Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.03.2005, 18:55   #1261
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
eee no wiesz, mówisz swoje zdanie i jest OK, po to jest forum.
Moje jest takie:
Od "natury i innych zwierząt" [nie napisałeś tego ale tak wynika] różnimy się tym, że mamy świadomość, rozum , wiemy co dobre a co nie, co można itd...
więc to co zalicza się do "natury" nie zawsze można powiązać z działaniem człowieka...
zwierze ma instynkt przetrwania, przekazania genów i dla nie go skoki w bok /a raczej na wszystkie strony/ jest normalną sprawą.
Człowiek wykonując /skok w bok/ wie, że robi źle...prawada ??
Więc jeżeli mężczyzna ma swoją ukochaną i ją kocha to czegoś takiego nie zrobi...proste [przynajmniej dla mnie]

Eee, jak ktoś nie potrafi wytrzymać z jedną kobietą to niech się nie wiąże...;D

Owszem, mogą inne dziewczyny wywoływać podniecenie, ale po to mamy mózg, by pomyśleć i się powstrzymać...nie można miec wszystkich dla siebie...

A gdyby koleżanka tych zdjęć nie pokazała to Koteczek byłby dalej oszukiwany...wg. mnie dobrze że to się wydało...A tak biedny Koteczek żyłby w myślach że ten KTOŚ kocha tylko Ją ...

A może to tylko fotomontaż?...chciał poznać Twoją reakcje?...Moze .. nie "dawałaś" MU tego co oczekiwał...
bakupl jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.03.2005, 19:24   #1262
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Skoro chłopak robi takie numery to może jest po prostu niedojrzały emocjonalnie i należy mu dać trochę czasu. Powiedz mu "bye bye". IMHO nie jest ciebie wart.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 27.03.2005, 19:36   #1263
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A wy tu dalej o tym samym...
chyba jednak będzie kosz...
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline  
Stary 27.03.2005, 19:48   #1264
bakupl
Banned

Cytat:
Napisany przez Eliasz
A wy tu dalej o tym samym...
chyba jednak będzie kosz...
Skoro o tym jest gadka to znaczy że to kogoś interesuje... a po to jest forum... nie powiem że forum się stacza na dno... cuź...ale skoro temat został rozpoczęty..
bakupl jest offline  
Stary 27.03.2005, 19:53   #1265
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez bakupl
Skoro o tym jest gadka to znaczy że to kogoś interesuje... a po to jest forum... nie powiem że forum się stacza na dno... cuź...ale skoro temat został rozpoczęty..
Właśnie o zahamowanie tego "staczania się" teraz chodzi. A czy ten temat wyróżnia się aż tak na minus, żeby go usuwać, bądź przenosić na śmietnik? Sam nie wiem..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 27.03.2005, 19:54   #1266
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Imho forum wcale nie stacza się na dno.
To przecież tylko jeden z topiców.
Coś w formie wentylu bezpieczeństwa.
Cała reszta forum (CDR,DVD, itd.) stoi na wysokim poziomie merytorycznym
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 27.03.2005, 20:00   #1267
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Cała reszta forum (CDR,DVD, itd.) stoi na wysokim poziomie merytorycznym
Oby.. Sam tam na razie nie zaglądam, ale słyszałem sporo opinii, że niestety też nie jest tam tak różowo..

andrzejj9 jest offline  
Stary 27.03.2005, 20:20   #1268
Lukash
Wymiatacz

Data rejestracji: 27.07.2004
Lukash zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mnie tez smiesza niektore posty, ale jezli ktos chce zwierzyc sie z czegos, czy o czyms pogadac, powiedziec co go dreczy to nie powinno sie mu tego utrudniac i blokowac w koncu to off topic, czyli wolne tematy...
Stary 27.03.2005, 20:35   #1269
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Moje zdanie juz wyrazilem co sadze o tym temacie.Przynajmniej tak jak wspomnial Andrzej to tyczy sie ostatniej jego czesci.

Natomiast chcialem zauwazyc, ze tytul postu brzmi " IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat)".
W takim wypadku mam pytanie co w tym poscie porabia Drogi Koteczek?I gdzie sa jej rodzice?
Bo jasno z jej profilu wynika, ze 18 lat to ona jeszcze nie ma!

joke hehe
Stary 27.03.2005, 20:46   #1270
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Lukash
mnie tez smiesza niektore posty, ale jezli ktos chce zwierzyc sie z czegos, czy o czyms pogadac, powiedziec co go dreczy to nie powinno sie mu tego utrudniac i blokowac w koncu to off topic, czyli wolne tematy...
Teoretycznie masz rację, ale obawiam się, że tylko teoretycznie. Zresztą, pamiętam jak zamieściłem tutaj swój pierwszy post.. dotyczył on twardego dysku. Pamiętam jak na wstępie przeprosiłem, że pytam o coś tak niezwiązanego z tematyką forum (w końcu forum o nagrywaniu płyt). A pytałem o twardy dysk! Porównaj to do tego, co tu się teraz dzieje

andrzejj9 jest offline  
Stary 27.03.2005, 21:08   #1271
Lukash
Wymiatacz

ja tylko chce powiedziec ze mi to nie przeszkadza,..ale jezeli wielu osoba to nieodpowiada to chyba nalezy cos z tym zrobic, ale to juz w gescie moderatorów
Stary 27.03.2005, 22:14   #1272
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez bakupl
Dobra OK, skoro chcecie to gadajcie, tylko nie w tym topicu bo jego temat jest całkiem inny, to jest IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) a nie zwierzenia porzuconych itd.
Przez takie posty może się wkrótce okazać że temat wyladuje w koszu, a szkoda by go było wywalać, tymbardziej przez coś takiego.
Nie podoba mi się kierunek w jakim zmierza ten topic...
Zresztą róbcie jak chcecie
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline  
Stary 27.03.2005, 22:31   #1273
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Eliasz
Nie podoba mi się kierunek w jakim zmierza ten topic...
Zresztą róbcie jak chcecie
Luuzu, ja prawie tu nie zaglądam ale skoro tak twierdzisz to przecie nic sie nie stanie jak sie zrobi DEL postów od końca tematu
i Koteczkowi sie wyzeruje
Stary 27.03.2005, 22:38   #1274
Lukash
Wymiatacz

albo stworzcie temat zwierzenia..i przeniescie tam ostatnie posty

dziewczyna jest pewnie zalamana ze chlopak ja zdradza i nie ma sie gdzie wyzalic
Stary 27.03.2005, 22:38   #1275
bakupl
Banned

Cytat:
Napisany przez Skubi
Wolicie bar czy jakies disco?

Jakie są najlepsze bary i dyskoteki u was w miescie?
Naprawde dziękuje że nie piszesz już na czarno Nie myślałem że zmienisz to Miło z Twojej strony

Jezus Maryja... Już 3 syfy na forum i to w WIELKANOC!!

1.) to ;P
2.) memorando
3.) wykopanie starego tematu + reakcja @esem
bakupl jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: