![]() |
|
:hmm:. Ty mi lepiej powiedz co mam robic, 19.01 mialem robic przeglad. Wlasnie sie zorientowalem ze przegapilem:sciana:
Bede teraz mial jakies problemy:hmm:, jutro musze koniecznie jechac :drinking: |
ja kiedys zapomnalem sie i zrobilem przeglad i ubezpiecznie miesiac po czasie
to nie ma znaczenia, jezeli w miedzyczasie nie zatrzyma Cie policja |
Przegląd auta? A jakie niby problemy?
Tzn problemy możesz mieć, jak cię niebiescy chwycą, a poza tym to spoko. Przegląd jak przegląd, nikt się nie pyta czemu. Jaja sobie robisz? Minął ci termin wczoraj? :haha: Ja kiedyś jeździłem bez przeglądu pół roku, bo myślałem cały czas, że mam nowe auto :D Straciłem wtedy opcję przeglądu na dwa lata - nie można mieć przerwy dłuższej niż 3 m-ce. Dostałem na rok, czyli standardowo. Tu są agenci dłużej jeżdżący bez przeglądu. Spytaj Rycha, on w swoich teczkach ma wszystko :D |
Jak się nic nie wydarzy - nie ma problemu z brakiem przeglądu. Ale w razie wypadku, to ubezpieczyciel potrafi nie uznać ubezpieczenia. I kondolencje, jak ktoś spowoduje wypadek i rentę będzie musiał płacić do końca życia czy choćby z 50 tys. wydać na naprawę auta poszkodowanego.
Co do samego ubezpieczenia - to OC przedłuża się automatycznie, jak się go nie wypowie najpóźniej dzień przed końcem. |
No to bede spal spokojnie:D
:piwo: dla kolegow |
Cytat:
Cytat:
:kawa: |
Kiedy nie spie, ale spia staruszki:idea:
|
:kawa: poranna
|
Oj tak, czas.
:kawa: |
racja, czas na kolejna :kawa: