Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

rycho 22.08.2006 20:17

Cytat:

Napisany przez ed hunter
żyję :spoko:

byłem na takim zadupiu gdzie nawet telefony komórkowe nie dolatują :taktak:

:wow:
Są takie miejsca?
To chyba Orange tylko.
Oni nie mają zasięgu prawie nigdzie w Szczecinie, a SMS dochodzi 4 dni.

Prezesik 22.08.2006 20:50

Cytat:

Napisany przez rycho
Są takie miejsca?
To chyba Orange tylko.

Dziwna sprawa. Ja mam w Orange i wszędzie w Szczecinie mam zasięg. Mój współlokator z kolei miał problemy z zasięgiem, ale on ma Erze

ed hunter 22.08.2006 20:57

Cytat:

Napisany przez rycho
Są takie miejsca?
To chyba Orange tylko.

cholera Orange ma tam akurat przekaźnik (cholera wie dla kogo? ich bos tam ma działkę), ale nikt nie ma Orange.

jak się chce pogadać z Ery to najlepiej wejść na dach a jak nie to trzeba stać na podeście przed domem, od zachodu, na lewej nodze, trzymając się prawą ręką za lewe ucho i wtedy dotykając lewą ręką prawej pięty można złapać trochę pola :D

malaczarna 22.08.2006 21:03

Cytat:

Napisany przez ed hunter
cholera Orange ma tam akurat przekaźnik (cholera wie dla kogo? ich bos tam ma działkę), ale nikt nie ma Orange.

jak się chce pogadać z Ery to najlepiej wejść na dach a jak nie to trzeba stać na podeście przed domem, od zachodu, na lewej nodze, trzymając się prawą ręką za lewe ucho i wtedy dotykając lewą ręką prawej pięty można złapać trochę pola :D

jak dla mnie to ta pozycja jest bardzo trudna:) dobrze ze nie jestem juz w erze

rycho 22.08.2006 21:27

Cytat:

Napisany przez ed hunter

Za Bugiem masz tą działkę?
Daleko na wschód?

pops 22.08.2006 21:29

Cytat:

Napisany przez rycho
Za Bugiem masz tą działkę?
Daleko na wschód?

jak łapie pole, to raczej na południe :hmm:

Ormianin 23.08.2006 09:44

Cytat:

Napisany przez pops
jak łapie pole, to raczej na południe :hmm:

Tak, tam sa drewniane maszty i anteny i Zubry sie paletaja, oraz Lukaszenka siedzi i zakłoca odbior

pawelblu 23.08.2006 10:28

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Tak, tam sa drewniane maszty i anteny i Zubry sie paletaja, oraz Lukaszenka siedzi i zakłoca odbior

I jak sasiadom nie dasz dolaraw to przyjezdza milicja i sad skazuje na 20 dni za podejrzenie szpiegostwa.

GlatzOK 23.08.2006 21:45

Temat z racji popularności często jest w ramce na stronie głównej, zarazem niedostepny dla niezarejestrowanych. Ja się zastanawiałem przez 3 lata co może byc pisane tutaj... A tu... :hahaha:

pops 23.08.2006 21:51

żeby mieć pełny obraz sytuacji powinieneś przeczytać cały :>

Sunna 23.08.2006 22:33

2x

joujoujou 23.08.2006 22:37

I od ko***324;ca te***380;! :tak!:

:haha:

Sunna 23.08.2006 22:42

Jak czak noris z zamknietymi oczami.

Prezesik 23.08.2006 23:38

Cytat:

Napisany przez GlatzOK
Temat z racji popularności często jest w ramce na stronie głównej, zarazem niedostepny dla niezarejestrowanych. Ja się zastanawiałem przez 3 lata co może byc pisane tutaj... A tu... :hahaha:

Poczekaj aż przejrzysz inne tematy.... :>
Zrozumiesz, że to forum jest tak dla jaj :idea:

pops 24.08.2006 00:00

Ilość załączników: 1
właśnie przeglądałem pierwsze strony tego tematu i znalazłem bardzo aktualny obrazek :czar:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:55.