Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

joujoujou 23.03.2005 03:28

Cytat:

Napisany przez Lukash
ja to juz tu dawałem w poscie 1137:) nikt nie zauwazyl, macie filmik z nia jak tanczy:D
http://kortlink.dk/nqh - miłego ogladania

Chciałaby dusza do raju tylko grzechy nie puszczają ^_^
Link już nieaktualny chyba :blee:

Koteczek 23.03.2005 07:01

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Hm,
chodzilo Ci o na SIECI? czyli to taki wirtualny chlopak :)
czy na swiecie?
:)

Miało być w świecie :P
Ojj..Wy tylko o piciu :P Na dzień wiosny cos piliscie ?:P heh ;p ja jestem dzisiaj happy bo ide ostatni dzień do szkoły i wolne :D Wy tak dobrze nie macie || hah

Dziewczyn nie ma na tym forum bo ich komputery i te sprawy nie bawia tak jak Was :P
Pa :*;p

bakupl 23.03.2005 07:50

Cytat:

Napisany przez Koteczek
Ojj..Wy tylko o piciu :P Na dzień wiosny cos piliscie ?:P heh ;p ja jestem dzisiaj happy bo ide ostatni dzień do szkoły i wolne :D Wy tak dobrze nie macie || hah

Dziewczyn nie ma na tym forum bo ich komputery i te sprawy nie bawia tak jak Was :P

A ja to cio?! -_-' ... też ostatni dzień dziś do sql :] i w dodatku nie wiem czy ide :>

andrzejj9 23.03.2005 09:02

Cytat:

Napisany przez Koteczek

Komputera je bawią, ale jak się coś zepsuje i trzeba będzie naprawić to się szuka tego jedynego, bądź nie, żeby się tym zajął ;)

Co do ostatniego dnia szkoły, to ja na szczęście też dzisiaj ostatni raz na uczelnię idę. Szkoda, że jeszcze na kolokwium i to poważne, ale przynajmniej potem będzie można kilka dni odetchnąć i skończyć na przykład remont w pokoju, który robię już od dwóch miesięcy.

Skubi 23.03.2005 09:32

Cytat:

Napisany przez Koteczek

Ja już od dzisiaj mam wolne :D

Koteczku jeśli ciebie komputery nie interesują to trudno, ale moja przyjaciółka zna się doskonale. No może gorzej ode mnie :P

bakupl 23.03.2005 09:38

Cytat:

Napisany przez Skubi
Ja już od dzisiaj mam wolne :D

Koteczku jeśli ciebie komputery nie interesują to trudno, ale moja przyjaciółka zna się doskonale. No może gorzej ode mnie :P

Yh, dużo jest dziewczyny które interesują sie informatyką... takie przeważnie nie są puste.. ;)

Yhh :) I nawet ładne są i mozna z nimi na loozie rozmawiać :>

Hm, ide zapracowac 60zł bo chce sobie Mp3 playera kupić ;> i tyle mi brakuje, a nie nawidze pożyczać czegoś od kogoś :>

47 23.03.2005 14:31

Ja na wprowadzenie sie w atmosferę świąteczną nam egzamin z prawa gospodarczego i potem juz wolne ;)
Pozdrawiam

Lukash 23.03.2005 15:45

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Link już nieaktualny chyba :blee:

ten jest aktualny http://www.badgirlsblog.com/keyra/index.php - KEYRA jeszcze raz milego ogldania

joujoujou 23.03.2005 15:54

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez Lukash
ten jest aktualny http://www.badgirlsblog.com/keyra/index.php - KEYRA jeszcze raz milego ogldania

Dzięki wielkie ^_^ :piwo: Już na dysk ściągnięte :) :fiu: 8 )

mr_spock 23.03.2005 15:59

o co wam z tym tylkiem ciagle chodzi?? o czyms nie wiem? :)

joujoujou 23.03.2005 16:04

Cytat:

Napisany przez mr_spock
o co wam z tym tylkiem ciagle chodzi?? o czyms nie wiem? :)

:spie: ^_^ Mało domyślny jesteś :) :glaszcze:
Nie od dziś wszak wiadomo o co chodzi facetom... :idea: :szybksex:

.::piotrek::. 23.03.2005 16:56

Hehe, chodzi nam o taka pewna super pania ... ;p

mr_spock 23.03.2005 17:04

no dupa jak dupa :) nawet fajna
ale czemu akurat tak sie uwziesliscie na ta :)

.::piotrek::. 23.03.2005 17:11

Cytat:

Napisany przez mr_spock
no dupa jak dupa :) nawet fajna
ale czemu akurat tak sie uwziesliscie na ta :)

No, my sie uwzielismy?? No to zapodaj spock jakas rownie fajna, to wkoncu imprezka jest ;p

knydel 23.03.2005 17:12

Bo to jest wyjątkowa dupa ;)

mr_spock 23.03.2005 17:14

Cytat:

Napisany przez .::piotrek::.
No, my sie uwzielismy?? No to zapodaj spock jakas rownie fajna, to wkoncu imprezka jest ;p

Dal bym, ale cyfrowki nie mam :)

.::piotrek::. 23.03.2005 17:30

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Dal bym, ale cyfrowki nie mam :)

Ooo, czy to oznacza ze taka rownie super pani znajduje sie gdzies w twoim otoczeniu?? ;)

mr_spock 23.03.2005 17:38

Cytat:

Napisany przez .::piotrek::.
Ooo, czy to oznacza ze taka rownie super pani znajduje sie gdzies w twoim otoczeniu?? ;)

no wiesz... kazdy lubi to co ma :)

temat ten zaczyna bardzo przypominac wczesniejsza dyskusje o piersiach i sutkach :)

.::piotrek::. 23.03.2005 17:46

Cytat:

Napisany przez mr_spock
temat ten zaczyna bardzo przypominac wczesniejsza dyskusje o piersiach i sutkach :)

Hehe, no az tak zle to chyba nie jest ;p

joujoujou 24.03.2005 00:11

Cytat:

Napisany przez mr_spock
[...]temat ten zaczyna bardzo przypominac wczesniejsza dyskusje o piersiach i sutkach :)

Jeszcze nie i pewnie nie bedzie bo nie o to chyba chodzi :)

andrzejj9 26.03.2005 05:48

Znalezione wczoraj na internecie. Typ urody, który bardzo mi się podoba :) :

andrzejj9 26.03.2005 05:49

Ilość załączników: 2
I więcej:

andrzejj9 26.03.2005 05:50

I ostatnie:

Pawel_k 26.03.2005 08:08

wiecej plastiku na twarzy niz wlosow na glowie :blee:

woitas 26.03.2005 08:13

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
wiecej plastiku na twarzy niz wlosow na glowie :blee:

nie szkodzi... niezła dupencja.
ciekawe tylko, czy jest ostra, czy leży jak kłoda?

andrzejj9 26.03.2005 08:22

Wiece co, chyba w złym topicu te zdjęcia umieściłem.. Według mnie to jest bardzo sympatyczna osoba, a Wy zaczynacie z takimi komentarzami, moim zdaniem zupełnie nie na miejscu..

Maciej 26.03.2005 08:25

fryzurę ma a la Kitty ;)

woitas 26.03.2005 09:10

ładna jest - trzeba jej to przyznać.
a tapeta na twarzy to normalka w tv.
przyjrzyjcie się dobrze, to zauważycie, że nie tylko kobiety mają wymalowane szminką usta :P

andrzejj9 26.03.2005 14:40

Cytat:

Napisany przez woitas
przyjrzyjcie się dobrze, to zauważycie, że nie tylko kobiety mają wymalowane szminką usta :P

Mówisz, że faceci też się szminkują? Tzn. samemu czasami (w zimie) dla ochrony zdarza mi się użyć pomadki, ale żeby szminki? To tak jakby sobie paznokcie pomalować, a widuję osoby (facetów), którzy to rzeczywiście robią.

Kasprzak 26.03.2005 14:46

andrzej9 - naprawde ładna dziewczyna :)
Chociaz tak jak mowicie - tego nie wiadomo co prawda, ale moze miec gruuubą tapetę na twarzy, błyszczyk na usta jest więc co zaszkodzi troche sie pomalowac :D....Widze ze masz dobry gust...;D bo ogolnie jest zaje...;d

.::piotrek::. 26.03.2005 15:00

Moim zdaniem to ona jest fajna, ladna i nie wiem co sie wam w niej niepodoba, kazda dziewczyna sie przeciez maluje, a to ze ona pracuje w TV to tym bardzej chce ladnie wygladac :)

andrzejj9 26.03.2005 15:03

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
andrzej9 - naprawde ładna dziewczyna :)
Chociaz tak jak mowicie - tego nie wiadomo co prawda, ale moze miec gruuubą tapetę na twarzy, błyszczyk na usta jest więc co zaszkodzi troche sie pomalowac :D....Widze ze masz dobry gust...;D bo ogolnie jest zaje...;d

No ja właśnie nie lubię takich chodzących manekinów. Rozmawialiśmy zresztą już o tym tutaj z Edwardo. Natomiast ta, której zdjęcia dałem, owszem ma trochę pudru, nieco błyszczyka, jak to trzeba mieć w telewizji, ale generalnie patrząc na rysy twarzy, uśmiech wydaje mi się to bardzo sympatyczna dziewczyna. A nie jedna z tych "boginii"...

Lukash 26.03.2005 15:04

ta tez jest ładna: http://www.babesubmitter.com/viewtopic.php?t=2528

Kasprzak 26.03.2005 15:44

Cytat:

Napisany przez Lukash

no...nie powiem bo ciekawa, ciekawa...bardzo ladna...tu wiecej jej fotek => http://surfillustrated.com/models.ph...allery=juniors
ps. ma ktos sposob na ich zapisanie?

Mnie podoba sie tez taki typ urody jak w zalaczniku...
na zdjeciu znajoma kumpla...17lat - nie uwierzylem dopoki nie poznalem :)

ed hunter 26.03.2005 16:12

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
no...nie powiem bo ciekawa, ciekawa...bardzo ladna...tu wiecej jej fotek => http://surfillustrated.com/models.ph...allery=juniors
ps. ma ktos sposob na ich zapisanie?

Mnie podoba sie tez taki typ urody jak w zalaczniku...
na zdjeciu znajoma kumpla...17lat - nie uwierzylem dopoki nie poznalem :)

wyłączyć javę i gotowe :D kopiowanie do woli :P

bakupl 26.03.2005 16:55

A mi się nawet podoba ta:

http://img61.exs.cx/img61/6999/kata9hh.jpg
Koleżanka z innej klasy :>

Edwardo 26.03.2005 18:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Mówisz, że faceci też się szminkują? Tzn. samemu czasami (w zimie) dla ochrony zdarza mi się użyć pomadki, ale żeby szminki? To tak jakby sobie paznokcie pomalować, a widuję osoby (facetów), którzy to rzeczywiście robią.

w tv i teatrze makijaz dla faceta to normalka co by sie nie swiecil przed kamerami. kobiety to juz obowiazkowo. aktorzy tez przeciez umalowani ganiaja sie po ekranie...

ale swiat tv rzadzi sie innymi prawami...

lepiej, bo niedawno w ckm albo maximusie czytalem ze jakas firma wypuscila specjalna linie kosmetykow dla facetow zawierajaca cienie pod oczy, kredke do ust, puder. o zgorozo, nie moglem uwierzyc... a jednak.

a co do pomadki, czyli np "chapsticka" czy jak to sie pisze, to ja w zimie uzywam nawet pare razy dziennie.
wole miec lekko swiecace sie usta i miec przyjemnosc z tego z moim Miskiem, niz chodzic z jakim strupem na wargach i wygladac jak dzwonnik z noterdam ;)

Kasprzak 26.03.2005 19:11

Cytat:

Napisany przez Edwardo
a co do pomadki, czyli np "chapsticka" czy jak to sie pisze, to ja w zimie uzywam nawet pare razy dziennie.
wole miec lekko swiecace sie usta i miec przyjemnosc z tego z moim Miskiem, niz chodzic z jakim strupem na wargach i wygladac jak dzwonnik z noterdam ;)

dokładnie. :piwo:
Jeszcze jak rozmawiasz na dworze przy wietrze i zimnie to bankowo wysuszone usta...

andrzejj9 26.03.2005 19:28

Cytat:

Napisany przez Edwardo

Nie sposób się nie zgodzić ;)

Edwardo 26.03.2005 22:34

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
Jeszcze jak rozmawiasz na dworze przy wietrze i zimnie

hyhy teraz to tak sie nazywa? :)

nie no dobra, joke.
ale jak ktos jezdzi na nartach to chyba zna mode smarowania ust na niebiesko albo zolto pomadkami ochronnymi, prawda?

ja sam uzywam chapsticka aloe z dodatkiem miety czy jakos tak, od razu nos odtyka ;)

w sumie to pomadki ochronne powino sie stosowac all year.
w lecie slonce, suchy wiatr, gwarantowany syf na ustach.

PS. czy ja gadam jak stary kawaler? bo wlasnie jestem w rodzinnym domu i stwierdzili ze zaczynam gadac jak stary kawaler :/ shit, a ja stary przeciez nie jestem no! kawaler moze, ale zajety ;)

Koteczek 27.03.2005 07:33

Wiecie co...?
Wczoraj wieczorem dostałam przez przypadek od kolezanki fotki, na których widać jak mój chłopak mnie zdradza :(
Na jednym sie z nia całuje a na drugim dotyka ( nie powiem gdzie:P)
< w dołku>
<wściekła>

andrzejj9 27.03.2005 07:39

Nie no, ja już wyrosłem z takich historii... Ale poważnie to współczuję.

Weron 27.03.2005 08:03

Pomalu tu sie bravo robi.......

.....smietnik

Magda 27.03.2005 08:13

Cytat:

Napisany przez Koteczek
Wiecie co...?
Wczoraj wieczorem dostałam przez przypadek od kolezanki fotki, na których widać jak mój chłopak mnie zdradza :(
Na jednym sie z nia całuje a na drugim dotyka ( nie powiem gdzie:P)
< w dołku>
<wściekła>

No to :bicz: albo wklejaj tu foty i zrób mu obciach... "Nasi" panowie zawsze wystapią w naszej obronie! :)

andrzejj9 27.03.2005 08:25

Cytat:

Napisany przez Weron

.....smietnik

Wiesz, szkoda ponad 1000 postowego tematu wyrzucać od razu na śmietnik przez kilka ostatnich wypowiedzi. Ale masz rację, że niebezpiecznie zbliżamy się do rozmów, których miejsce jest na forum Bravo (jeśli coś takiego istnieje).

bakupl 27.03.2005 09:52

Hyh :D

No widzisz @Koteczek :) Tak to już bywa ;D

08. Oboz Ta - [Obo2 Ta] Good Shit [4:39]

__

Powiedz mu to i zobacz jak zareaguje ;> Najlepiej wydrukuj, zrób całusa na zdjęciu i podpisz...Twoja byla czy jak tam wolisz (daj zdjęcie jak On tam z koleżanką...)... a może chłopak chciał byś sie bardziej nim zainteresowała? Albo fotomontaż zazdrosnego chłopaka albo koleżanki? :>

zorg 27.03.2005 10:07

calowanie i dotykanie to jeszcze nie zdrada !!!!! wogule to wielkie slowo zdrada !!!!

trzeba bylo napisac ze zachowal sie jak ham . || i za kare na miesiac nie dasz mu sie zaprosic na kawe :serdusz:

Kasprzak 27.03.2005 11:06

Cytat:

Napisany przez Weron

.....smietnik

^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Skubi 27.03.2005 11:20

Cytat:

Napisany przez zorg
calowanie i dotykanie to jeszcze nie zdrada !!!!! wogule to wielkie slowo zdrada !!!!

trzeba bylo napisac ze zachowal sie jak ham . || i za kare na miesiac nie dasz mu sie zaprosic na kawe :serdusz:

Kazdy ma inne wobrazenie zdrady. Dla mnie to była juz zdrada.

bakupl 27.03.2005 11:32

Cytat:

Napisany przez Skubi
Kazdy ma inne wobrazenie zdrady. Dla mnie to była juz zdrada.

Jezus Maryja...
Nie pisz na czarno bo musze zaznaczyć by przeczyać, mam brązowe tło... ziom postaraj sie pisać defaultowym kolorem :D

Zdrada?...To chyba wtedy gdy się coś w sercu pomiesza...

Bo mogli mu dac jakieś środki... pobudzające czy jak to sie zwie... i koleś nie panował nad sobą.. i musiał te dziewczynki ... czy z kim On to robił... ...no wiadomo nie?

Edwardo 27.03.2005 12:06

ooo klopoty widze ;)

no, po tych przezyciach kazde z Was bedzie madrzejsze o te pare procent.

pozdrawiam
Edi

Skubi 27.03.2005 14:56

Cytat:

Napisany przez bakupl
Jezus Maryja...
Nie pisz na czarno bo musze zaznaczyć by przeczyać, mam brązowe tło... ziom postaraj sie pisać defaultowym kolorem :D

Masz to u mnie jak w ruskim banku:D

mallow 27.03.2005 15:08

Proponuje wykasowac ostanie 100 (albo wiecej) postow bo tu sie serio bravo zrobilo...

chyba napisze do Ciapka.....
pozdro ;)

Edwardo 27.03.2005 15:45

ale bravo, bravo sport czy bravo girl?

szkoda ze plakatow nie dorzucja gratis ^_^

Patrix 27.03.2005 18:16

Cytat:

Napisany przez Koteczek
Wiecie co...?
Wczoraj wieczorem dostałam przez przypadek od kolezanki fotki,

wiesz co ?? ja bym taka koleżanke w d*** kopnął na Twoim miejscu..co kolezanka chodzi za nim i mu foty strzela ?? to normalne ??
nie pochwalam tego co [może] robił, ale powinnaś zrozumieć o co mi chodzi... :blee:

bakupl 27.03.2005 18:19

Cytat:

Napisany przez Patrix
wiesz co ?? ja bym taka koleżanke w d*** kopnął na Twoim miejscu..co kolezanka chodzi za nim i mu foty strzela ?? to normalne ??
nie pochwalam tego co [może] robił, ale powinnaś zrozumieć o co mi chodzi... :blee:

A ja zrozumiałem że dostała foty od koleżanki... ale nikt nie powiedział że ta koleżanka robiła te zdjęcia...więc nawet lepiej byłoby podziękować.. :)

Patrix 27.03.2005 18:31

Cytat:

Napisany przez bakupl
A ja zrozumiałem że dostała foty od koleżanki... ale nikt nie powiedział że ta koleżanka robiła te zdjęcia

no to sprawa jest jeszcze gorsza... kopnąłbym w d*** więcej tych "koleżanek"...nie ma nic gorszegi niż "z łapki do łapki i ploty" echh takie koleżankowanie do bólu, tak sie martwi o kogoś że prawie w [cenzura] nie wejdzie -nie lubie takich...
a ja na jej miejscu poważnie porozmawiałbym z tym chłopakiem...

woitas 27.03.2005 18:34

to co napisze, może się niektórym nie spodoba, ale faceci mają w genach uganianie się za spódniczkami.
wbrew naturze jest wiązanie się z jedną kobietą na całe życie.
wcześniej czy później i tak zrobi skok w bok bez wiedzy swojej ukochanej.

andrzejj9 27.03.2005 18:41

Cytat:

Napisany przez woitas
to co napisze, może się niektórym nie spodoba, ale faceci mają w genach uganianie się za spódniczkami.

Powiem krótko - nie zgadzam się. Niektórzy może rzeczywiście są tacy, jak mówisz, niech będzie nawet, że większość. Ale nie wszyscy, a jeżeli nie wszyscy, to znaczy, że to nie leży w naturze, nie jest nam niejako z góry nakazane i jest tylko kwestią wyboru. A jakiego dokonamy, zależy już tylko od nas.

Patrix 27.03.2005 18:42

Cytat:

Napisany przez woitas

eee no wiesz, mówisz swoje zdanie i jest OK, po to jest forum.
Moje jest takie:
Od "natury i innych zwierząt" [nie napisałeś tego ale tak wynika] różnimy się tym, że mamy świadomość, rozum , wiemy co dobre a co nie, co można itd...
więc to co zalicza się do "natury" nie zawsze można powiązać z działaniem człowieka...
zwierze ma instynkt przetrwania, przekazania genów i dla nie go skoki w bok /a raczej na wszystkie strony/ jest normalną sprawą.
Człowiek wykonując /skok w bok/ wie, że robi źle...prawada ??
Więc jeżeli mężczyzna ma swoją ukochaną i ją kocha to czegoś takiego nie zrobi...proste [przynajmniej dla mnie]

bakupl 27.03.2005 18:55

Cytat:

Napisany przez Patrix
eee no wiesz, mówisz swoje zdanie i jest OK, po to jest forum.
Moje jest takie:
Od "natury i innych zwierząt" [nie napisałeś tego ale tak wynika] różnimy się tym, że mamy świadomość, rozum , wiemy co dobre a co nie, co można itd...
więc to co zalicza się do "natury" nie zawsze można powiązać z działaniem człowieka...
zwierze ma instynkt przetrwania, przekazania genów i dla nie go skoki w bok /a raczej na wszystkie strony/ jest normalną sprawą.
Człowiek wykonując /skok w bok/ wie, że robi źle...prawada ??
Więc jeżeli mężczyzna ma swoją ukochaną i ją kocha to czegoś takiego nie zrobi...proste [przynajmniej dla mnie]

Eee, jak ktoś nie potrafi wytrzymać z jedną kobietą to niech się nie wiąże...;D

Owszem, mogą inne dziewczyny wywoływać podniecenie, ale po to mamy mózg, by pomyśleć i się powstrzymać...nie można miec wszystkich dla siebie...

A gdyby koleżanka tych zdjęć nie pokazała to Koteczek byłby dalej oszukiwany...wg. mnie dobrze że to się wydało...A tak biedny Koteczek żyłby w myślach że ten KTOŚ kocha tylko Ją ...

A może to tylko fotomontaż?...chciał poznać Twoją reakcje?...Moze .. nie "dawałaś" MU tego co oczekiwał... :>

joujoujou 27.03.2005 19:24

Skoro chłopak robi takie numery to może jest po prostu niedojrzały emocjonalnie i należy mu dać trochę czasu. Powiedz mu "bye bye". IMHO nie jest ciebie wart.

Eliasz 27.03.2005 19:36

A wy tu dalej o tym samym...
chyba jednak będzie kosz...

bakupl 27.03.2005 19:48

Cytat:

Napisany przez Eliasz
A wy tu dalej o tym samym...
chyba jednak będzie kosz...

Skoro o tym jest gadka to znaczy że to kogoś interesuje... a po to jest forum... nie powiem że forum się stacza na dno... cuź...ale skoro temat został rozpoczęty..

andrzejj9 27.03.2005 19:53

Cytat:

Napisany przez bakupl
Skoro o tym jest gadka to znaczy że to kogoś interesuje... a po to jest forum... nie powiem że forum się stacza na dno... cuź...ale skoro temat został rozpoczęty..

Właśnie o zahamowanie tego "staczania się" teraz chodzi. A czy ten temat wyróżnia się aż tak na minus, żeby go usuwać, bądź przenosić na śmietnik? Sam nie wiem..

joujoujou 27.03.2005 19:54

Imho forum wcale nie stacza się na dno. :nie:
To przecież tylko jeden z topiców. :mruga:
Coś w formie wentylu bezpieczeństwa. :pisze:
Cała reszta forum (CDR,DVD, itd.) stoi na wysokim poziomie merytorycznym :)

andrzejj9 27.03.2005 20:00

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Cała reszta forum (CDR,DVD, itd.) stoi na wysokim poziomie merytorycznym :)

Oby.. Sam tam na razie nie zaglądam, ale słyszałem sporo opinii, że niestety też nie jest tam tak różowo..

Lukash 27.03.2005 20:20

mnie tez smiesza niektore posty, ale jezli ktos chce zwierzyc sie z czegos, czy o czyms pogadac, powiedziec co go dreczy to nie powinno sie mu tego utrudniac i blokowac w koncu to off topic, czyli wolne tematy...

Weron 27.03.2005 20:35

Moje zdanie juz wyrazilem co sadze o tym temacie.Przynajmniej tak jak wspomnial Andrzej to tyczy sie ostatniej jego czesci.

Natomiast chcialem zauwazyc, ze tytul postu brzmi " IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat)".
W takim wypadku mam pytanie co w tym poscie porabia Drogi Koteczek?I gdzie sa jej rodzice?
Bo jasno z jej profilu wynika, ze 18 lat to ona jeszcze nie ma!

joke:P :)hehe

andrzejj9 27.03.2005 20:46

Cytat:

Napisany przez Lukash
mnie tez smiesza niektore posty, ale jezli ktos chce zwierzyc sie z czegos, czy o czyms pogadac, powiedziec co go dreczy to nie powinno sie mu tego utrudniac i blokowac w koncu to off topic, czyli wolne tematy...

Teoretycznie masz rację, ale obawiam się, że tylko teoretycznie. Zresztą, pamiętam jak zamieściłem tutaj swój pierwszy post.. dotyczył on twardego dysku. Pamiętam jak na wstępie przeprosiłem, że pytam o coś tak niezwiązanego z tematyką forum (w końcu forum o nagrywaniu płyt). A pytałem o twardy dysk! Porównaj to do tego, co tu się teraz dzieje ;)

Lukash 27.03.2005 21:08

ja tylko chce powiedziec ze mi to nie przeszkadza,..ale jezeli wielu osoba to nieodpowiada to chyba nalezy cos z tym zrobic, ale to juz w gescie moderatorów;)

Eliasz 27.03.2005 22:14

Cytat:

Napisany przez bakupl

Dobra OK, skoro chcecie to gadajcie, tylko nie w tym topicu bo jego temat jest całkiem inny, to jest IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) a nie zwierzenia porzuconych itd.
Przez takie posty może się wkrótce okazać że temat wyladuje w koszu, a szkoda by go było wywalać, tymbardziej przez coś takiego.
Nie podoba mi się kierunek w jakim zmierza ten topic...
Zresztą róbcie jak chcecie

Patrix 27.03.2005 22:31

Cytat:

Napisany przez Eliasz
Nie podoba mi się kierunek w jakim zmierza ten topic...
Zresztą róbcie jak chcecie

Luuzu, ja prawie tu nie zaglądam ale skoro tak twierdzisz to przecie nic sie nie stanie jak sie zrobi DEL postów od końca tematu :)
i Koteczkowi sie wyzeruje :niepow: ;)

Lukash 27.03.2005 22:38

albo stworzcie temat zwierzenia..i przeniescie tam ostatnie posty:)

dziewczyna jest pewnie zalamana ze chlopak ja zdradza i nie ma sie gdzie wyzalic

bakupl 27.03.2005 22:38

Cytat:

Napisany przez Skubi
Wolicie bar :piwo: czy jakies disco?

Jakie są najlepsze bary i dyskoteki u was w miescie?

Naprawde dziękuje że nie piszesz już na czarno :) Nie myślałem że zmienisz to ;) Miło z Twojej strony

Jezus Maryja... Już 3 syfy na forum i to w WIELKANOC!!

1.) to ;P
2.) memorando
3.) wykopanie starego tematu + reakcja @esem

andrzejj9 27.03.2005 22:58

Cytat:

Napisany przez bakupl
Naprawde dziękuje że nie piszesz już na czarno :) Nie myślałem że zmienisz to ;) Miło z Twojej strony

Jezus Maryja... Już 3 syfy na forum i to w WIELKANOC!!

1.) to ;P
2.) memorando
3.) wykopanie starego tematu + reakcja @esem

Co z memorando? Coś przegapiłem? :)

bakupl 27.03.2005 23:12

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Co z memorando? Coś przegapiłem? :)

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50333

andrzejj9 27.03.2005 23:22

Cytat:

Napisany przez bakupl

Ta, już widzę..

Eliasz 27.03.2005 23:30

No normalnie nie moge ^_^ ^_^ ^_^

mallow 27.03.2005 23:31

@bakupl, a co z ta 3? o co chodzi ??? :>

bakupl 27.03.2005 23:33

Cytat:

Napisany przez mallow
@bakupl, a co z ta 3? o co chodzi ??? :>

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50300
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=28410

czero 27.03.2005 23:40

Brecht
To tyle slowem komentarza.

bakupl 27.03.2005 23:44

...Czekamy na Koteczka...pomrucz nam troszke ;>

@Czero - 2000 post :)

Y@nkee_PL 27.03.2005 23:46

ja naprawde apeluje o nie wylewanie się tu z problemami osobistymi (life sux btw :) tylko tyle ;) )

te forum służy innym celom, a ten wątek to ma być imprezka a nie zlot złamanych serc

bakupl 28.03.2005 00:14

Idźmy spać, zapomnijmy o problemach

Lukash 28.03.2005 00:27

zrobcie cos z tym w koncu:D

Edwardo 28.03.2005 00:46

no ale na imprezie sie pije, a potem sie gada, zarowno o dobrych sprawach jak i klopotach...

zauwazam jedno, jak tylko jest poruszany temat kobieta-mezczyzna, to od razu glosy sie pojawiaja ze na smietnik.

co wy? gadac na takie tematy nie potreficie? no sorki...]

zreszta, od paru dni malo pisze a duzo czytam
moje zdanie jest teraz takie:
"trendy" jest pisac ze forum stacza sie na dno.

sorki, ale istnie smieszne jest to jak czytam watek, a tu nagle ktos wyjezdza z tekstem ze forum znowu stacza sie na dno. a tak jest teraz w co drugim watku....
moze forum faktycznie stacza sie na dno, przez tych co pisza, ze stacza sie na dno? he?

zastanowienia, policzenia do 10 i bezstronnego osadzania zycze ;)

joujoujou 28.03.2005 20:31

To wróćmy może do imprezki... :P

Eliasz 28.03.2005 20:41

Cytat:

Napisany przez joujoujou
To wróćmy może do imprezki... :P

Mniam :P ja tam wchodze ;)

bakupl 28.03.2005 22:44

....ale dziś było fajnie, czekam aż koleżanka fotki zapoda, to dam coniektóre tutaj :>

ed hunter 29.03.2005 10:04

no właśnie IMPREZA! bo po przeczytaniu kilku ostatnich stron mam myśli o wywaleniu komputera ||

MariuszV 17.05.2005 02:42

Hmm... juz po imprezce???

Eliasz 17.05.2005 02:47

Cytat:

Napisany przez MariuszV
Hmm... juz po imprezce???

Eeeee, oczywiście że nie:P. Lato się zaczyna. ludzie zaczynają grillować więc coraz częściej będzie się tu robił ruch :D

W tej chwili popijam sobie wspaniały, musujący napój heheheh coca cole z butelki 2 litrowej :P

legion 17.05.2005 10:56

Cytat:

Napisany przez Eliasz
Eeeee, oczywiście że nie:P. Lato się zaczyna. ludzie zaczynają grillować więc coraz częściej będzie się tu robił ruch :D

W tej chwili popijam sobie wspaniały, musujący napój heheheh coca cole z butelki 2 litrowej :P

2 w nocy sie pilo ladnie teraz masz kaca ;)

prometeusz 17.05.2005 11:06

to jak się rozkręci to i ja chętnie zajże :piwo:

rembrant 17.05.2005 15:10

To ja nie w temacie a tu imprezka na calego lece po mieso kobiece

ed hunter 17.05.2005 15:27

kurcze w najbardziej pracowity dzień tygodnia impreza? :|

wieczorem jakieś piwo i spać. :(

@rembrant nie Masz zamiaru tego mięsa grillować? :> tylko mocno rozgrzać? ^_^

rembrant 17.05.2005 15:32

Cytat:

Napisany przez ed hunter
kurcze w najbardziej pracowity dzień tygodnia impreza? :|

wieczorem jakieś piwo i spać. :(

@rembrant nie Masz zamiaru tego mięsa grillować? :> tylko mocno rozgrzać? ^_^

Spoko musialem az do brazylii skoczyc wybaczcie za zwloke mam nadzieje ze nie przypalone caly czas polewalem
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=20901&stc=1
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=20902&stc=1

ed hunter 17.05.2005 15:50

Cytat:

Napisany przez rembrant
Spoko musialem az do brazylii skoczyc wybaczcie za zwloke mam nadzieje ze nie przypalone caly czas polewalem

niezłe to mięsko :jem: nawet trochę pikantne ||

B@rtek 18.05.2005 18:10

@rembrant te fotki były już na, którejś stronie w tym temacie :D

U mnie impreza w przedziale 30 maja - 4 czerwca, muszę wybrać termin :taktak:

Kto będzie przejeżdzał przez Konin w tych dniach może wpaść :D :>

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:03.