![]() |
Cytat:
|
Trzeba było po mieście nie łazić! :P
|
Cytat:
|
Kup sobie laptopa z wifi, będziesz piwkował i postował. :idea:
|
juz mam ale takim maniakiem nie jestem by chodzic na piwo z laptopem :D do pracy to co innego :D
|
Twoja wola panie :D
Ale do zdrady by nie doszło. :nie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzień dobry panie i panowie!
zaczynamy dzień gimnastyką na początek pajacyki - raz dwa, raz dwa, raz dwa, teraz skłony - raz dwa, raz dwa, raz dwa, tewaz przysiady - raz dwa, raz dwa, raz dwa, kładziemy się i pompki - raz dwa, raz dwa, raz dwa, wstajemy i truchcik w miejscu - raz dwa, raz dwa, raz dwa, a teraz skręty tułowia - raz dwa, raz dwa, raz dwa, opieramy się rękami o ścianę i wymachy nogami do tyłu - raz dwa, raz dwa, raz dwa, no i najtrudniejsze, podciąganie na drążku - raz dwa, raz dwa, raz dwa, przyjemnie zmęczeni możemy napić się mleka lub kawy zbożowej. pozdrawiam, ja Rysio. |
nie wiem, to ma być śmieszne ?! :/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
To jest prawdziwe oblicze Rysia Cytat:
Zdemaskowany 8 ) |
Prawda jest brutalna - Rysio z Klanu - juz sie nie odezwie 8 )
można iść spokojnie :spie: |
Cytat:
chciałbym zdementować niesłuszne pomówienia dotyczące mojej osoby. nigdy nie miałem takiego krawata i koszulki a drogę to kiedyś blokował mój rower co w nim się łańcuch skończył. prawdą natomiast jest moje poważne podejście do życia, problemów z nim związanych i dbałość o wszystkich. dzisiaj proponuję zacząć dzień od pozytywnego myślenia: już za pięć dni i trochę będzie sobota. :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:22. |