![]() |
|
Cytat:
nie powinienes mowic tak do kobiety, swije zdanie zostaw samemu sobie, jednak proba zaimponowanie swoim wygladem czy "charakterem" na tym forum to troche przesada |
nie obraz sie ale zadna z ciebie rewelacja i nie wiem czym tu sie podniecac..
|
Cytat:
Nie :) Oki, nie będę dawać już fotek ;p Jak chcecie ;] Nie musze :D Ja Wam wcale nie chce imponowac ;p Jednemu już zaimponoałam :) Wyglądem, charakterem i straczy;] Nie obrazajcie się, zrozumcie mnie :cool: Nio, ale o czym ja mam tu pisac ? Prawie już nikt tu nie zagląda, nie mam w głowie żadnych tematów... :smutny: Nie znam sie na komputerach tak jak mój brat, a to jest forum dość komputerowe ;p hehe;p I co ja tu robie ? Piotrek powiedział, że Lubicie jak dziewczyna sie pojawi na forum...ja jestem tylko urozmaiceniem nic wiecej :( pa |
Cytat:
taaa. to jest dobre pytanie. |
Cytat:
|
hehe :P W stroju kąpielowym będę miała na wakacje :P A moze niedługo w bieliźnie :D Dam Wam o ile zazłuzycie ;) (najpierw musze je zorbic ;p --->potrzebauje fotografa)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
hehehe El'vis lubi kobiety--wszystkie :serdusz:
|
Cytat:
Cytat:
|
Jak mozna tak wyglądac ?! :P
O Boże ! a moja kolezanka mysli, że jest gruba, musze ją wysmiać ;p Nie mam żadnuch fotek juz w stroju kapielowym. Dopiero na wakcje będę miała :) papapa :) |
Cytat:
Co do zdjęcia, już się tu przewinęło, chyba w topiku z kawałami. Ale przyznać trzeba, że facet na widoki chyba nie narzeka ;) |
No dupcie fajne ! niema co !
Ale ja ostatnio monotematyczny jestem i zapraszam na www.czolgi.02.pl do potestowania ! Download , upload i wogóle wszystko ! Potestujcie i uwagi wszelkie poproszę ! Bo ku.wa jak mam się nauczyć tego wszystkiego ! |
no koteczek super !!! fotka :wow:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
to może dla przeciwwagi: |
@ joujoujou
Wiesz, Twój ideał kobiety różni się zdecydowanie od mojego. Ostrzegaj przez kolejnym ujęciami tych jedynych ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:03. |
|