![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#7292 |
Kiełbasożerca
Data rejestracji: 15.04.2014
![]() ![]() |
Dlaczemu mnie nie było?
Wczoraj wyczyściłem w 3 godziny kawałek Placu Hallera w Warszawie, oczywiście miałem już ważne znaki i spory fart, no i tak mieszkałem tam do niedawna. Dobry, ale drogi bar mleczny zaliczyłem, knajpę z kuchnią nepalską zaliczyłem - pysznie i w stosunku do ilości, ceny ok, Żabka oczywiście, Kerfur też, ale spokojnie, wypiłem wczoraj 3 piwa, a dzisiaj dwa. Dostałem trochę kawówki zrobionej na płynie powstałym w blasku księżyca, niezła, ale trochę pali, więc ją piję z colą. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7293 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie dziś luzik, rozebrałem trochę komina, potem murowałem trochę komina, a potem pojechałem do pracy. Z rzeczy niefajnych, kominy z reguły kończą się dość wysoko i kiedy się je trochę rozbiera i trochę muruje, to najczęściej właśnie od góry, trzeba się nałazić i nie ma się potem siły na trening. Z drugiej strony łażenie po schodach i drabinie to też trening, więc może nie jest tak źle
![]() Tak czy siak jedno drugiemu nie wadzi, więc jak to powiedział Grzeniu, po całym ![]()
![]() |
#7294 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]()
![]() |
![]() |
#7295 |
Kiełbasożerca
![]() ![]() |
Wstawać pijaki!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7296 |
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wstaliśmy , ale nie było okazji tego pokazać
![]() ![]()
![]() |
#7297 | |
Kiedyś to było
Data rejestracji: 17.11.2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pochwal sie co tam sobie sprawiłeś ![]()
![]() |
![]() |
#7298 |
Kiełbasożerca
![]() ![]() |
Jarsonu wciągł matrix. Ja sobie sprawiłem kurtkę ocieplaną przeciwdeszczową, z ocieplanym kapturem, bezrękawnik i polarowe rękawice, wszystko w sklepie BHP, mocno i nie za drogo.
![]() A teraz, to proponuję coś wypić, z okazji, że jest 10 po szesnastej, na przykład wódkę z colą i cytrynko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7299 |
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() Coś wam powiem. Jazda krajową '11' to totalna masakra jest. Już wolałbym pokonać to wielką cieżarówką, mniej bym się bał. Jechać w takich warunkach 400km nad morze (a sytuacja na całej długości wygląda tak samo), to lepiej wsiąść w pociąg a na miejscu taryfy. ![]() Zrobiłem tak 300km (150+150) i mam dość, nie mogę patrzeć na auto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7300 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Wiesz, co byś wstawił w miejsce "11", to z grubsza będzie pasowało, o ile tylko trafisz na wzmożony ruch
![]() Murowanie zakończone, tynkowanie w trakcie, komin powoli zaczyna wyglądać ![]() ![]()
![]() |
#7301 |
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Chcąc jechać ode mnie nad morze, akurat w kierunku '11' zrób wszystko co możliwe, żeby ją ominąć. To obecnie jedna z najtłoczniejszych dróg. Robią już nową S11, ale oczywiście zaczęli parę lat za późno, w planach ukończenie ok 2030r. Na razie zrobili parę obwodnic miast po parę km - no to już coś, ale dystansowo niewiele.
To cyk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7302 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Nie spać. Zwiedzać!
![]() |
#7304 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]()
![]() |
![]() |
Tagi |
imprezka, jedzcie pijcie apostołach nie rzygajcie, obżarstwo i opilstwo, ochlaj, orgietka, piąteczek!, pijaństwo ruja i poróbstwo |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|