![]() |
|
ja jestem na uczelni, a dok***322;adniej w bibliotece.
:hmm: cho***263; w zasadzie to duchem jestem z t***261; nieliczn***261; grup***261; ludzi, kt***243;ra wybra***322;a p***243;j***347;cie na wyk***322;ad :mruga: |
Cytat:
|
Witajcie dobrzy ludzie :welcom:
|
Cytat:
|
jedyne co dzia***322;a w takich rzeczach jak amol to ten spirytus (no mentol troch***281;) :taktak: ale 20 kropelek nie zmieni postrzegania ***347;wiata :> to trzeba ze 20 20ml kieliszk***243;w :D
a dobry mi***243;d nie jest z***322;y. najlepszy w naparze z czarnego bzu ze spirytusem - potworne poty gwarantowane a jak wiadomo z potem z***322;e wychodzi z cz***322;owieka || :mruga: |
wiec moze dzis tylko miod i piwo bo reszty nie mam:) trzeba bedzie kupic
|
Cytat:
pozdrawiam i życzę zdrowia |
Cytat:
|
nie poszedlem na szczepienia przeciw grypie - nie mylic z wscieklizna||
Jestem chory juz od 3 dni, nic nie pomaga - wczoraj bylo grzane piwo. Jeszcze gorzej - dzis poleci normalne piwo :piwo: :D Moze jutro bedzie lepiej |
Cytat:
|
Cytat:
szukałem drugiego soczku, ale wyparował i kurna nie mam mądrości na dzisiaj :D |
Ja, tradycyjnie, kaw***281;. :D
|
ok, mnie ju***380; g***322;owa nie boli, wi***281;c zaczynamy impreze, w***322;a***347;nie odbi***322;em muszynianke.
|
Cytat:
nobel jest twoj za rok |
Cytat:
bo to musi być w Polsce :taktak: na soczku było napisane - produkt polski :D chyba zacznę częściej te soczki pijać i czytając to co jest pod zakrętką stanę się mądrym człowiekiem :blink: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06. |
|