![]() |
jezu juz na kefirku jedziecie no co wy :)
moze ktos klina poleje plus piwko i zrobie sobie u-boota :D |
Cytat:
Dziś już trzecie ;) Oczywiście Taterka mocna :) @Legion , co teraz pijesz ? Tak z ciekawości ;) |
Cytat:
|
Z okazji poniedziałku właśnie popijam poranną kawę - aby przetrawić jakoś początek tygodnia pracy :D
|
W piatek wieczor mnie scielo... zasnalem, w sobote rowniez, w niedziele musialem wypoczac po piatku i sobocie, wiec jestem teraz
|
W sobotę urządziłem sobie NOT i poszedłem w kimę ok. 2 w nocy - dawno już tak późno nie poszedłem spać :P Poczułem się jak za starych dobrych czasów :D
Dobrze, że następnego dnia była niedziela a nie poniedziałek... ;) |
a ja dzis mam wolne i popijam ciepla herbatke:)
|
Wróciłem z pracy, piję kawę i (niestety) palę. 8 )
|
jakos spac mi sie nie chce:( moze powinnam kawe wypic???
|
A ja się znowu niewyspałem - za kawą specjalnie nie przepadam - więc mam problem :(
No ale może poratuję się Tymbarkiem Life z guaraną :D |
Cytat:
|
Cytat:
W tym momencie piję czerwoną herbatę z cytryną - mam nadzieję, że to coś pomoże... :D |
z górskich okolic dobrze znam herbatkę 'energy' - tylko zamiast guarany ma dodatek 'prondu' :D
kilka lat temu w czasie kuligu po wysokich częściach gór - start z Małego Cichego i w las jeszcze wyżej, mieliśmy dużo termosów z tym płynem, po degustacji ludzie dostali takiego poweru, że zabawa przy ognisku (ze skakaniem nad) nie mogła się skończyć. :spoko: |
Coś dzisiaj tak jakoś nudno.
Na piwo za wcześnie, ale żeby się nudzć do tego stopnia? |
podobaly musie przy piwku najlepiej sie je oglada :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:58. |