![]() |
|
:piwo: srodrobotnie
|
:kawa:
|
:kawa: bardzo mocna ale z mlekiem.
|
:kawa:
|
kibelek zawieszony na śrubkach,
czas na :piwo: |
Zgubiłem tablicę rejestracyjną i mam przesrane, bo nie mogę znaleźć karty pojazdu, leżała latami w jednym miejscu, jak jest potrzebna, to jej ****a tam nie ma, nigdzie jej nie ma, odtworzenie karty = 2 tygodnie, bez tablicy jeździć nie wolno, kwadratura koła. :sciana:
Łyknę Lubuskie, to może na spokojnie przyjdzie mi do głowy gdzie ta karta może być... :kolejka: |
Kolejny idiotyzm w polskim prawie - ja, jak chcę nowe tablice, to je sobie po prostu zamawiam/kupuję. Żadnych hologramów i tym podobnych bzdur. :kreci_gl:
Tymczasem :kawa: |
Najlepszy numer, że wiem prawie na pewno gdzie tę tablicę zgubiłem, jechałem przez las i wjechałem w ogromny dół z wodą, myślałem, że utonę, ale osioł się wygrzebał. Dzisiaj pojechałem tam z grabiami, a tu po dole ani śladu, obok jest budowa i wwalili tam ogromne tony gruzu, wyrównali, tablica pochowana na zawsze. :]
Wypiję drugie, dzień i tak się skończył... :piwo: |
:piwo:
Podobno nie które zakłady dorabiają tablice jak się dobrze zagada:) |
Cytat:
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
No jasne - strasznie wielki problem ukraść komuś tablice z tym twoim świadectwem oryginalności, pfffffffffff...
|
:herbatka:
|
Pszenica niemiecka Krombacher :piwo: a na zagrychę pszenna bułka posypana ziarenkami... :hmm: przypomina to karmę dla kanarków. :haha: :jem:
|
:piwo:
|
:czas:
:cisza: :kolejka: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:21. |
|