![]() |
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że 2 razy w urzędzie byłem też z innego powodu. :D |
No cóż, wydział komunikacji dalej leży i kwiczy. Kobitka ze 40 minut próbowała wysłać moje dane i system wywala błędy, za każdym razem jakiś inny. Ponoć jeden raz dziś im przyjął lol2
Zapytałem jak długo ten cyrk jeszcze będzie trwał - po cichu mi rzekła, że na jej oko to na pewno nie tydzień....a może i pół roku :O Pozostaje jeździć ze starym dowodem i kwitkiem z przeglądu, a psy pewnie doskonale wiedzą że jest z tym masakra. Oficjalnie na wymianę dowodu jest 30 dni, które u mnie już właśnie minęły :sciana: Co zrobić, trzeba się czymś uspokoić :piwo: A, zapisałem się od razu na nowo na 4 grudnia, wcześniej brak terminów, ale to może dobrze, bo większa szansa że coś im zadziała k***a |
:kawa: w kociej kawiarni.
|
Tak, podnosiłem ciężary, najcięższe były wory z agatem. :szczerb:
Ledwo łażę, najchętniej, to bym polazł do Żabki po pół litra środka przeciwbólowego. :> Zaraz trzeba zaliczyć drugą kawę i jakieś śniadanie. |
:kawa: po śniadaniu.
|
Podnosiłeś ciężary? :>
Tak - teraz :kawa: i nowe podejście w wydziale komunikacji k***a Ciekawe, czy ich system już wstał. |
Tak się zmordowałem, że nie miałem siły włączyć blaszaka.
Teraz obudził mnie telefon, więc trzeba wstawać, a nie mam siły, więc tradycyjnie. :kawa: |
Cytat:
|
I nawet nie budził się kawą? :O Dziwne.
|
Rano był.
|
Tak. :piwo:
PS A gdzie dziś jest Ed? |
:piwo: z siostrą.
|
Statystyki na teraz: trzy kawy i teraz sączę trzeciego pilsika :piwo:
Do końca dnia jeszcze zajdą niewielkie zmiany :D |
Po kolacji wydawało mi się, że połknąłem kowadło. Dwie szybkie lufki białej żubrówki rozwiązały problem :)
|
A piwa z forumciem to się nie napijesz. Znaczy szwagier lepszy, mimo że to nie rodzina :sciana:
To cyk :kolejka: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |