Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.07.2005, 21:19   #1
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
bo teraz to dzieciom miedzy 10 a 15 lat to juz w glowie tylko sex, milosc i inne *******y i nic na to nie poradzi..... trzeba wlasne dziecko mocno trzymac...... rzygac mi sie chce jak to wszystko widze co i jak pisza...............
Masz absolutną rację, jestem ojcem własnie takiej 11 letniej panienki i choc jeszcze wydaje się być Ona dzieckiem to obserwuję przemiany jakie dzieją się w jej główce i serduszku i zawsze porównuję z tym co było lat temu 20 kiedy to ja miałem wlasnie tyle. Staramy sie z moja żonka trzymać dzieci krótko ale sami wiecie jak dziś jest, dasz klapsa a w szkole juz mówia by zgłośic na policje że katują Cie w domu. Trzeba być czujnym i "trzymać dziecko" blisko siebie i znaleźć troche, w tych trudnych czasach, ciepła by móc podarowac je swoim pociechom.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: