![]() |
|
@Pagerus herbatka dla Ciebie dzis bedzie,ale troszke pozniej:)
dla wszystkich po :piwo: na dobry humor:) p.s. ide do pracy dzis:) jak fajnie dawno tam nie bylam:) hehehe |
zatrudnią nowego ;)
|
tak tak
robcie sobie jaja ja sie po prostu napije jak do domu wroce ciekawe jak nowa ekipa sobie poradzi jak pewnego dnia sie nie pojawie || |
Cytat:
co by nie mówić, zawsze jest w życiu jakaś jasna strona. :D |
Ormianin - potraktuje to jako pytanie retoryczne i jako takie pozostawie bez odpowiedzi, co w sumie samo w sobie jest odpowiedzia...
;) |
Cytat:
Nazywa się ona "skakanie po piwo". Reszty się nauczy z czasem. Jak przyjdzie nowy "nowy".:) |
Cytat:
|
jak w kazdym molochu pracownicy sa zatrudniani odgornie
wiec mam osobe ktora na dwa stawiane wymogi spelnia dokladnie zero || nie jest mozliwe zeby miala cokolwiek wspolnego z cdrinfo - bo to strona internetowa... pier...le, wysiadam |
Cytat:
A pisales ze w jakims molochu pracujesz :) A tak na poważnie to ten nowy to może ktoś z cdr-info i zna twoje słabe strony - tego nie wiesz || |
a u mnie nowy pracownik mi gra na nerwach...
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale i tak o 21:26 to by była niesmaczna - a @mala na pewno ma wiecej ;) |
ko mi otworzy oczy, bo sam nie mogę?
oj dzisiaj zapuszczam na pandorze stacje np. Napalm Death, Kreator, Anthrax lub jakaś inna zaraza. po kilku minutach dam radę zrobić kawę...... edit: zrobiłem stację Napalm Death - i oczywiście ta kapela była pierwsza, ale teraz gra Kreator :wow: no to czekam...ale nie Anthrax tylko Morbid Angel. oczy zaczynają mi się otwierać :blink: |
Cytat:
|
Tak wpadłem na imprezkę, choć wiem że mi nie służy :nie:
Zmęczony do bulu , bo roboty mam sporo :podbite: Wiem kasa będzie ale trzeba trochę zdrowia poświęcić :\ Nic za darmo :nie: Przedemną jeszcze jakieś 2 tyg. bez wolnych sob. i niedz. :buu: Życie jest ciężkie a potem trzeba umżeć . Mam nadzieję że zwarzyłem trochę atmosferę imprezki , jak liczę może na 1-2 posty || Bo jak Fredek Merury śpiewał - Przedstawienie musi dalej trwać. Lub coś wtym stylu , tyle że w obcym języku :) W każdym bądź razie : piwko, do spania , do roboty :czas: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:23. |
|