Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

legion 06.11.2005 22:30

jezu juz na kefirku jedziecie no co wy :)
moze ktos klina poleje plus piwko i zrobie sobie u-boota :D

Czołgista 06.11.2005 22:36

Cytat:

Napisany przez legion

To ja polewam piwko :piwo:

Dziś już trzecie ;)

Oczywiście Taterka mocna :)

@Legion , co teraz pijesz ?
Tak z ciekawości ;)

ed hunter 07.11.2005 06:46

Cytat:

Napisany przez legion

wczoraj zdrowe mleczne produkty a dzisiaj od rana jestem rześki jak powietrze po deszczu :D

Pagerus 07.11.2005 07:49

Z okazji poniedziałku właśnie popijam poranną kawę - aby przetrawić jakoś początek tygodnia pracy :D

Ormianin 07.11.2005 08:09

W piatek wieczor mnie scielo... zasnalem, w sobote rowniez, w niedziele musialem wypoczac po piatku i sobocie, wiec jestem teraz

Pagerus 07.11.2005 10:20

W sobotę urządziłem sobie NOT i poszedłem w kimę ok. 2 w nocy - dawno już tak późno nie poszedłem spać :P Poczułem się jak za starych dobrych czasów :D
Dobrze, że następnego dnia była niedziela a nie poniedziałek... ;)

malaczarna 07.11.2005 16:34

a ja dzis mam wolne i popijam ciepla herbatke:)

joujoujou 07.11.2005 18:44

Wróciłem z pracy, piję kawę i (niestety) palę. 8 )

malaczarna 07.11.2005 23:53

jakos spac mi sie nie chce:( moze powinnam kawe wypic???

Pagerus 08.11.2005 07:27

A ja się znowu niewyspałem - za kawą specjalnie nie przepadam - więc mam problem :(
No ale może poratuję się Tymbarkiem Life z guaraną :D

andrzejj9 08.11.2005 08:14

Cytat:

Napisany przez Pagerus
A ja się znowu niewyspałem - za kawą specjalnie nie przepadam - więc mam problem :(
No ale może poratuję się Tymbarkiem Life z guaraną :D

Mówisz, że działa? Bo ja właśnie sobie parzę herbatkę Energy, którą wczoraj kupiłem i liczę na cud ;) W każdym razie pachnie nieźle i mam nadzieję, że nazwa nie jest przypadkowa, bo trochę tej energii przydałoby się na pewno.. Ehh.. gdzie te czasy, kiedy wstawałem o 4 swieży, wypoczęty i pełen energii.. chyba się starzeję.. ;)

Pagerus 08.11.2005 08:30

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Mówisz, że działa? Bo ja właśnie sobie parzę herbatkę Energy, którą wczoraj kupiłem i liczę na cud ;) W każdym razie pachnie nieźle i mam nadzieję, że nazwa nie jest przypadkowa, bo trochę tej energii przydałoby się na pewno.. Ehh.. gdzie te czasy, kiedy wstawałem o 4 swieży, wypoczęty i pełen energii.. chyba się starzeję.. ;)

Powiedziałbym coś na temat tego starzenia - ale chyba się domyślasz co mam na myśli :>
W tym momencie piję czerwoną herbatę z cytryną - mam nadzieję, że to coś pomoże... :D

ed hunter 08.11.2005 08:59

z górskich okolic dobrze znam herbatkę 'energy' - tylko zamiast guarany ma dodatek 'prondu' :D

kilka lat temu w czasie kuligu po wysokich częściach gór - start z Małego Cichego i w las jeszcze wyżej, mieliśmy dużo termosów z tym płynem, po degustacji ludzie dostali takiego poweru, że zabawa przy ognisku (ze skakaniem nad) nie mogła się skończyć. :spoko:

rycho 08.11.2005 11:56

Coś dzisiaj tak jakoś nudno.
Na piwo za wcześnie, ale żeby się nudzć do tego stopnia?

legion 08.11.2005 12:40

podobaly musie przy piwku najlepiej sie je oglada :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:58.