![]() |
Po umieszczeniu pozostałych piw w lodówce, przechodzę na wodę mineralną. Jest to trudne, bo się rozpędziłem trochę, ale jutro rower! :D
:drinking: |
:piwo: dzis lech
|
Bez polityki! Z Lechem nie piję.
Koncerniakowy żywczyk z Leżajska :piwo: |
Tatra 1.5 PET
|
Weekendowa :kawa:
|
kolejne :piwo:
|
Skończyłem sssss ;-D.
|
Kontynuuję :piwo:
|
:kawa:
|
Piwa się napij.
Ja otwieram właśnie. |
Cytat:
Na razie doczekaliśmy tego, że już prawie w niczym nie przypomina Żywca :| Może jak się pije często, to człowiek nie zauważa powolnych zmian, ja kupiłem jakiś czas temu flaszkę, i mogę stwierdzić tylko jedno, gdyby kosztowało 1,90 za butelkę, to może bym kupował czasami... Cytat:
:kawa: |
dalej nic nie było
ciemny ekran był z rana :kawa: |
Cytat:
Cytat:
Po 60 kilometrach 438 metrach na http://img38.imageshack.us/img38/8043/rower2.gif lodowate piwo smakuje wspaniale! :spoko:
:piwo: |
|
po sześciu też smakuje wspaniale! ||
:piwo: dzis niepstarezywane z Lwówka Śląskiego udalo mi sie takie wyrwac na wycieczce w okolicach Stronia Slaskiego... na razie calkiem calkiem... zreszta podobno ten Lwowek robi Ciechan
|
Jakas fotka tego piwa lub nazwa?
|
|
Ktos z twierdzy wie gdzie to mozna nabyc celem konsumpcji ?
|
Widzialem gdzies na Przybyszewskiego kiedys... w jakims "piwoszu" ale to dawno bylo...
a piwo miodzio... po prostu uspokaja podniebiebnie,.... |
browar.biz śledzić, tam wszystko na bieżąco
|
:kawa: znowu.
|
Nie paliłem, ale jestem po kilku piwach i o.
No ciężko. |
Właśnie wracam z imprezy.
Ale wieś. Warszawa. |
Cytat:
Ogólnie 95% warszawiaków pochodzi ze wsi, ale nie mylić z taką normalną, piękną i swojską wsią, i z normalnymi wieśniakami, co pracą własnych rąk potrafią się utrzymać. Do Warszawy trafili ci inni. :| http://img39.imageshack.us/img39/657/piersiowka.gif |
:herbatka: na wieczór trzeba cos kupić...
|
na wieczór coś tam mam :)
a na razie :kawa: |
a ja już ..... :piwo:
|
morze Bosmana wypite nad morzem prze dwa tygodnie:sciana:
|
Burżuj!
a teraz piweczko :piwo: |
|
:piwo:
|
Ostatnie dwa w lodówce...
Piwo to zło!!!
:herbatka:
|
Wstałeś lewą nogą?
Cytat:
|
piwo to zło!
woda to dobro na tym słońcu! |
|
DOBRO.
|
Pierniczysz. :piwo:
|
Róbta co chceta. Ja rozpalam faję sssss.
|
dobra - otwieramy pub
:kolejka: |
DOBRO
|
:kawa: po kolacji.
|
co to ma być?
pogięło was ??? :kolejka: |
warka strong dwuslodowa - czy jakos tak :p
|
|
Wypiłem chyba ze 4..5 piw, w tym dwa 0,33 poprawiłem entą kawą, a na koniec polałem sobie uczciwie w szklaneczkę czystej - do kawałka kurczaka na ostro, usmażonego na patelni - podpatrzyłem jak to Wietnamczyk robił.
Ogólnie mam już pod ręką wodę mineralną i idę spać. :) |
Ogólnie to zgasiłem papierosa i też idę spać. :spie:
|
a ja coś nie mogę spać...
to wziąłem usypiacza :piwo: |
Czas na kawę...jak się robi kawę? :blink:
|
Już wiem jak - po wypiciu kawy oczywiście. :idea:
http://img268.imageshack.us/img268/2293/mlynekl.gif --> http://img197.imageshack.us/img197/1366/wloski.gif = :kawa: |
kawę to się pali a nie pije:sciana:
w palarni najlepiej:spoko: |
|
dopijam :kawa:
i otwieram zaraz :piwko2: |
|
czy tu nie ma nikogo, z kim można wieczorem napić się piwa? :O
w zasadzie, to mogę sam... |
:kawa: i spać już niedługo.
|
|
|
Ilość załączników: 1
Załącznik 52782
Ma ktoś pod ręką flaszkę? To szybko, bo strach wielki. :haha: http://img39.imageshack.us/img39/657/piersiowka.gif ;) |
|
Google
Error Not Found The requested URL /_W03LyzRoV_M/Sox3tnEsTXI/AAAAAAAAJyw/7xqhAYphKvw/DSCF1111.JPG was not found on this server. No to po szklanie mineralki i w miasto! :drinking: |
A co to za panie tam na gorze? Jakieś stowarzyszenie wiktoriańskich moherów?
|
co za róznica? na żadnej oka oprzeć się nie da
chyba strzelę sobie browara :piwo: |
|
Precz już z kawą.
