![]() |
|
yhy :D :piwo:
jak ed zarobi nawet marnego grosza, ale zarobi, jak dzisiaj, to ed jest w dobrym humorze...nie, nie dla tego, ***380;e ed ma na piwo :nie: ed ma na rachunek...kolejny :sciana: |
Ocho, Ed w dobrym humorze :)
To m***243;wisz, ***380;e po browarku? :piwko2: |
:piwko2: :jupi: :D
|
:herbatka:
|
rumianek ze skrzypem :rzygi:
|
oberza sie swajczyla nielada dobrego trunku z dymem poszlo :D czas na kaffe mowi porucznik Zbiku :D ktory zostal ugodzony kula w posladek co doprowadzilo do krwotoku i smierci natychmiastowej :D
|
Cytat:
jeszcze czas:D "Do godziny 6 wieczora, legioniści, którzy nie jedli i nie pili od poprzedniego dnia, mimo gorąca, głodu i pragnienia, powstrzymywali ataki 2000 Meksykanów: 800 kawalerzystów i 1200 piechurów. W południe, kapitan Danjou zginął od kuli, która ugodziła go prosto w pierś. O godzinie 14 podporucznik Vilain padł, trafiony pociskiem w środek czoła. W tym momencie pułkownikowi meksykańskiemu udało się podłożyć ogień pod oberżę." a ja sobie tym czasem :rozpuszczalna: zrobie:D |
:herbatka:
|
juz na ziola przesliscie :) hmm co co teraz mam pic wode z cytryna :D
|
dziadek do orzechow:taktak:
|
Cytat:
|
mi***281;ta z melis***261;... :\
|
Jabba si***281; odwa***380;y***322;, mimo perspektywy chrztu, to i Reetou si***281; odwa***380;y :haha:
|
ale publicznie, w negli***380;u, ***322;otr jeden, ta***324;czy***263; si***281; nie wstydzi ||
|
to cykor :taktak:
nie odwa***380;y si***281; przyjecha***263; |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:23. |
|