![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.07.2002
![]() |
obudowa obudowa.....
Taka sprawa...skladam sobie kompa, wszystko juz jest poza obudowa (no i jeszcze monitor ale o tym pozniej
![]() I mam taki maly dylemat co mam wybrac ?? Moje "potrzeby" sa nastepujace: - bez zasilacza - czarna - najlepiej Big Tower - cena do 450zl - montaz bezsrubkowy - faktura VAT Musi miec przynajmniej 4 miejsca na 5.25 (beda zajete) i do tego floppy i ze 3HDD. Musi byc na tyle duza by pomiescic plyte z wentylatorem Zalman 7700Cu oraz miec na tyle miejsca by wszystko sie ladnie pomiescilo i nie bylo tak 'scisniete' Myslalem o Chieftec BA-01B-B-B http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13741 chociaz ostatnio mialem przyjemnosc skladac kompa wlasnie z taka obudowa i nie pasowalo mi to ze ten niby montaz bezrubkowy to nie tak do konca prawda - bo napedy trzeba najpierw przykrecic do tych 'sanek' i potem dopiero zamontowac; poza tym obudowa miala zamocowane 2 wiatraki z tylu (chyba 80mm) ktore buczaly jak male elektrownie - mnie chodzi o to by komp byl cichy (wiem mozna te wiatraczki odlaczyc); no i ten kolor - niby pisza ze czarna a jest taka jakas grafitowa. Aha - przy wkladaniu flash drive'a do przedniego usb okazalo sie troszke 'wcisnalem' cala plytke z usb i fire wire - musialem zdjac przedni panel i to naprawic - zatrzaski trzymajace plytke nie spelniaja za bardzo swojej roli, chociaz moze to byl taki felerny egzemplarz. Potem znalazlem SilverStone Temjin TJ-01 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14677 ale znowu wyczytalem ze w tej obudowie cyrkulacja powietrza nie jest do konca przemyslana. Ogolnie obudowa mi sie podoba, chociaz umieszczenie przednich usb i fire wire jest takie sobie :/ Moze ktos z Was ma inna propozycje ?? Linki mile widziane ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|