Warka w PET, czyli Żywiec... było dobre na początku, teraz marne. :] (sprawdziły się moje przewidywania :|) Za to Piast niepasteryzowany pierwsza klasa! :piwo: (idę zmęczyć tę Warkę... :]) |
:kawa: z cukrem, a nie z preczem. :P
|
Precz z cukrem z kawą! Trafiłem dzisiaj przypadkiem ulubione piwo Prezesika - Goolman. Testuje stronga, 7%, da się to pić, lepsze od Warki z plastiku.
Zaraz przetestuję normalne, dalej woda mineralna mnie czeka. :piwo: Jeszcze mam do zrobienia precyzyjną robotę, trzeba będzie jakąś lampkę żarową włączyć :taktak: |
precyzyjnie, to trzeba otwierać kapsel
może się zdarzyć, że ci sie wyłupie kawałek szkła i dupa :sciana: to :piwo: |
Robota precyzyjna prawie zrobiona, teraz trzepnę szklankę mineralnej i zapalę 8-)
|
Ja już palę. ;p
|
Koniec palenia!
Przepłukajcie te gardła po dymie :piwko2: |
Płuczę kawą. :kawa:
I zaraz znowu zapalę sobie. 8-) |
Dochlałem mineralną do końca, następną wezmę do sypialni, tak na wszelki wypadek, bo kaca się nie spodziewam, ale może mi się przyśnić coś złego i się spocę. :blink: A najgorszy jest amstaff, którego trzeba wpuścić do wyra, bo inaczej złośliwie naszczy na dole na dywan, znaczy naszczy tylko wtedy, gdy nie da rady złośliwie nasrać... :sciana: Co ta moja siostra robi ze zwierzakami.... ja bym świnie lepiej wychował... :\
Dzisiaj mi bydle przed siódmą rano narzygało trawą, którą się obżarł wieczorem na spacerze :rzygi: Dobrze, że dzisiaj na spacer nie chciał, bo po obszczekiwaniu ludzi przez ogrodzenie nie miał już siły mnie zmuszać. Druga sprawa, że nie miał okazji, bo nie oglądałem telewizji, a zwykle wtedy atakuje, włażąc na kolana i gadając jakieś mrau... To tak naprawdę jest kot, bo rano myje się identycznie i mlaska przy tym niemiłosiernie. Idę spać, bo jurto jest poniedziałek, straszny poniedziałek... |
przecież dziś jest piątek, .... muszę zatem zrobić jakieś zakupy na wieczór, a teraz :herbatka:
|
:kawa: z rana być musi. :]
|
:kawa: i wypad, bo jestem godzinę w plecy :O
|
to żałuj, bo tu polewają piątkowe :piwko2:
a gorąco jest, to pić się chce :piwo: |
Też mi się pić chce, ale doszedłem do tego tematu - jadno już mam w sobie, drugie w szklance :piwo:
(oba inne, ale niepasteryzowane :D) |
O! To ja też idę psyknąć :)
Szybka :kawa: po pracy i jednocześnie przed.
Znowu mi się trafił osiemnastogodzinny dzień pracy z sześciogodzinna przerwą. :D |
nie piję przed robotą :'(
|
Cytat:
:kawa: środkowa.
|
Ed, otwieraj tę mineralkę
Chcę się z tobą napić :piwo: |
Piwo popijam od rana, ale się kończy, czeka mnie spacer...
|
ja też :piwo:
i spać :spie: |
:kawa: z rana
i śmietana :spoko: |
Jak tak na was patrzę, to odkapsluję następne piwo :D
Wróciłem z pracy. :jupi:
Jeszcze nie wiem, czy żyję, więc :kawa: |
la masacre.. zaraz wybieram się na weselisko...i to jeszcze jako świadek :'( wracam jutro w nocy :szczerb:
:piwo: dla wszystkich |
Jako świadek? To dobrze dziel gorzałą :spoko:
Nie wiem, czy wszędzie, ale u nas gorzałą dzieli właśnie świadek. Fucha trochę niewdzięczna, bo wypada, żeby choć trochę był trzeźwiejszy od reszty :sciana: A propos - wcinam sobie piweczko :piwo: |
Czekam na 17.00 i będzie sssss :-).
W międzyczasie Yerba Mate. |
Cytat:
Co? Do siedemnastej nie działa? |
Cytat:
|
Cytat:
Samemu nie ma takiej frajdy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:36. |