![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Czy posiadanie przez kogoś nieorginalnej wersji windowsa tak bardzo Cię dotyka, ze wyzywasz go od złodzieji i głupków ?? |
Jak dać komuś ujemne punkty ???
|
Patrixs@ nie moge ciebie zrozumiec ... uzytkownik grappa01 modyfikuje/kasuje swoje pytania/odpowiedzi ... to skad mozesz wiedziec jakie zadal pytanie i jakie wykasowal ze tak go nazwalem ... :>
|
To trzeba było dać "odp. z cytatem" wtedy nikt by nie miał wątpliwości jak brzmiała pierwotna wersja posta.
|
Nie chrzan czytalem ten watek od poczatku i nic tam nie bylo zlego i nic nie kasowal nie bron sie. Napisz tylko prawde masz wszystie oryginalne programy na kompie !!! ???
Jak dac ujemne punkty ??? |
Patrixs@ ROC
|
Cytat:
może rozwiniesz swoją myśl |
Cytat:
Alex69 nie czepiaj sie modyfikacji i kasowania gdyz na wczesniejszym forum jak jeszcze sie dopiero co zarejestrowałem napisano mi: "Istnieje coś takiego jak edycja postu, nie musisz pisać jednego pod drugim. Wtedy tobie jest wygodniej pisać, a nam czytać . pozdrowienia" Tym bardziej ze nic nie modyfikowałem z tekstem i nie wciskaj mi takich gadek gdyz widze ze teraz to sie czepiasz. Tylko tyle ze na forum podobne tematy tez byly i nikt nie miał zadnych problemów by odpowiedzieć. Loczek: A jeśli chodzi o punkty o aprobate to kliaksz na ikonce obok tego malutkiego wykrzyknika na dole okna posta uzytkownika. |
Cytat:
... |
To nie zmiania faktu ze ktos tu przesadza !!!
|
No nie jeszcze w takiej rozmowie nie uczestniczyłem, tylko zastanawia mnie po co to wszystko .....
|
Cytat:
@AleX69, to jak brzmiała pierwsza wersja posta @grappa01 ?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:20. |