Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.06.2003, 13:37   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Glosny mechanizm w Lite-onie.

Mam pewien problem z napedem DVD Lite-ona, ale wiem juz, ze dotyczy to ogolnie napedow tej firmy. Otoz wada ta (?) objawia sie w ten sposob, ze po wlozeniu plytki naped wydaje przez chwile odglos taki, jakby plytka bezwladnie sie slizgala. Nie wydaje go jednak, jak juz zdazylem zobaczyc, sama plytka, ale rozpedzajacy sie i zwalniajacy (jest dokladnie to samo) mechanizm. Moj ociec mial to samo w CD-Romie tej firmy, ale specjalnie sie tym nie przejmowal (bo i oprocz tego, ze jest to troche denerwujacy dzwiek, nic innego sie nie dzieje, a naped dziala bardzo dobrze), a wlasnie teraz (po okolo pol roku od kupna) naped jest w serwisie, bo przestal w ogole dzialac. Nie watpie, ze to samo bedzie z moim DVD. Zreszta nawet jesli nie, to mnie akurat tez dzwiek dziala troche na nerwy.
Mam w zwiazku z tym dwa pytania. Po pierwsze, czy ktos jeszcze cos takiego ma (nie musi byc akurat naped DVD, moze w CD-Romie, nagrywarce?), a jesli tak, to czy mozna z tym cos samemu zrobic. No i drugiej, czy to jest wystarczajaca podstawa do reklamacji. Nie chce mi sie dwa dni po kupnie sprzetu, zanosic go juz z powrotem do sklepu, ale chyba bede zmuszony to zrobic. Pytanie tylko, czy mam po co?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: