![]() |
:piwo:
|
:kawa:
|
Ta kopać nie będzie za bardzo, bo to 100% arabika.
Walnąłem drugą, po przepłukaniu ryja... no i wiele więcej nie poczułem. :szczerb: Czekoladowa, gorzko czekoladowa, ale w pozytywnym sensie gorzkości. Praktycznie zero kwasu. Żadnych dziwnych nut smakowych, po prostu dobra kawa. Jak dla mnie, to minimalnie za mocno palona, ale to już takie moje zboczenie. ;) :kawa: |
dla kawy są dwa wyznaczniki - nie może być kwaśna i musi kopać
moim wyznacznikiem jest dopicie piwa, czekam na wychłodzenie tunelu i mykam spać :taktak: |
Trzeba na Święta jakąś dobrą kawę otworzyć, no i najlepiej to zrobić za chwilę. :D
:kawa: / Załącznik 117536 Walnąłem jedną... i nie jestem o niej w stanie wiele powiedzieć, oprócz tego, że jest słodkawa, niekwaśna, czekoladowa... Nie przepiłem nocnego trampka wodą, no to jak mogłem coś więcej poczuć? k***a |
|
:kawa: z pianką zaraz będzie, piwo jest przereklamowane, szczególnie jak trzeba jechać za jakiś czas. :>
Byłem w sklepie, Mołdawską Dolinę Chardonnay oglądałem, w promocji za 13,95, a to zacne winko jest, ale jak się zająłem kompletowaniem włoszczyzny, to wyszedłem bez. Może i lepiej, bo bym dzisiaj jak cham wypił, a tak kupię na święta ze 3 flaszki. ;) |
:kolejka: zetoxowego :spoko:
|
|
|
cześć pijusy, pijaki, opoje i inna swołocz miejscowa toast2
|
Nie przesadzacie aby? :D
:kawa: |
|
popijam :piwo: ,słucham Pink Floyd , spać mi się jakoś odechciało :)
|
Zwaliłem się na 45 minut i mnie wywaliło :sciana: k***a
Znaczy do rana przerąbane. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |