![]() |
|
Jutro nie - będę miał swieżą kastę :piwko2:
Dziś tak wyszło, zabrakło browarka i czymś trzeba. Ogólnie nie przepadam za winkami. Pijmy wiec, co kto ma :drinking: |
winko to moze jutro? dzis :piwo:
|
czyli winkujemy? :D
Eda, tego świńskiego ryja, chyba skręca... to zdróweczko :drinking: |
czy to wazne - mam co jest pod reka :D
Kadarke sobie otworzylem |
no dobra kolejny browar :piwo:
|
nie kupuję takich ryjów
za małego mam psa a 10 kilo suchej karmy mojemu starczy na rok Promuś - tak wskoczyłeś między wódkę a zakąskę, a nwet nie pochwaliłeś się, co masz? |
:drinking:
tamtejsze piwa sa do d..y |
Cytat:
Robię powolny przegląd tutejszych piw :) |
Cytat:
Psu to wyżarły dzisiaj sroki, wyżerają codziennie z miski jak zostawi, ale tym razem worek 10 kg był wystawiony wieczorem z samochodu, o 9 rano był cały podziurawiony i ukradły już sporo. A niech im pierzastym małpom na zdrowie pójdzie, należało się za cwaniactwo. Skąd te cholery wiedziały, że w tym worku jest psia karma? |
I znowu wyżarłeś psu... :sciana:
|
Piwo wypite, jutro od rana trzeba spalinówką popracować, więc wystarczy. Przechodzę na mineralkę. :drinking:
Do piwa zjadłem kanapkę z niemiecką głowizną (nie z Niemca, ze świni...:>) cholera, co oni mają z tym octem? Niby do piwa nie przeszkadza, ale jak kiedyś kupowałem głowiznę z firmy Stoczek (ze Stoczka Łukowskiego) to to było naprawdę coś! Tu ocet zagłusza smak świńskiego łba - najlepsze mięso. :taktak: No ale cóż, różne są smaki na tym świecie... Cytat:
|
Z braku laku, dobry kit :spoko:
|
A ja dzisiaj Kasztelanem się raczę :)
:piwo: |
no to winogronka
nie miałem weny do spuszczania mirabelek :drinking: |
:piwo: po robocie - remoncie domowym
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:05. |
|