![]() |
|
Cytat:
|
hmmm tych tysiecy nie znam - ale jednego takeigo - no moze nie wyglodnialego - bo jaki taki wspanialy facet moze cierpiec na ten spoecyficzny 'glod'... owszem :D
ps... majo - nie mow mi o odczepianiu wagonow - chyba ci wspominalem z czym mi sie to kojazy... - gdzie sa ci wszyscy wspaniali, delikatni i czuli mezczyzni? - juz dawno maja chlopakow... |
Cytat:
Widzisz Niebieska, ale Ty masz szczęście, wszystko w zasięgu Twojej ręki/klawiatury* ( niepotrzebne skreślić). Mało tego, PATRZYSZ NA TO ;) :D |
Cytat:
ciekawe gdzie są tacy faceci...masz może adres tego skansenu....??:D chętnie się wybiorę i pooglądam sobie..!!!!!!!:D |
[QUOTE]Majonez napisa***322;(a)
[B]sprezyn sprezyn taki duzy a taki .... niewychowany do kobiety trzeba podejsc z uczuciem wzbudzic w niej zaufanie najlepiej jak w czyms bedziesz podobny do jej ojca wtedy masz plusa ze hoho (no chyba ze zle wspomina to masz przerabane) patrz i ucz sie na szczęście mam same dobre wspomnienia..jak mnie tatuś po imprezkach odbierał, bo się martwił, że mnie JAKIŚ chłopczyk zbałamuci........ :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Cytat:
Krótko ;), bardzo skromnie ;) i na temat Sid - nic dodać nic ująć ;) :) |
Cytat:
|
tysiace i to wyglodnialych, chetnych, doswiadczonych, sprawnych, olsniewajacych, uroczych, inteligentnych, madrych i na dodatek przystojnych facetow...
8) |
Cytat:
Y@nkee jakby na to nie patrzec, to Ty jestes SAM, a nas TYSIACE!!!:D:P |
Yankee nie stresuj sie tak
bo wiesz w ogole to jest takie przyslowie Nie ma takiego wagonu ktorego nie mozna odczepic ;p |
Cytat:
i nie 'tylu' tylko jeden :fiu: czytac wczesniejsze posty :czytaj: |
Ilość załączników: 1
One tez chcialy sie zabawic sa juz nawet gotowe iczekaja na jakas propozycje
|
Witam!
tak zapraszamy do Wrocka na REAL imprezke :) |
sprezyn sprezyn taki duzy a taki .... niewychowany
do kobiety trzeba podejsc z uczuciem wzbudzic w niej zaufanie najlepiej jak w czyms bedziesz podobny do jej ojca wtedy masz plusa ze hoho (no chyba ze zle wspomina to masz przerabane) patrz i ucz sie Milo mi powitac Cie Niebieska || na forum Mam nadzieje ze bedzie Ci sie u nas podobac Moj adres to Wroclaw ...... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:03. |
|