![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
:kawa:
|
Niedzielny pilsik :piwo:
Kurde byłem na cepeenie i straciłem 515 zeta :sciana: Wszędzie piszą i mówią o podwyżkach, za ON jeszcze płaciłem 4,29...nie wiem, czy dobrze zrobiłem, choć i tak musiałbym jutro/pojutrze nalać. Duży bak w busie to fajna rzecz, poza momentem tankowania :blink: |
|
:kawa: pogrillowa.
|
:piwo: Ale taki zajechany jestem że chyba zaraz zasnę
|
Aaa, Ty napisałeś o wczorajszym meczu :)
Vafaei i Williams rano grali, nie mam wobec tego najzieleńszego pojęcia, kto wygrał ;) Właśnie zaczynam oglądać. Swoją drogą Eurosport nie może się zdecydować - raz w dziale wideo dają z polskim, raz z angielskim komentarzem, chyba losowo (tym razem z ang). Wolę Kruka i Jewtucha, oczywiście pod warunkiem że są w dobrych humorach i chce im się sypać swoimi powiedzonkami :rotfl: |
:piwo:
Też nie oglądałem dziś półfinałów, chwilę tylko Selbyego z Wilsonem (jak było 3:3). A w ogóle kto był w pierwszym półfinale? :zawstydz: Kurde od południa spawałem wózek roboczy, jest prawie gotowy...jeszcze tylko kółka które muszę kupić. Od południa, bo musiałem kupić żelazo, a że sobota to już po kółka nie zdążyłem. Po drodze jednak zrobiłem wymianę :D |
Cytat:
Pierwszego półfinału nie oglądałem i nieco nierozważnie się tu wpakowałem nie znając wyniku; ale trudno, powtórkę obejrzę nawet znając rezultat :taktak: :kawa:, z mlekiem, bez cukru, a jaka doobra... |
Cola cherry, dziwnie smakuje bez wódki. :rotfl:
|
|
:kawa: z dużą ilością syropu waniliowego, od razu lepiej. :D
|
Jak to dobrze, że jest dobra kawa na świecie. :kawa:
|
jak to dobrze, że istnieją sklepy nocne :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |