![]() |
a tak sie bawia nasi wschodni sasiedzi:
http://0.7.litra.w.7.sekund.patrz.pl/ 0,7 litra w 7 sekund i nawet sie nie skrzywil, to raczej jakas sciema.. chociaz tam tam jest wszystko mozliwe ;> |
:O , Ci top mają łeb ... Ja troche gorszy byłem ;) 0.4 w 10 min ... :( a potem kilka godzin wyrwanych z zyciorysu :|
|
Ja tam jestem abstynent i jest ok jak narazie :P
Ale ruscy są mega! |
ciesze się bardzo, że są tacy co nie piją, gdyby wszyscy pili, to by było społeczeństwo monopolowe. ||
ale pączki mogą jeść wszyscy :) wliczając diabetyków (pączki ze słodzikiem) więc jak jeszcze coś macie to zdrowie!!!! :) |
Pączków to ja dzisiaj zjadłem żeby nie skłamać z 6 ;)
|
|
ja zjadlem tylko jednego jakos mi sie nie chce przejadac:)
|
ej no bo sie OT robi a na impre chce wejść który tu jest brmakarzem ??
|
Cytat:
w szkole sredniej wariaci sie zalozyli ze koles nie wypije 0,5l jednym duszkiem... wypij i czubek wrocil jeszcze na lekcje. to byla jego ostatnia lekcja w tej szkole po tym jak musial wytlumaczyc dyrektorowi dlaczego na lekcji zazygal calego siebie i wszystkie osoby siedzace trzy lawki przed nim. w zyciu nie widzialem takiego pawia :zygi: jak z weza ogrodowego. historia skonczyla sie na kilku dniowym pobycie w szpitalu na odtruwaniu. a ciekawe jak skonczyla sie powyzsza historia ??? |
może w tłusty czwartek tematy o mniejszym zwrocie treści :>
|
Cytat:
Dla s_tuden_t`ów to treść życia.:D |
Cytat:
tak głodnych ludzi nawet wśród bezdomnych nie widzałem :D |
;) , gdzies tu nawet czytalem na forum ze ktos odwiedził znajomych studentow , patrzy do nich do lodowki a tam kilka pomidorow i 3L wodki :respect:
|
Cytat:
|
Cytat:
Znaczy zaczynam rozumieć dlaczego tak rzadko jesteś w stanie coś napisać na forum.:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:23. |