![]() |
@ Bazo - poszukam później na drugim komputerze, ale powinienem mieć specjalny programik, który konwertuje dane z IncrediMail do programów typu Outlook i innych (podejrzewam, że Thunderbird również). Jak chcesz mogę ci podesłać. Nie testowałem go jeszcze, ale pewnie niedługo będę, bo też już IM mi się znudził i ja z kolei będę zmieniał chyba na The Bat-a.
|
Witam!
No wlasnie eksport pomiedzy tak "odleglymi" progrogramami moze byc niemozliwy :( Chyba, ze przy pomocy jakichs zewnetrzych programow/konwerterow. Moze najlatwiej bedzie, jak przeslesz sobie te maile na krzynke :D |
Remix, dzięki za dopowiedź :) ale eksport z Thunderbird nie działa bo IM tworzy jakiś swój plik...
moze ktoś będzie wiedzieć :) |
Witam!
Pewnie za pomoca opcji EKSPORT (o ile to mozliwe). Mozesz tez wyslac je na skrzynke. Ja nie uzywam klientow pocztowach, bo mam cos, co moim zdaniem leje reszte na glowe - GMail :D |
IncrediMail [Jak przenieść maila do thunderbirda? ]
Witam!
Mam pewien problem. "IncrediMail" zaczyna mnie "trochę" irytować :D i postanowiłem zmienic go na coś innego. Najlepszym rozwiązaneim będzie chyba "Thunderbird" tylko jak przenieść maile z IncrediMail do "Thunderbirda" są dla mnie ważne i nie mogę ich skasować. HELP Jakby ktoś mógł napisać krok po kroku jak to zrobić :D Z góry dziękuję pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:52. |