![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
InPost Czy warto ? Opinie na temat tej firmy ...
Witam
Jako ze InPost ceny ma konkurencyjne w stosunku do Poczty Polskiej jestem zainteresowany ta firma . Poszukałem po necie komentarzy na ich temat i nie sa dość pochlebne ... paczki nie dochodza , kurierzy maja gdzies szukanie adresu dluzej niz 5 min ... Sa potem problemy z awizo itp . Opinie sa z przed kilku miesiecy (styczen,luty) Wiadomo ze ludzie przychylniej patrza na niska cene wysylki na aukcji ![]() ![]() Korzystal ktos z tej firmy ? Jakie macie odczucia ? Mile widziana Wasza opinia ![]() Pozdro
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 18.12.2005
![]() ![]() |
Tak z miesiąc temu kupując na allegro akumulatorki skorzystałem z usług inpost-a, jak dobrze pamiętam przesyłka szło około 4 dni, ale z ich usług byłem zadowolony, bez żadnych problemów przesyłka dotarła cała.
Tylko trochę w****ił mnie sprzedawca, bo napisał, że wyśle w dwóch przesyłkach, a wysłał w jednej, kasując mnie za dwie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
hmmm kupilem 2 koperty na probe ... i troche zawiedziony jestem
![]() Sa to tekturowe koperty A4 nie "ladowane" od boku tylko jak normalna koperta ^^ , troche to lipnie wyglada i jak bym chcial wyslac cos co moze byc troche ksztaltne ze tak powiem to moga byc problemy O.o (potem dam fotki) . Czarno to widze ![]() no ale zobaczymy ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 19.05.2007 o godz. 13:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|