Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.02.2007, 12:31   #16
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Damianos L Podgląd Wiadomości
ale lipa, chcialem przed chwila viste zaisntalowac jako nakladke na xp, zeby sobie potem do xp wrocic. oczywiscie nie mozna jej zainstalowac jako nakladki bo moj xp nie ma service packa 2

zenada....

Zenada mozna wiec tez nazwac zakaz prowadzenia pojazdow bez prawa jazdy pomimo ze mozesz umiec jezdzic niegorzej niz przecietny kierowca.

Dobrze ze strach przed sp2 sie przerzedza i ludzie przestaja wierzyc w urban legends odnosnie ww.
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.02.2007, 13:20   #17
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez marynarz Podgląd Wiadomości
Ja mam Viste Business za free ale jakos nie korci mnie zeby to instalowac. Szkoda mi tak ograniczyc wydajnosc. Moze jak juz bedzie SP1 i sterowniki to postawie na probe

Masz moze z MSDNA? Bo ja np. mam studencka licencje na winxp, i pojawila mi sie vista business i nie wiem czy to wersja tylko eng czy tez pl.
Stary 03.02.2007, 13:54   #18
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak Podgląd Wiadomości
Masz moze z MSDNA? Bo ja np. mam studencka licencje na winxp, i pojawila mi sie vista business i nie wiem czy to wersja tylko eng czy tez pl.
też mam z msdnaa, ale jeszcze nie pokusiłem się o instalację, jest to wersja eng, wszystkie uczelnie korzystające z msdnaa maję business eng i nie zanosi się, żeby była wersja polska.
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.02.2007, 14:31   #19
Damianos L
Guru

Data rejestracji: 23.08.2004
Damianos L zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna Podgląd Wiadomości
Zenada mozna wiec tez nazwac zakaz prowadzenia pojazdow bez prawa jazdy pomimo ze mozesz umiec jezdzic niegorzej niz przecietny kierowca.

Dobrze ze strach przed sp2 sie przerzedza i ludzie przestaja wierzyc w urban legends odnosnie ww.
ja tam do sp2 nic nie mam, ale mam w tej chwili sp1 ktory swietnie mi sluzy 2 rok.

a tu bill mi kaze sp2 instalowac zebym tylko mogl viste zobaczyc. to ja podzekuje i poczekam az bede musial od nowa instalke robic wszystkiego.
Stary 03.02.2007, 15:20   #20
marynarz
Guru

Data rejestracji: 01.05.2002
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ano z MSDN. To na bank jest wersja ENG bo sie pojawila jeszcze przed premiera oficjalna.
Stary 04.02.2007, 00:04   #21
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Szkoda ze nie idzie wrzucic jakos jezyka PL
Stary 04.02.2007, 09:16   #22
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No i oki... po ciezkich bojach przez glupi przypadek włączyłem aero :-) Nawet wszystko jakoś to działa... tylko wkurzają mnie te duże ikony w viście albo za duże odstępy między ikonami na pulpicie... no litości... jestem fanem trzymania rzeczy na pulpicie i w xp to ma jakis sens, ale w viście to raptem kilkoma ikonami z dużymi odstępami zapcham zaraz pulpit... nawet jak wybiorę ikony klasyczne...

Osobiście na sp2 bym nie przeszedł gdyby nie to, że część programow, gier to chyba nie, wymaga sp2... więc tylko dlatego go zainstalowalem i nawet ładnie dziala, chociaż naprawde bardzo dlugo zwlekalem z jego instalacją...
Stary 06.02.2007, 01:17   #23
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
cos mi sie kopie i nie wiem dlaczego nie moge wyedytowac swojego posta zainstalowalem viste i juz widze problemy z aplikacjami... tak jkby cos wolno chodzily stare aplikacje... oczywiscie ponoc nero 7 mialo dzialac bez zarzutow, ale podczas instalacji wyrzucilo mi problem, ze ta aplikacja juz podczas instalacji moze nie dzialac poprawnie.. olalem to... i prawie sie zainstalowala, ale z bledem... i teraz ani tego odinstalowac ani zainstalowac nowszej wersji... no rewelacja :-) czy ktos spotkal sie juz z problemami odnosnie jakichs aplikacji ?
Stary 06.02.2007, 02:54   #24
ezaq
Bywalec

