![]() |
|
jest piatek 13:37 trzeba powoli sie szykowac do wyjscia - jeszcze 3h i potem :piwo::D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
troszke zmienie temat..jak o imprezach to teraz tylko Olsztyn i juwenalia, czyli kortowiada..jesli ktos jest w poblizu to zachecam lepszej imprezy nie ma w calej Polsce!!!!!
http://www.kortowiada.pl/ http://www.kortowo.info/ |
Cytat:
moge posłóżyć jako dobrowolny ochotnik do próbowania trunku. ale na poważnie, jest bezpieczny sprawdzony przez stado ludzi nikomu nic sie złego nie stało |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
po rozpuszczniu wychodzi tanio a smak jest very very :) , jak bedzie jakiś zlot forumowiczów przywioze na testy ten spiryt |
Ilość załączników: 1
i z dzisiaj, prawie nie dałem rady - szybko latają.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
zastanawia mnie czy jazda na rowerze tyłem po pijaku jest tak samo karana jak przodem :hmm: :rotfl: edit: no i tak: poszedłem na nogach bo w mordę nie mam pojęcia gdzie się mój plecak podział :| a po drodze na terenie szkoły widziałem znudzoną młodzież, której kazali przyjść do szkoły nie wiadomo po co, ale dali sobię radę - jedni pili piwo, inni palili fajki, jeszcze inni i to i to, a jeszcze inni kopali piłkę. :D widziałem jeszcze 2 rządowe śmigłowce, które leciały w stronę Okęcia, jeden mniejszy - to pewnie dla Leppera, drugi największy - jak nic dla Giertycha. jeszcze nie było rządu, który by się tak woził śmigłowcami...:nie: po 4 razy dziennie latają mi nad głową plus te co do Centrum Zdrowia Dziecka biedne dzieciaki szybko dostarczają - też kilka dziennie w tym osławiona Agusta. fotka rządówki z zeszłego miesiąca... |
Cytat:
|
ja te***380; z przerwami na herbatk***281;, kawk***281;, kanapk***281;, cdrinfo.....i chyba zaraz polec***281; po piwo a jeszcze lepiej pojad***281; rowerkiem
|
nie chce byc marudna ale wiecie co??? w pracy jestem:(
|
i odlecieli:haha::haha:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:44. |
|