![]() |
Cytat:
Link już nieaktualny chyba :blee: |
Cytat:
Miało być w świecie :P Ojj..Wy tylko o piciu :P Na dzień wiosny cos piliscie ?:P heh ;p ja jestem dzisiaj happy bo ide ostatni dzień do szkoły i wolne :D Wy tak dobrze nie macie || hah Dziewczyn nie ma na tym forum bo ich komputery i te sprawy nie bawia tak jak Was :P Pa :*;p |
Cytat:
|
Cytat:
Co do ostatniego dnia szkoły, to ja na szczęście też dzisiaj ostatni raz na uczelnię idę. Szkoda, że jeszcze na kolokwium i to poważne, ale przynajmniej potem będzie można kilka dni odetchnąć i skończyć na przykład remont w pokoju, który robię już od dwóch miesięcy. |
Cytat:
Koteczku jeśli ciebie komputery nie interesują to trudno, ale moja przyjaciółka zna się doskonale. No może gorzej ode mnie :P |
Cytat:
Yhh :) I nawet ładne są i mozna z nimi na loozie rozmawiać :> Hm, ide zapracowac 60zł bo chce sobie Mp3 playera kupić ;> i tyle mi brakuje, a nie nawidze pożyczać czegoś od kogoś :> |
Ja na wprowadzenie sie w atmosferę świąteczną nam egzamin z prawa gospodarczego i potem juz wolne ;)
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
o co wam z tym tylkiem ciagle chodzi?? o czyms nie wiem? :)
|
Cytat:
Nie od dziś wszak wiadomo o co chodzi facetom... :idea: :szybksex: |
Hehe, chodzi nam o taka pewna super pania ... ;p
|
no dupa jak dupa :) nawet fajna
ale czemu akurat tak sie uwziesliscie na ta :) |
Cytat:
|
Bo to jest wyjątkowa dupa ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
temat ten zaczyna bardzo przypominac wczesniejsza dyskusje o piersiach i sutkach :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Znalezione wczoraj na internecie. Typ urody, który bardzo mi się podoba :) :
|
Ilość załączników: 2
I więcej:
|
I ostatnie:
|
wiecej plastiku na twarzy niz wlosow na glowie :blee:
|
Cytat:
ciekawe tylko, czy jest ostra, czy leży jak kłoda? |
Wiece co, chyba w złym topicu te zdjęcia umieściłem.. Według mnie to jest bardzo sympatyczna osoba, a Wy zaczynacie z takimi komentarzami, moim zdaniem zupełnie nie na miejscu..
|
fryzurę ma a la Kitty ;)
|
ładna jest - trzeba jej to przyznać.
a tapeta na twarzy to normalka w tv. przyjrzyjcie się dobrze, to zauważycie, że nie tylko kobiety mają wymalowane szminką usta :P |
Cytat:
|
andrzej9 - naprawde ładna dziewczyna :)
Chociaz tak jak mowicie - tego nie wiadomo co prawda, ale moze miec gruuubą tapetę na twarzy, błyszczyk na usta jest więc co zaszkodzi troche sie pomalowac :D....Widze ze masz dobry gust...;D bo ogolnie jest zaje...;d |
Moim zdaniem to ona jest fajna, ladna i nie wiem co sie wam w niej niepodoba, kazda dziewczyna sie przeciez maluje, a to ze ona pracuje w TV to tym bardzej chce ladnie wygladac :)
|
Cytat:
|
ta tez jest ładna: http://www.babesubmitter.com/viewtopic.php?t=2528
|
Cytat:
ps. ma ktos sposob na ich zapisanie? Mnie podoba sie tez taki typ urody jak w zalaczniku... na zdjeciu znajoma kumpla...17lat - nie uwierzylem dopoki nie poznalem :) |
Cytat:
|
|
Cytat:
w tv i teatrze makijaz dla faceta to normalka co by sie nie swiecil przed kamerami. kobiety to juz obowiazkowo. aktorzy tez przeciez umalowani ganiaja sie po ekranie... ale swiat tv rzadzi sie innymi prawami... lepiej, bo niedawno w ckm albo maximusie czytalem ze jakas firma wypuscila specjalna linie kosmetykow dla facetow zawierajaca cienie pod oczy, kredke do ust, puder. o zgorozo, nie moglem uwierzyc... a jednak. a co do pomadki, czyli np "chapsticka" czy jak to sie pisze, to ja w zimie uzywam nawet pare razy dziennie. wole miec lekko swiecace sie usta i miec przyjemnosc z tego z moim Miskiem, niz chodzic z jakim strupem na wargach i wygladac jak dzwonnik z noterdam ;) |
Cytat:
Jeszcze jak rozmawiasz na dworze przy wietrze i zimnie to bankowo wysuszone usta... |
Cytat:
|
Cytat:
nie no dobra, joke. ale jak ktos jezdzi na nartach to chyba zna mode smarowania ust na niebiesko albo zolto pomadkami ochronnymi, prawda? ja sam uzywam chapsticka aloe z dodatkiem miety czy jakos tak, od razu nos odtyka ;) w sumie to pomadki ochronne powino sie stosowac all year. w lecie slonce, suchy wiatr, gwarantowany syf na ustach. PS. czy ja gadam jak stary kawaler? bo wlasnie jestem w rodzinnym domu i stwierdzili ze zaczynam gadac jak stary kawaler :/ shit, a ja stary przeciez nie jestem no! kawaler moze, ale zajety ;) |
Wiecie co...?