Data rejestracji: 30.11.2004
ezaq zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez KarolluZ Podgląd Wiadomości
czy ktos spotkal sie juz z problemami odnosnie jakichs aplikacji ?
Viste zainstalowaem kilka dni temu. Oto moje spostrzeżenia.
Nie działa: NOD32, SubEdit.
Vista wywala komunikat o niezgodności programu z tą wersją systemu windows: PowerDVD5, Nero 6.6.0.14. Mimo to oba te programy działają. Czasami w czasie działania PowerDVD wyłącza się Areo.
Mam też problemy z bestplayerem w trybie pełnoekranowym, a mianowicie nie rozciąga obrazu na cały ekran, a jeśli już to zrobi to nie są widoczne napisy.
Nie działa u mnie oprogramowanie do Bluetooth'a oraz WiFi.
Po uruchomieniu Notebook Hardware Control wywaliło jakże wszystkim użytkownikom "okienek" znanego bluescreena
Stary 06.02.2007, 05:52   #25
zorg
Caliente

Data rejestracji: 30.09.2002
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
kupilem i zainstalowalem vista ultimate (box) x64 teraz tylko na nim pracuje.
roxio dziala plextools XL dziala ,dvdfab dziala

a te opakowanie ! miodzio. ( inaczej bym nie kupil >oko< )
Stary 06.02.2007, 08:14   #26
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ezaq Podgląd Wiadomości
Viste zainstalowaem kilka dni temu. Oto moje spostrzeżenia.
Nie działa: NOD32, SubEdit.
Vista wywala komunikat o niezgodności programu z tą wersją systemu windows: PowerDVD5, Nero 6.6.0.14. Mimo to oba te programy działają. Czasami w czasie działania PowerDVD wyłącza się Areo.
Mam też problemy z bestplayerem w trybie pełnoekranowym, a mianowicie nie rozciąga obrazu na cały ekran, a jeśli już to zrobi to nie są widoczne napisy.
Nie działa u mnie oprogramowanie do Bluetooth'a oraz WiFi.
Po uruchomieniu Notebook Hardware Control wywaliło jakże wszystkim użytkownikom "okienek" znanego bluescreena
to wypas jak mało co działa

P.S.
a już miałem sobie potestować, ale ... nie potestuję, bo taaaakie schody to nie dla mnie (niem chce mi się walczyć - do walki wolę susła, beryla i ATI )
Stary 06.02.2007, 14:39   #27
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Oto jak prosta jest instalacja Visty: http://www.youtube.com/watch?v=LxQm3IsSKAo
Odrazu widac ze Vista to wymagajacy system - prezentowany model na ktorym robiona byla instalacja ledwo ja uciagnal.

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2007, 15:26   #28
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tu s***261; programy, kt***243;re dzia***322;aj***261; (i nie tylko) na MS Windows Vista http://www.iexbeta.com/wiki/index.ph...atibility_List
Stary 06.02.2007, 15:30   #29
mensir67pl
***3665;***1769;***1758;

Data rejestracji: 21.04.2004
mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Zinstalowalem na PIII 733 /768 ram-u Ati 9550 i odziwo nawet to sie porusza ...

WiFi u mnie odrazu odpalio

mensir67pl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2007, 16:29   #30
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
ja to instalowalem na celeronie 2,66 i 512 ram, gf5200 - chodzilo nie wolniej niz xp, nie mialem problemow z niczym

dziwne jest, ze ja problemow nawet na betach nie mialem a inni juz na finalnej maja

no ale nie od dzis wiadomo, ze lepiej nadawac na cos mimo, ze sie tego nie widzialo niz nie nadawac, obrzucanie blotem wielkich korporacji jest przeciez trendi, jezzi itp od jakiegos czasu
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: