![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1261 | |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
Eee, jak ktoś nie potrafi wytrzymać z jedną kobietą to niech się nie wiąże...;D Owszem, mogą inne dziewczyny wywoływać podniecenie, ale po to mamy mózg, by pomyśleć i się powstrzymać...nie można miec wszystkich dla siebie... A gdyby koleżanka tych zdjęć nie pokazała to Koteczek byłby dalej oszukiwany...wg. mnie dobrze że to się wydało...A tak biedny Koteczek żyłby w myślach że ten KTOŚ kocha tylko Ją ... A może to tylko fotomontaż?...chciał poznać Twoją reakcje?...Moze .. nie "dawałaś" MU tego co oczekiwał...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoro chłopak robi takie numery to może jest po prostu niedojrzały emocjonalnie i należy mu dać trochę czasu. Powiedz mu "bye bye". IMHO nie jest ciebie wart.
|
|
|
#1263 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
A wy tu dalej o tym samym...
chyba jednak będzie kosz...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Banned
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
#1266 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imho forum wcale nie stacza się na dno.
To przecież tylko jeden z topiców. ![]() Coś w formie wentylu bezpieczeństwa. Cała reszta forum (CDR,DVD, itd.) stoi na wysokim poziomie merytorycznym
|
|
|
#1267 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
#1268 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
mnie tez smiesza niektore posty, ale jezli ktos chce zwierzyc sie z czegos, czy o czyms pogadac, powiedziec co go dreczy to nie powinno sie mu tego utrudniac i blokowac w koncu to off topic, czyli wolne tematy...
|
|
|
|
|
#1269 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Moje zdanie juz wyrazilem co sadze o tym temacie.Przynajmniej tak jak wspomnial Andrzej to tyczy sie ostatniej jego czesci.
Natomiast chcialem zauwazyc, ze tytul postu brzmi " IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat)". W takim wypadku mam pytanie co w tym poscie porabia Drogi Koteczek?I gdzie sa jej rodzice? Bo jasno z jej profilu wynika, ze 18 lat to ona jeszcze nie ma! joke hehe
|
|
|
|
|
#1270 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
#1271 |
|
Wymiatacz
![]() |
ja tylko chce powiedziec ze mi to nie przeszkadza,..ale jezeli wielu osoba to nieodpowiada to chyba nalezy cos z tym zrobic, ale to juz w gescie moderatorów
|
|
|
|
|
#1272 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
Przez takie posty może się wkrótce okazać że temat wyladuje w koszu, a szkoda by go było wywalać, tymbardziej przez coś takiego. Nie podoba mi się kierunek w jakim zmierza ten topic... Zresztą róbcie jak chcecie
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() i Koteczkowi sie wyzeruje
|
|
|
#1274 |
|
Wymiatacz
![]() |
albo stworzcie temat zwierzenia..i przeniescie tam ostatnie posty
![]() dziewczyna jest pewnie zalamana ze chlopak ja zdradza i nie ma sie gdzie wyzalic |
|
|
|
|
#1275 | |
|
Banned
![]() |
Cytat:
Nie myślałem że zmienisz to Miło z Twojej stronyJezus Maryja... Już 3 syfy na forum i to w WIELKANOC!! 1.) to ;P 2.) memorando 3.) wykopanie starego tematu + reakcja @esem |
|
|
|
![]() |
|
|