![]() |
No to co, kawka ostatnia dzisiaj, jutro muszę być niedaleko na 12, to mogę wstać i o 10, żeby mieć czas na odzyskanie przytomności, prysznic, 3 kawy, rozpalenie kominka...
:kawa: |
Jadę na snookera. Co prawda nawet w bilarda asem nie jestem, ale raz na jakiś czas trzeba się doprowadzić do stanu skrajnej rozpaczy spowodowanej niemożnością skończenia jednego frejma przez 2 godziny :haha:
|
:piwo:
|
:piwko2:
|
Gdzie jest czajnik? Ktoś zajumał? :blink:
A nie, stoi tam gdzie zwykle. Kurde. Trzeba zrobić z niego użytek :kawa: |
:kawa:
|
:piwo:
|
Cicho, bo mi się kawy zachciało, a tu trzeba spać iść. :D
Idę melisę zaparzę jak na tetryka przystało. toast2 |
Żytniówka "Z serca Podlasia". Plus cola, cytrynka i Joanna oczywiście :)
|
:kawa:
|
Cytat:
|
Bardzo możliwe, bo w Polsce ludzie znają Jacobsa, Tchibo i Lavazze, więc aż się prosi, ta moja jest oryginalna, po prostu to chyba najgorsza włoska kawa, ale znana. ;)
/Na stronie policji popatrzyłem na zdjęcia, jest rolka z folią na opakowania, Lavazza Qualita Oro, kilogramowe robili. :D Moja to Espresso i w ćwiartce. ;) Najlepsze są komenty niektóre pod artykułem: Cytat:
Z drugiej strony, to w sumie nie jest trudno taką jakość podrobić, jedynie to, że Lavazza ma swój charakterystyczny smaczek/aromat, pewnie sztuczny, może tu byłby problem. :D |
|
Nic się nie znacie na nowoczesnej nowomowie. :nieee:
Znalazł się sposób na Lavazzę, dodałem do niej 1/3 bardzo wyrazistej i naturalnie czekoladowej hiszpanki, teraz jest lux. :kawa: |
Ja też szerszym łukiem, jakiś swąd od niego leciał.
:kolejka: :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:14. |