![]() |
|
Grzane piwo ze spadziowym górskim miodem, pachnie igiełkami. :) :piwo:
|
:wow:
Miód? Od rana? Z igiełkami... |
Jestem chory, nierób za mnie pojechał... chyba...
Drugi raz taki sam zestaw wypiłem, mam chwilowo nieźle w czubie, gorące do góry paruje. :D Nie będę opisywał tego co mi się po tym miodzie odkleiło w oskrzelach i nosie... :rzygi: |
Też bym COŚ wypił...
Na razie :kawa: |
To imprezujemy dalej, XYLOMETAZOLIN WZF 0,1%, krople do nosa, jak ja tego nienawidzę! k***a, ale przeciekanie się po tym kończy...
|
Pijaki!
Jeden pije, drugi marzy o piciu k***a |
napiszę więcej, wstrętne i obmierzłe pijaki k***a
|
Nie wkurviajcie mnie, bo już prawie wytrzeźwiałem, a potworne krople do nosa działają tyko pół godziny, potem jest jeszcze gorzej... :|
|
Edi, kup Cirrusa, odtyka nos, a nie trzeba lać tej chemii na śluzówki :spoko:
|
Co to jest ta Cirrusa? Sprawdzam.
No tak, pseudoefedryna, ciekawe czy bez recepty? Ja pamiętam jeszcze syropki z efedryną, serce po tym kołatało, ale katar kończył się natychmiast. |
tabletki z pseudoefedryną,
mnie i Staśkę odetkało niedawno a najbardziej chyba ten składnik z Zyrtec-u który jest w cirrus-ie |
lepszy cirrus niz sudafed - bardziej sie kalkuluje, lepiej dziala.
pseudoefedryna slabiej dziala na uklad krazenia niz efedryna, bierz spokojnie. |
To już lepiej rhinophenazol - wprawdzie też trzeba kapnąć do nosa, za to pomaga na dużo dłużej niż xylocośtam.
Dodatkowo, latem, można go wcierać w miejsca ukąszeń komarów - rewelacyjnie łagodzi swędzenie - sprawdzone, działa. Zresztą o tym piszą na etykiecie - to nie ja wymyśliłem. :P |
a co to apteka k***a :czytaj:
|
edu... tramal wciągnij.. będzie ci lepiej od razu :szczerb:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:37. |
|