![]() |
|
:herbatka:
|
:śniadanie:
|
wariaci!
o tej porze czas na :kolejka: bo roboty już mało i nie przy użyciu niebezpiecznych maszyn (drukarka mnie chyba nie wkręci?) |
drukarka nie, ale kufel tak
dziabię :piwo: |
O właśnie! Drukarkę trzeba wyłączyć, a piwo otworzyć! :piwo:
Ostatnie dzisiaj, bo prawo szariatu zakazuje w tym kraju jazdy po piwie. Człowiek musi być porządnym muzułmaninem. :mruga: |
Dziekowac allahowi za procenty ?
|
Leonardo da Vinci
LEGENDA O WINIE I MAHOMECIE Wino, sok winogradu boski, znakomity, Znalazłszy się raz w zdobnej czarze złotolitej Na stole Mahometa, uniosło się chwalą Tej czci, lecz myśl zważywszy inną, zawołało: ***171;Cóż czynię? Czym się cieszę? Czyż nie jestem blisko Śmierci, aby opuścić złociste siedlisko Czary i wejść w przebrzydłe, cuchnące otchłanie Człeczego brzucha, kędy ulegnę przemianie Z słodkowonnego soku w ciecz wstrętną szkaradnie? Na domiar złego leżeć mi jeszcze wypadnie W brudnych zbiornikach z inną, paskudną i zgniłą Materią, którą ludzkie wnętrze wyrzuciło?***171; Wołając w niebo, prosi zemsty krzywdzie onej, By poniżeniu temu kres był położony, Bo jeśli kraj ten rodzi najlepsze na świecie Grona, to niech choć wina nie robią zeń przecie. Natedy Jowisz sprawił, że przez Mahometa Wypite wino poszło mu w mózg i podnieta Zdziałała, że oszalał i popełnił siła Błędów, więc gdy przytomność znów mu powróciła, Zakazał pić Azjatom wina: stąd się strzegą I dają pokój winu i owocom jego. |
czy już czas na :piwo: ?
|
zdecydowanie:D
:piwo: |
:drinking: aby sie lepiej spalo :D
|
:herbatka:
|
:rozpuszczalna:
|
Spać spało się dobrze, ale mnie zawsze dobrze się śpi, choć zawsze za krótko.
Z rana grzecznie :kawa: |
nieprawda,
piwo z rana po robocie i spać :sciana: |
Ilość załączników: 1
Stawiam ! :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:58. |
|