![]() |
|
@andrzejj9spokojna głowa krad... eeeee znaczy pozyczam z głową akurat na płocie wisialy trzy takie tabliczki, więc jak ubędzie jedna, nikomu nie zaszkodzi :)
@rycho pije dzis Twoje zdrowie :piwo: (już wypiłem, moim avayatowym napojem, ale walne jeszcze kilka piwek) |
Cytat:
|
Cytat:
Temat z przymrużeniem oka więc nie będę cię obejżdżał, ale.. daj chociaż znać, skąd zdejmujesz, to będę za tobą szedł i na stronie opisywał, w których miejscach nie ma tablic ostrzegawczych ;) |
Cytat:
Co do znikaj***261;cych tablic i znak***243;w we Wrocku - to przynajmniej wiadomo ju***380; kogo wini***263; || |
Cytat:
Ale gdzie jest Melag? edit: Zaraz przyjdzie Ela. Pogrzeb we wtorek. |
rycho - jeszcze zyjesz po 3dniowym obchodzeniu Twoich 18tych urodzin? Cie mac! to jest zdrowie!
|
Cytat:
|
[QUOTE=kontestator]:jupi2: URLOP ROZPOCZĘTY :jupi2:
tak Panowie jeszcze dwie godziny i dwie minety i lecim do zmierzchu, Dawaj zdjęcia z tych dwóch minet! |
:jupi2: URLOP ROZPOCZĘTY :jupi2:
tak Panowie jeszcze dwie godziny i dwie minety i lecim do zmierzchu, chyba się musze wyperfumować || jeśli ktoś zobaczy zew nocy jakiś ubrany na czarno koleś o wzroscie 194 cm demontuje jakąs tabliczke informującą o robotach lub o pracach na wysokości to bede ja, szczęśliwiec (chociażwolałbym aby to była pani szczęsliwa :) ) może mi posatwić piwo lub dwa|| własnie zostałem zaproszony na wesele, mam nadzieje, że do tego czasu znajde mój krawat z pentagramem ;) edit: pochwalę się moja ostatnią zdobyczą zdjęte około 4 rano na ulicy powstańcow śląskich http://img77.imageshack.us/img77/721...81cie67th6.jpg |
:fiu:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
dla utrwalenia :> |
jeszcze 2 godziny i 45 minet i mam urlop!!!!!!!!!!!!!
punkt pierwszy wieczorem do zmierzchu, uczci***263; rozpocz***281;cie urlopu... :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
Jestem za karą śmierci. |
borsucze strony rulez ;)
:piwo: dla wszystkich solenizant***243;w i nie tylko :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:28. |
|