![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
poszukaj informatora z infy i poczytaj ;) PS ciesze sie, że jestem drugim rocznikiem co bedzie nową mature pisać, bo tak na pierwszy ogień... :\ |
no wiecie wiele Wam nie powiem bo nowej matki jeszcze nie bylo, ale na starej byl BANAL, miales cos zrobic w wordzie, excelu itd, koleznanka dostala 6 a do dzis myli port com z ps/2 i ja sie pytam co to za matka z softu i to jeszcze tak banalnego?
|
Podpinam sie pod temat :)
Informatyka jest dodatkowym czwartym przedmiotem na poziomie rozszerzonym. Nurtuje mnie pytanie - czy w razie niepowodzenia szlag trafia całą mature czy tylko ten przedmiot ?? |
No ja tez jestem zainteresowany informacjami o maturze. Czy rzeczywiscie tak trudno zdac?
|
Informatyka na maturze?Jak to jest w praktyce?
Siemanko, pytanie tak jak w temacie czyli Jak to jest z ta informatyka na maturze. Czy ktos z was juz zdawal, jak ona wyglada praktycznie bardzo trudne sa pytania. Sciagnolem sobie informator i w sumie po przejrzeniu go maturka nie jest taka straszna. (teoretycznie) ale zawsze to lepiej spytac sie kogos kto przerzyl to. U mnie w szkole bym byl chyba pierwszym w historii albo tym ponizej 5 ktorzy zdawali infe na maturze.
Jak bardzo trzeba znac jezyki programowani, zestaw Offic'a, i teorie? No to jezeli ktos cus na ten temat wie to niech sie wypisze bedze wdzieczny. Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:16. |