![]() |
|
Taa wszystkiego najlepszego || , to moze w prezencie od wszystkich po repucie dostanie ? || :D
|
memorando ju***380; dawno tu nie zagl***261;da***322;. Ciekawe czemu... ||
Kawa na dobry pocz***261;tek dnia :) |
:piwo: ZA memcia ||
|
to nie data urodzin - to data przybycia memorando na ziemię :D
otwieram uroczyście poranny kącik kawowy :mruga: |
Witam! :piwo:
Tak sobie dzisiaj z rana wchodzę - patrzę kto ma urodziny - no i ma memorando - a topicu urodzinowego brak.... Mimo wszystko - zdrowie solenizanta :piwo: |
Domyślam się, że to "cudo" można kupić we Wrocku :P Ale ja jakoś nie mam odwagi pić czegoś takiego - normalnie ograniczam się do piwa...
|
Cytat:
a wino może wieczorem :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
666 - :piwo: |
na popołudniową sjestę polecam trunek z mojego nowego avataru :)
nalewa malinowa mocna z 4,90 :rotfl: nieśmiało chciałbym zauważyć, że to jest mój 666 post || |
Cytat:
|
Czas na ma***322;***261; czarn***261; <albo i dwie> - chodzi oczywi***347;cie o kaw***281; ;)
|
Cytat:
|
a ja wczoraj trzy godziny (z przerwami) t***322;uk***322;em w pokoju komary.. W ko***324;cu przenios***322;em si***281; do innego, ale tam to samo.. Nie wiem, co jest. Nigdy mnie te cholerstwa nie gryz***322;y, a teraz.. Zasn***281; na 20 minut i budz***281; si***281; z kilkunastoma ugryzieniami..
Ale wystarczy, bo to ju***380; trzecia taka noc - dzisiaj jad***281; do jakiego***347; sklepu, nakupi***281; ton***281; chemii i wytruj***281; ca***322;y dom.. || |
Witam !
No i dożyłem tego dnia ... ale wiem, że tak już raczej nigdy nie chcę - to było za dużo :piwo: :( Będę to czuł cały dzień - albo nie tylko dziś ..;) A oprócz tego jak otworzyłem okno i wyjrzałem to wcale mnie to optymistycznie nie nastroiło ... Miłego dnia !! ro29 |
Ja jestem po porannym Tymbarku Life - zamiast kawy - ale nie mam jakoś siły skakać jak Ci kolesie w reklamie :P W ogóle jakoś tak ciężko się zaczął ten tydzień - no ale zobaczymy jak będzie dalej - ostatni poniedziałek przed urlopem :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:05. |
|