Wczoraj wieczorem dostałam przez przypadek od kolezanki fotki, na których widać jak mój chłopak mnie zdradza :( Na jednym sie z nia całuje a na drugim dotyka ( nie powiem gdzie:P) < w dołku> <wściekła> |
Nie no, ja już wyrosłem z takich historii... Ale poważnie to współczuję.
|
Pomalu tu sie bravo robi.......
.....smietnik |
Cytat:
No to :bicz: albo wklejaj tu foty i zrób mu obciach... "Nasi" panowie zawsze wystapią w naszej obronie! :) |
Cytat:
|
Hyh :D
No widzisz @Koteczek :) Tak to już bywa ;D 08. Oboz Ta - [Obo2 Ta] Good Shit [4:39] __ Powiedz mu to i zobacz jak zareaguje ;> Najlepiej wydrukuj, zrób całusa na zdjęciu i podpisz...Twoja byla czy jak tam wolisz (daj zdjęcie jak On tam z koleżanką...)... a może chłopak chciał byś sie bardziej nim zainteresowała? Albo fotomontaż zazdrosnego chłopaka albo koleżanki? :> |
calowanie i dotykanie to jeszcze nie zdrada !!!!! wogule to wielkie slowo zdrada !!!!
trzeba bylo napisac ze zachowal sie jak ham . || i za kare na miesiac nie dasz mu sie zaprosic na kawe :serdusz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie pisz na czarno bo musze zaznaczyć by przeczyać, mam brązowe tło... ziom postaraj sie pisać defaultowym kolorem :D Zdrada?...To chyba wtedy gdy się coś w sercu pomiesza... Bo mogli mu dac jakieś środki... pobudzające czy jak to sie zwie... i koleś nie panował nad sobą.. i musiał te dziewczynki ... czy z kim On to robił... ...no wiadomo nie? |
ooo klopoty widze ;)
no, po tych przezyciach kazde z Was bedzie madrzejsze o te pare procent. pozdrawiam Edi |
Cytat:
|
Proponuje wykasowac ostanie 100 (albo wiecej) postow bo tu sie serio bravo zrobilo...
chyba napisze do Ciapka..... pozdro ;) |
ale bravo, bravo sport czy bravo girl?
szkoda ze plakatow nie dorzucja gratis ^_^ |
Cytat:
nie pochwalam tego co [może] robił, ale powinnaś zrozumieć o co mi chodzi... :blee: |
Cytat:
|
Cytat:
a ja na jej miejscu poważnie porozmawiałbym z tym chłopakiem... |
to co napisze, może się niektórym nie spodoba, ale faceci mają w genach uganianie się za spódniczkami.
wbrew naturze jest wiązanie się z jedną kobietą na całe życie. wcześniej czy później i tak zrobi skok w bok bez wiedzy swojej ukochanej. |
Cytat:
|
Cytat:
Moje jest takie: Od "natury i innych zwierząt" [nie napisałeś tego ale tak wynika] różnimy się tym, że mamy świadomość, rozum , wiemy co dobre a co nie, co można itd... więc to co zalicza się do "natury" nie zawsze można powiązać z działaniem człowieka... zwierze ma instynkt przetrwania, przekazania genów i dla nie go skoki w bok /a raczej na wszystkie strony/ jest normalną sprawą. Człowiek wykonując /skok w bok/ wie, że robi źle...prawada ?? Więc jeżeli mężczyzna ma swoją ukochaną i ją kocha to czegoś takiego nie zrobi...proste [przynajmniej dla mnie] |
Cytat:
Eee, jak ktoś nie potrafi wytrzymać z jedną kobietą to niech się nie wiąże...;D Owszem, mogą inne dziewczyny wywoływać podniecenie, ale po to mamy mózg, by pomyśleć i się powstrzymać...nie można miec wszystkich dla siebie... A gdyby koleżanka tych zdjęć nie pokazała to Koteczek byłby dalej oszukiwany...wg. mnie dobrze że to się wydało...A tak biedny Koteczek żyłby w myślach że ten KTOŚ kocha tylko Ją ... A może to tylko fotomontaż?...chciał poznać Twoją reakcje?...Moze .. nie "dawałaś" MU tego co oczekiwał... :> |
Skoro chłopak robi takie numery to może jest po prostu niedojrzały emocjonalnie i należy mu dać trochę czasu. Powiedz mu "bye bye". IMHO nie jest ciebie wart.
|
A wy tu dalej o tym samym...
chyba jednak będzie kosz... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Imho forum wcale nie stacza się na dno. :nie:
To przecież tylko jeden z topiców. :mruga: Coś w formie wentylu bezpieczeństwa. :pisze: Cała reszta forum (CDR,DVD, itd.) stoi na wysokim poziomie merytorycznym :) |
Cytat:
|
mnie tez smiesza niektore posty, ale jezli ktos chce zwierzyc sie z czegos, czy o czyms pogadac, powiedziec co go dreczy to nie powinno sie mu tego utrudniac i blokowac w koncu to off topic, czyli wolne tematy...
|
Moje zdanie juz wyrazilem co sadze o tym temacie.Przynajmniej tak jak wspomnial Andrzej to tyczy sie ostatniej jego czesci.
Natomiast chcialem zauwazyc, ze tytul postu brzmi " IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat)". W takim wypadku mam pytanie co w tym poscie porabia Drogi Koteczek?I gdzie sa jej rodzice? Bo jasno z jej profilu wynika, ze 18 lat to ona jeszcze nie ma! joke:P :)hehe |
Cytat:
|
ja tylko chce powiedziec ze mi to nie przeszkadza,..ale jezeli wielu osoba to nieodpowiada to chyba nalezy cos z tym zrobic, ale to juz w gescie moderatorów;)
|
Cytat:
Przez takie posty może się wkrótce okazać że temat wyladuje w koszu, a szkoda by go było wywalać, tymbardziej przez coś takiego. Nie podoba mi się kierunek w jakim zmierza ten topic... Zresztą róbcie jak chcecie |
Cytat:
i Koteczkowi sie wyzeruje :niepow: ;) |
albo stworzcie temat zwierzenia..i przeniescie tam ostatnie posty:)
dziewczyna jest pewnie zalamana ze chlopak ja zdradza i nie ma sie gdzie wyzalic |
Cytat:
Jezus Maryja... Już 3 syfy na forum i to w WIELKANOC!! 1.) to ;P 2.) memorando 3.) wykopanie starego tematu + reakcja @esem |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No normalnie nie moge ^_^ ^_^ ^_^
|
@bakupl, a co z ta 3? o co chodzi ??? :>
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=28410 |
Brecht
To tyle slowem komentarza. |
...Czekamy na Koteczka...pomrucz nam troszke ;>
@Czero - 2000 post :) |
ja naprawde apeluje o nie wylewanie się tu z problemami osobistymi (life sux btw :) tylko tyle ;) )
te forum służy innym celom, a ten wątek to ma być imprezka a nie zlot złamanych serc |
Idźmy spać, zapomnijmy o problemach
|
zrobcie cos z tym w koncu:D
|
no ale na imprezie sie pije, a potem sie gada, zarowno o dobrych sprawach jak i klopotach...
zauwazam jedno, jak tylko jest poruszany temat kobieta-mezczyzna, to od razu glosy sie pojawiaja ze na smietnik. co wy? gadac na takie tematy nie potreficie? no sorki...] zreszta, od paru dni malo pisze a duzo czytam moje zdanie jest teraz takie: "trendy" jest pisac ze forum stacza sie na dno. sorki, ale istnie smieszne jest to jak czytam watek, a tu nagle ktos wyjezdza z tekstem ze forum znowu stacza sie na dno. a tak jest teraz w co drugim watku.... moze forum faktycznie stacza sie na dno, przez tych co pisza, ze stacza sie na dno? he? zastanowienia, policzenia do 10 i bezstronnego osadzania zycze ;) |
To wróćmy może do imprezki... :P
|
Cytat:
|
....ale dziś było fajnie, czekam aż koleżanka fotki zapoda, to dam coniektóre tutaj :>
|
no właśnie IMPREZA! bo po przeczytaniu kilku ostatnich stron mam myśli o wywaleniu komputera ||
|
Hmm... juz po imprezce???
|
Cytat:
W tej chwili popijam sobie wspaniały, musujący napój heheheh coca cole z butelki 2 litrowej :P |
Cytat:
|
to jak się rozkręci to i ja chętnie zajże :piwo:
|
To ja nie w temacie a tu imprezka na calego lece po mieso kobiece
|
kurcze w najbardziej pracowity dzień tygodnia impreza? :|
wieczorem jakieś piwo i spać. :( @rembrant nie Masz zamiaru tego mięsa grillować? :> tylko mocno rozgrzać? ^_^ |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=20901&stc=1 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=20902&stc=1 |
Cytat:
|
@rembrant te fotki były już na, którejś stronie w tym temacie :D
U mnie impreza w przedziale 30 maja - 4 czerwca, muszę wybrać termin :taktak: Kto będzie przejeżdzał przez Konin w tych dniach może wpaść :D :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:03. |