![]() |
|
Cytat:
Cytat:
|
Moje dziecko ponad rok ma prawko. Przykleiłem na swoim autku "zielony listek". Bardzo mnie bawi jak ludzie usiłują zrobić mnie na drodze w konia (zajeżdżanie, wymuszanie itp.) a potem sami lądują na krawężnikach, ślepych pasach lub w zatoczkach. Wszyscy uważają, że "zielony" odpuści, wystraszy się, zahamuje. A wała!!
|
Na Ławicę???
Ty go na Drezno wypuściłeś, tylko on na Ławicy się połapał, że coś nie tentego. PS A fraterka dziś masz? ;) |
Cytat:
Rychu się dziwił, że go wyprowadziłem na Ławicę, ale ja dbałem o jego zdrowie i reputację. || |
:piwo:
|
Taryfiarze w Warszawie dzielą się na starych wygów (złotówy) resztę barachła, i syf w postaci byłych wyroków i "przewóz osób". Złotówa będzie się wciskał na siłę, ale jest przewidywalny, jak mu pozwolisz, to się wciśnie, ja im pozwalam , jak mnie to nie zwalnia. Przewóz osób może cię skasować na prostej drodze, gdy będziesz jechał prawym pasem, a on lewym (na 3 pasmówce). Tam siedzi bezmyślny drech, co umie kurva tylko powiedzieć.
|
a co to z tymi taryfiarzami?
:piwo: |
Panowie kierowcy (bo panie nie są posądzane o pijaństwo :>) chlamy już od dawna wodę mineralną! :taktak: :drinking:
|
Nic do nich nie mam - ale tego jednego upoluje ||
Mam czas |
Cytat:
|
to lecimy :kolejka:
|
Frater + Balentynka dla odmiany :taktak:
|
Kaper :piwo: za 4 puszki zapłaciłem 9 złotych, 1,5 miesiąca ważności jeszcze, bez soku to piwo nie wchodzi :szczerb:
|
nałogowiec :sciana:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08. |
|