![]() |
A co zapijasz tą colą? Chyba nie rybę, co robi za zagrychę?
Ja żywczyka zapijam właśnie pilsikiem :piwo: |
Dziwna, ale dobra ryba po grecku, bo papryki w domu nie było, a na zapojkę cola. :pepsi:
|
:kawa:
|
Po co, jak całą noc spędziłem z fajną laską gadając o wszystkim. ;)
Cała robota polegała na dwóch wyjściach do gnoi, żeby przestali się interesować sprzętem, bo jedni mieli wyraźną ochotę pojeździć wielkim widlakiem, musieli wiedzieć, że majstry mają zwyczaj zostawiania kluczyków w widlakach, ale kazaliśmy im je wyjąć i nam oddać. Na początku jeszcze wpuszczanie i wypuszczanie TIRów, no i przeganianie osobówek. Dzisiaj jeszcze postoją, jutro trzeba będzie załatwić lawety dla tych które zostaną. :> Owsiak wynajął praktycznie cały Plac Defilad tym razem, znowu klepnie ze sceny, że za 1%, tak, to prawda, za 1% odpisów od podatków, a za 50% ceny rynkowej miasta. I nikt nigdy nie wynajął całości. :szczerb: Oj będzie się działo, ciężkie 2 tygodnie. A teraz trzeba się uśpić. :piwo: |
Rozumiem, że ciebie też opatrzyła :D
|
Trzeba opić to, że kot się znalazł w nocy, zawiozłem łotra do weteriniarki :P 87 zeta za czyszczenie rany, opatrunek, zastrzyki na miejscu i do domu, no i kołnierz, a ja za zabezpieczenie szesnastogodzinne zarobiłem 210. :sciana:
:piwo: |
Halloooo!
:kawa: |
:kolejka:
|
|
|
|
:piwo: